Samsung Galaxy Note20256 GB Bronze

Samsung Galaxy Note20 Bronze 256 GB
 • Rabat: 1.098 kr.
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

SamsungGalaxy Note20256 GB Bronze

Rabat: 1.098 kr.
300 kr./md.24 mdr.

Denne mobiltelefon bliver klar til 5G slut september.

Fri levering med PostNord. Leveringstiden er 2-3 hverdage.

Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
 • For at få den fulde 5G-oplevelse, skal du også have et mobilabonnement med 5G. Det får du i Fri+ Fri data, Fri + 60 GB og Fri + 30 GB.

Oprettelse 0 kr.
Nu med ny skarp pris!

Fri + Fri Data

299 kr./md.

Nu med ny skarp pris!

Fri + 60 GB

249 kr./md.

Resten af året til 149 kr./md.

Fri + 30 GB

199 kr./md.
149 kr./md.

Nu med mere data!

Fri + 20 GB

169 kr./md.

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 65 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Køb Samsung Galaxy Note 20 med abonnement og fri fragt

Bestil Samsung Galaxy Note 20 hos YouSee med abonnement og fri levering. Det er nemt og hurtigt at bestille online, og vi sender din nye mobiltelefon indenfor få hverdage.

Specifikationer

 • 5G Ready - klar til fremtiden 5G-netværk
 • 6,7 tommer Super AMOLED-display med Fuld HD+-billedkvalitet
 • Imponerende billeder med tre kameralinser på bagsiden
 • 10 megapixel kamera på forsiden
 • Den hurtigste processor i en Samsung Galaxy nogensinde
 • Brugervenlig og nem navigation med Android fra Google
 • 8 GB RAM
 • Over 24 timers batterilevetid
 • 256 GB hukommelse
 • Super-Hurtigoplading og hurtig trådløs opladning
 • Trådløs strømdeling til at oplade andre enheder
 • Trådløs S-Pen med smarte funktioner
 • Fantastisk lyd med AKG-højttalere og Dolby Atmos
 • Fingeraftrykslæser i skærmen og Face ID
 • Smart synkronisering med Windows
 • Perfekt til gaming med Xbox Games Pass og tilkobling af controller
 • Hurtig og stabil wifi-forbindelse med WiFi6
 • USB Type-C i stedet for jackstik (ingen headphone jack)
 • Vandtæt og robust design i flotte farver
 • Kompatibel med dual-SIM og eSIM

Pris - hvor meget koster Samsung Galaxy Note 20 hos YouSee?

Bestil Samsung Galaxy Note 20 til en rigtig god pris her i webshoppen med abonnement og fri fragt.

Prisen afhænger af hvilket abonnement, du vælger til din nye telefon. Vælg abonnement her på siden og se din pris på Samsung Galaxy Note 20.

Bestil på rentefri afbetaling

Du kan købe Samsung Galaxy Note 20 og betale over 12 eller 24 måneder. Vælger du at dele regningen op i mindre bidder, betaler du præcis samme pris, som hvis du betaler hele beløbet med det samme - her er nemlig ingen renter.

Samsung Galaxy Note 20 vs Note 20 Ultra

Samsung har også lanceret Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Men hvad er forskellen på de to telefoner? Galaxy Note 20 Ultra er lidt større og har ekstra specs og flere banebrydende funktioner.

Fx får du en større skærm på 6,9 tommer, et bedre kamera med en hovedlinse på 108 megapixel, mere lagerplads med op til 1 TB hukommelse og et større batteri på 4500 mAh.

Læs meget mere om Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Mobilabonnementer til gode priser spækket med fordele

Du bestiller din nye smartphone med abonnement hos YouSee. Med vores abonnementer får du en masse fordele inkluderet i prisen. Her kan du læse mere om alle vores fordele.

 • Danmarks bedste 4G-netværk
 • Telefoni i udlandet med roaming i 48 lande
 • YouSee Musik med over 60 millioner musiknumre

Du kommer på Danmarks bedste 4G-forbindelse, så du kan ringe, sende beskeder og surfe på nettet med en hurtig og stabil forbindelse. Så falder forbindelsen ikke ud, når du sidder i toget eller når du tager op i sommerhuset.

Du kan også bruge mobilen på rejsen. Med roaming i 48 lande kan du ringe, sende beskeder og gå på nettet direkte fra din mobiltelefon. Så kan du fx dele feriebillederne direkte fra strandstolen og finde vej på storbyferien med din telefons GPS.

Du får også YouSee Musik, hvor du frit kan lytte til musik og vælge mellem over 60 millioner numre indenfor alle genrer og fra alle årtier. Du får lyd i hi-fi-kvalitet og du kan afspille via CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Klar til fremtiden 5G-netværk

Samsung Galaxy Note 20 er klar til fremtidens 5G-netværk, som er ved at blive udrullet i Danmark.

Mens du venter på at 5G-nettet bliver klar i Danmark, går telefonen selvfølgelig på 4G-netværket.

Og rækker 4G-forbindelsen ikke, går telefonen automatisk på 3G- og 2G-forbindelsen - præcis som din nuværende smartphone.

Trådløs S-Pen

Du får den ikoniske S-Pen med Samsung Galaxy Note 20. Med S-Pen får du uendelige muligheder for at bruge din smartphone på nye og smarte måder.

Med S-Pen kan du tage noter og tegne med præcision på skærmen. Og telefonen gemmer automatisk det hele i Samsung Notes. Du behøver ikke engang at tænde skærmen for at tage en hurtig note.

Alt du noterer og skriver ned med S-Pen kan konverteres til digital tekst, som du kan kopiere til dokumenter og mails og sende til venner og kollegaer.

Og du kan bruge S-Pen som fjernbetjening til din telefon - smart når du skal holde oplæg. Og du kan bruge S-Pen til at markere vigtige pointer i tekster, artikler og billeder.

Skarpt og klart - perfekt skærmbillede

Det ikoniske Super AMOLED Infinity O-display på 6,7 tommer giver dig et skærmbillede, der strækker sig langt ud over telefonens kanter med flotte og livlige farver og perfekte kontrastforhold i Fuld HD+-opløsning.

Skærmen har 120 Hz opdateringsfrekvens, som giver dig en flydende fornemmelse, når du navigerer rundt på skærmen. Skærmbilledet følger med og forbliver skarpt og klart, når du scroller op og ned på skærmen.

Fingeraftrykssensor i skærmen

Du kan nemt og hurtigt låse skærmen op med fingeraftrykslæseren foran på skærmen. Læg fingeren på sensoren og på et splitsekund låser skærmen op.

Face ID - lås skærmen op med ansigtsgenkendelse

Du kan også låse skærmen op med ansigtsgenkendelse. Med Face ID låser skærmen automatisk op, når du kigger på den. Helt uden at du skal røre en finger.

Tag professionelle billeder

Du får tre kameraer på bagsiden af telefonen på 64 + 12 + 12 megapixel. Med et klik på udløseren kan du kan tage klare og skarpe billeder i samme kvalitet som på professionelle systemkameraer.

Du får også et 10 megapixel kamera på forsiden af telefonen, så du kan tage selfies i høj kvalitet.

Kamera-specs

 • 64 megapixel hovedlinse
 • 12 megapixel vidvinkellinse
 • 12 megapixel ultravidvinkellinse
 • 10 megapixel front-kamera
 • HDR giver billeder med klare og virkelighedstro farver
 • Høj lysfølsomhed for skarpe og klare billeder med dybe i lav belysning
 • 30 x Super Resolution Zoom og 3 x Hybrid Optic Zoom for nærbilleder i høj opløsning
 • Intelligent Super Steady billedstabilisering for klare og skarpe billeder uden rystelser
 • Nattetilstand for perfekte billeder i lav belysning
 • 8K videooptagelse
 • HDR10+-indspilning for videoer i virkelighedstro farver og konstrastforhold
 • Super Slow Mo-videooptagelse med op til 960 fps
 • Billedredigeringsværktøjer

Hurtig og intelligent med Exynos 990-processor og 8 GB RAM

Den hurtige, intelligente og kraftfulde Exynos 990-processor giver dig en stærk, kraftfuld og intelligent smartphone. Ja, faktisk er Exynos 990 den hurtigste processor i en Samsung Galaxy nogensinde.

Exynos 990-processoren og telefonens 8 GB RAM baner vej for alle de helt store high-end-specifikationer som fx 5G, lang batterilevetid, professionel kamerateknologi og et enestående skærmbillede.

Alt går hurtigt på Samsung Galaxy Note 20 - telefonen reagerer det sekund, du trykker på skærmen - fx åbner apps og programmer med det samme, når du trykker på ikonet.

Og du kan køre de store og tunge applikationer og programmer på samme tid - helt uden at telefonen bliver langsommere.

En brugervenlig smartphone med Android

Med Android fra Google er Samsung Galaxy Note 20 blandt de mest brugervenlige mobiltelefoner på markedet med intuitiv navigation og høj sikkerhed.

Android lærer dine mobilvaner at kende og tilpasser sig til dit behov. Du får en telefon, der er skræddersyet til dig med apps og programmer, der ligger klar, lige når du skal bruge dem.

Det er også nemt og intuitivt at navigere rundt på telefonen. Og du lærer lynhurtigt alle de smarte genvejsfunktioner.

Android holder også din personlige data sikker, når du surfer online i apps og på internettet. Og så har apps og programmer, der ligger åbne i baggrunden, hverken adgang til telefonens mikrofon eller kamera.

Strøm til hele dagen

Med det store 4300 mAh-batteri og effektiv strømstyring holder Galaxy Note 20 strøm hele dagen. Med over 24 timers batterilevetid kan du roligt surfe på nettet, game, streame musik og meget mere uden at bekymre dig om telefonen løber tør for strøm.

Lynhurtig og trådløs opladning

Du kan oplade Galaxy Note 20 med Samsungs 25W hurtigoplader. Det tager kun 30 minutter at lade batteriet op fra 0 til 50 %. Og vil du slippe for at rode med kabler og ledninger? Du kan også oplade telefonen med lynhurtig trådløs opladning.

Del ud af strømmen

Du kan oplade andre trådløse enheder direkte fra din mobiltelefon med trådløs strømdeling. Så kan du oplade din trådløse høretelefoner, dit smartwatch eller din venners telefoner.

Masser af lagerplads

Du får automatisk 256 GB intern hukommelse på telefonen. Så her er masser af plads til alle dine apps, programmer, billeder og videoer. Du kan endda også gemme store filer på din telefon.

Fantastisk lyd

Du får fantastisk lyd med telefonens AKG-højttalere. Og med Dolby Atmos-indstillingen får du dyb og klar surround sound-lyd direkte fra telefonens højttalere.

Synkroniser med Outlook

Din mobiltelefon og computer danner par og er mere knyttet til hinanden end nogensinde før med smart synkronisering mellem Galaxy Notes 20 og Windows Outlook.

Du kan bruge flere af dine apps på din computer. og dine noter fra Samsung Notes bliver helt automatisk overført til OneNote. Også de tegninger og noter, du laver med S-Pen. Så kan du starte en note med S-Pen og fortsætte på din computer.

Perfekt til gaming

Du kan spille de helt store og mest populære online spil på Galaxy Note 20 med den hurtige og kraftfulde processor.

Og med et imponerende skærmbillede, der kan følge med, når billedet skifter hurtigt og altomsluttende lyd i høj kvalitet får du en spiloplevelse, der måler sig med en vaskeægte spillekonsol.

Masser af online spil med Xbox Game Pass

Du kan spille over 100 af de mest populære Xbox-spil med Xbox Game Pass. Så kan du slippe din indre gamer løs og spille masser af online spil. Og du kan koble en controller til telefonen og forvandle din mobiltelefon for en endnu bedre spiloplevelse.

Hurtigt og stabilt wifi

Med WiFi6-teknologi får du en hurtig og stabil wifi-forbindelse på din smartphone. WiFi6-teknologien er bedre end tidligere wifi-teknologier.

Du vil opleve en langt mere stabil internetforbindelse - selv når du er logget på en wifi-forbindelse, hvor der er mange brugere koblet til.

USB Type-C i stedet for jackstik

Du får USB Type-C i stedet for det klassiske 3,5 mm jackstik til høretelefoner. Det betyder, at telefonen er slankere. Til gengæld skal du bruge en adapter, hvis du vil koble høretelefoner med jackstik til din mobiltelefon.

Vandtæt og robust design

Samsung Galaxy Note 20 er vandtæt med IP68-klassificering. Så kan du tage billeder under vand. Og spilder du på din telefon? Du kan nemt rengøre din telefon ved at skylle den under vandhanen.

Og det nye Corning Gorilla Glass Victus er langt mere robust end tidligere versioner og gør telefonen mere robust.

Flotte farver

Du kan vælge Samsung Galaxy Note 20 i to stilfulde farver - bronze eller grå. Længere oppe på siden her kan du billeder af telefonen i de forskellige farver.

Dual-SIM og eSIM

Du kan sætte to simkort i din telefon, hvis du vil holde privat- og arbejdsliv adskilt. Og du kan også bruge eSIM med Samsung Galaxy Note 20.

Samsung Galaxy vs Samsung S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 Ultra er en af de helt store flagskibstelefoner på markedet i 2020 med lidt bedre specifikationer end Galaxy Note 20.

Du får en større mobiltelefon med et større display på 6,9 tommer med et bedre skærmbillede, længere battierilevetid med 5000 mAh-batteri, op til 1 TB hukommelse og bedre kameraer - både bagpå med et 108 + 48 + 12 megapixel triple-kamer og foran på telefonen med en 40 megapixel kameralinse.

Til gengæld får du ikke S-Pen og adgang til Xbox Game Pass på Samsung Galaxy S20 Ultra.

Læs mere og se pris på Samsung Galaxy S20 Ultra.

Vælg blandt mange flere telefoner fra Samsung

Er Samsung Galaxy Note 20 ikke helt, hvad du leder efter? Se vores store udvalg af Samsung Galaxy-modeller her i webshoppen.

Vi tilbyder alt fra de største flagskibstelefoner til prisvenlige mobiler. Klik på de forskellige modeller på listen for at se specs og pris.


Har du forudbestilt en Samsung Galaxy Note20 i perioden 5. august-20. august?

Normalpris for spilpakke fra ca. 1.419 kr. og for musikpakke fra ca. 1.299 kr. Tilbuddet gælder ved køb af Galaxy Note20 (SM-N981) eller Note20 Ultra (SM-N986) den 5.-20. august 2020 på samsung.com/dk og skal benyttes mellem 21. august og 4. september 2020 i Samsung Members app. Musikpakken til Note20 Ultra gælder kun for Buds Live Mystic Bronze (SM-R180NZNA), og til Note20 gælder det Galaxy Buds+ White (SM-R175NZWA). Xbox Game Pass kan kræve registrering. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, gælder 1 gang pr. enhed og kun ved køb i kampagneperioden. Leveres kun i Norden.