Alle mobiltelefoner

Rabat: 3.714 kr
SamsungGalaxy S22 Ultra

Pris 9.955,- Pris med Mobil 100 GB og rabat 6.241,-

Månedlig pris over 24 mdr. 260,-

Samsung Galaxy S22 Ultra Burgundy 128 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Burgundy

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Burgundy

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 100 GB259 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

 • Mobil 30 GB

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.260 kr./md.

Betal pr./md.519 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen9.955 kr.
 • Rabat-3.714 kr.
 • Pris i alt6.241 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 7.795 kr.

Kraftfuld processor

Med en Samsung Galaxy S22 Ultra får du Samsungs nye kraftfulde 4nm processor. Den nye hurtige processor er baseret på 4mn-teknologien, som vil klare alt, du møder på din vej. Generelt har denne smartphone utrolig mange specifikationer, som er med til at øge hastigheden og forlænge batterilevetiden.
Kraftfuld processor

Fantastisk skærmbillede med Dynamic AMOLED 2X

Samsung Galaxy S22 Ultra har Samsungs hidtil mest lysstærke OLED-skærm på 6,8” med 2K opløsning. Kombineret med den lynhurtige opdateringsfrekvens på 120 Hz kan du løfte din gaming til et helt nyt niveau.
Fantastisk skærmbillede med Dynamic AMOLED 2X

Kraftfuldt batteri og lynhurtig opladning

Galaxy S22 ultra har et stort batteri på 5000 mAh. Med dette batteri skal du ikke bekymre dig om, at løbe tør for strøm, men hvis du har brug for at lade op, går det super stærkt med hurtigopladeren på 45 watt. På bare 60 minutters opladning, får du mere end et døgns batteritid. Ved hjælp af kunstig intelligens, som tilpasser sig efter, hvordan du anvender din mobil, rækker mobilens batteri fra 5000 mAh fra den ene dag til den anden. Dette betyder at den sparer på strømmen, til når du har mest brug for den.
Kraftfuldt batteri og lynhurtig opladning

Mobilen der har det hele

Samsung Galaxy S22 Ultra er blevet anbefalet af mediet "Alt om Data", samt tildelt hele 6 stjerner.
Læs anmeldelsen her
Mobilen der har det hele

Samsung Galaxy S22 Ultra - Helt ny og højere standard

Samsung Galaxy S22 Ultra er Samsungs hidtil hurtigste og kraftfulde smartphone. Med integreret S Pen og lysstærke skærm kan du udfolde din kreativitet. Og med det suveræne kamera, der tager billeder og videoer i topkvalitet uanset lysforhold, kan du dele alle dine øjeblikke på bare få sekunder. Læs mere om mobilen herunder.

Et kamera med ingen begrænsninger

Fang alle dine øjeblikke med hovedkameraet på hele 108 MP. Adaptive pixel teknologien danner automatisk et billede i en utrolig høj opløsning, så du altid får det bedste resultat. Vha. af Nightography kan Galaxy S22 Ultra filme og fotografere dine oplevelser uanset lysforhold.

Optag video og tag billeder, som en professionel. Med en Samsung Galaxy S22 Ultra får du aldrig rystede klip eller slørede billeder. Smart autofokus og avanceret VDIS kan genkende og forudsige dine, samt motivets bevægelser. På den måde får du altid din film til at flyde naturligt.

Space Zoom

Med de dobbelte optiske zoom objektiver løfte detaljerne frem, som man måske ikke engang selv havde bemærket. og ved hjælp af 100 gange Space Zoom kommer du endnu tættere på det, som du ville fotografere. Anvend den smarte Zoomlås for at bevare fokus, skarphed og kvalitet, selv på afstand.

Samsung + Snapchat

Nu kan du anvende Galaxy S22-seriens mange kamerafunktioner direkte i Snapchat-appen. Så kan du tage de bedste og sjoveste snaps sammen med dine venner og familie på en Samsung Galaxy.

Robust og holdbart design

Samsung Galaxy S22 Ultra er konstrueret med et robust aluminiumskabinet og glas, som kan holde til næsten alt. Både mobilen og S Pen har en IP68-klassificering, der betyder at den kan tåle både dråber og støv. De bløde og jævne kanter kombineret med de diskrete kamera objektiver, giver mobilen et stilrent og harmonisk design, der skiller sig ud på sin helt egen måde.

Det stærkeste glas nogensinde

Samsung Galaxy S22 Ultra er designet med Samsungs mest robuste glas, Gorilla Glass Victus+ og Armor Aluminium. Dette betyder, at denne smartphone kan klare næsten alt, som den bliver udsat for. Det beskytter både mobilens kanter og sider, så du ikke skal være bange for at den smadrer efter en tur på gulvet. Med en Galaxy S22 kan du gøre mere og opleve mere.

Integreret S-pen

For første gang er S Pen indbygget i en Galaxy S. Du kan nemt skubbe den frem fra undersiden for at tegne, skrive eller blot til at betjene din mobil. Vha. af den forbedrede latenstid i Samsungs Notes, føles det helt som at skrive på papir. Se din hurtige noter blive forvandlet til tekst.

Split Screen

Med Split Screen får du muligheden for at bruge to forskellige apps på samme tid, på den store skærm. Kig en præsentation igennem, imens du svarer på en besked. På den måde kan du lave flere ting, samtidigt.

Overfør alt din data med Smart Switch

Uanset hvilket styresystem du kommer fra, kan du hurtigt og nemt overføre alt din data fra din gamle mobil til din nye. Overfør alle dine fotos, dokumenter og kontakter helt problemfrit.

Køb Samsung Galaxy S22 Ultra med fri fragt og abonnement hos YouSee

Bestil din Samsung Galaxy S22 Ultra I i dag til en god pris med fri fragt og et abonnement fyldt med fordele.

Bestil din nye mobil på rentefri afbetaling

Split din regning op i flere dele og betal din mobil over 12 eller 14 måneder. Du betaler helt rentefrit, så det betyder at prisen på Samsung Galaxy S22 Ultra vil være helt den samme, som hvis du betaler det fulde beløb med det samme.

Mobilabonnement spækket med fordele

Køber du en Samsung Galaxy S22 Ultra med abonnement hos YouSee, får du et mobilabonnement spækket med fordele inkluderet i prisen.

Det bedste 5G-mobilnetværk i Danmark

Inkluderet i abonnementet får du Danmarks bedste 5G-mobilnetværk, hvor du kan ringe, streame og sende sms'er med super hurtige hastigheder og stabil forbindelse. Så kan du streame alt det du vil, uden nogle afbrydelser og undgå at samtalen ryger når du foretager opkald.

Roaming World

Med Roaming World kan du altid bruge din mobil når du er på ferie i udlandet. Du kan ringe, sende beskeder og surfe på nettet i 48 lande over hele verden. Så kan du altid dele alle dine oplevelser fra din rejse på de forskellige sociale platforme med din vennekreds og familie.

YouSee Musik

Med YouSee musik kan du nyde over 65 millioner hits fra alle de store kunstner. Oplev top Hi-Fi-lydkvalitet og afspil dine yndlings hits via Chromecast, Apple Carplay, Bluetooth og Airplay.

Sammenlign med de andre telefoner i S22-serien


Hvad er der i æsken?

 • USB Type-C-kabel (45W)
 • Udtagningsnål
 • Quick Start-guide

Find flere Samsung Galaxy telefoner i webshoppen

Se vores store udvalg af Samsung Galaxy modeller til gode priser her i webshoppen. Bestil online med abonnement og fri fragt.

Telefoner

Høretelefoner

Tablets

Smartwatches