Alle mobiltelefoner

Rabat: 1.054 kr
SamsungGalaxy S22+

Pris 8.255,- Pris med Mobil 100 GB og rabat 7.201,-

Månedlig pris over 24 mdr. 300,-

Samsung Galaxy S22+ Green 128 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Green

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Green

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 100 GB259 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

 • Mobil 30 GB

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.300 kr./md.

Betal pr./md.559 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen8.255 kr.
 • Rabat-1.054 kr.
 • Pris i alt7.201 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 8.755 kr.

Dynamic AMOLED skærm

Med den lækre Dynamic AMOLED skærm på 6,5” vil alle elementer stå helt skarpt. Skærmen har en opdateringshastighed på 120 Hz, der sørger for at altid får en super fed oplevelse, uanset om du scroller, surfer eller gamer.
Dynamic AMOLED skærm

Den hurtigste processor i en Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S22 serien har hidtil Samsungs største og hurtigste processor. Uanset om du surfer rundt på nettet, spiller hele natten eller redigerer din vlog, gør 4nm-teknologien det meste meget bedre. Det betyder at du kan tage fremragende natbilleder, meget skarpe billeder både dag og nat, samt en gaming oplevelse, der bliver løftet til et helt nyt niveau.
Den hurtigste processor i en Samsung Galaxy

Stort batteri og lynhurtig opladningshastighed

Med Samsung Galaxy S22+ giver én opladning strøm til hele dagen. Med det nye og store batteri kan du have din mobil med dig hele dagen, uden at tænke på at du løber tør for strøm. Takket være hurtigopladeren, kan hurtigt få strøm igen.
Mobilen anvender kunstig intelligens, som tilpasser sig efter, hvordan du bruger din smartphone, så den sparer på strømmen, til når du har mest brug for den.
Stort batteri og lynhurtig opladningshastighed

Samsung Galaxy S22+ - En kraftig og kreativ smartphone

Samsung Galaxy S22+ giver dig mulighed for at udfolde dine evner som fotograf, lige meget om du er amatør eller professionel. Tag knivskarpe billeder uanset lysforhold og optag video i høj opløsning. Læs mere om Samsung Galaxy S22 nedenfor.

Tag fantastiske portrætter

Samsung Galaxy S22+ har et hovedkamera på 50 MP, som tager helt imponerende skarpe portrætter, hvor alle små detaljer er med. Vha Authentic Portrait Mode får du en kæmpe værktøjskasse, så du kan tage portrætter, helt som du ønsker.

Optag video i 8K

Med Galaxy S22+ kan du optage dine videoer i ultrahøj opløsning. Så når du ser tilbage på dine minder fra dine filmede optagelser fra dine små og store øjeblikke, er det som at være der igen. Derudover kan du nemt udvælge det perfekte stillbillede ud, fra en af dine bevægelige videoer.

Samsung + Snapchat

Med Samsung Galaxy S22-serien kan du udnytte mobilens smarte kamera funktioner direkte i Snapchat-appen. Skab de bedste og sjoveste snaps med din Galaxy S22+ med Space Zoom, Night Mode, VDIS og HDR-video.

Enkelt design med lækre detaljer

Samsung Galaxy S22+ har en rustning, som består af Armor Aluminum. Denne beskyttelse beskytter utroligt effektivt mobilens kanter og sider, så du undgår ridser. Skulle uheldet være ude og du har tabt din mobil, er der en meget lille risiko for, at det ville ødelægge hele din dag.

Bygget til at modstå det meste

Samsung Galaxy S22-serien er konstrueret til at modstå både regn og fald. Mobilen har en IP68-klassificering, der betyder, at den er bygget til at modstå både dråber og støv, uanset om du træner, er til festival i regnvejr eller bliver ringet op, mens du venter på bussen.

Få adgang til dine programmer på din PC

Få adgang til alle dine programmer på din PC, det er meget nemmere end du tror. Brug dine seneste anvendte apps til at få adgang til de sidste tre programmer, du har brugt til hurtig adgang til dit skrivebord.

Lav en Smart Switch

Ved hjælp af Smart Switch kan du nemt overføre alle dine filer og data helt uden problemer fra din gamle mobil til din nye. Her kan du nemt overføre dine billeder, noter, kontakter og meget mere. Det er helt ligegyldigt, om du kommer fra et helt andet styresystem.

Køb din Samsung Galaxy S22+ med fri fragt og mobilabonnement hos YouSee

Bestil din Samsung Galaxy S22+ hos YouSee til en god pris med fri fragt og et abonnement spækket med fordele.

Betal din mobil på rentefri afbetaling

Split din regning op hos YouSee i flere dele og betal din mobil over 12 eller 24 måneder helt rentefrit. Det betyder, at du betaler den samme pris, som hvis du betaler det fulde beløb med det samme.

Et mobilabonnement spækket med fordele

Køber du en Samsung Galaxy S22+ med abonnement, er dette mobilabonnement spækket med masser af fordele inkluderet i prisen.

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

I abonnementet får du Danmarks bedste 5G-mobilnetværk, hvor du kan streame, ringe og surfe på nettet på en super hurtig og stabil forbindelse. Dermed kan du streame dine yndlingsfilm helt uden afbrydelser og undgå at samtalen ryger, uanset hvor du befinder dig.

Roaming World

Med Roaming World får du muligheden for at bruge din mobil når du er på ferie. Du kan ringe, sende SMS´er og surfe på nettet i 48 lande over hele verden. Del alle dine minder fra din rejse på de forskellige sociale platforme med din vennekreds og familie.

YouSee Musik

Med i abonnementet, får du musik streamingtjenesten YouSee Musik. Her kan du lytte til over 75 millioner numre fra alle de store kunstnere. Tag din musik med dig på farten og oplev top Hi-fi kvalitet via Chromecast, Apple Carplay, Bluetooth og Airplay.

Sammenlign med de andre telefoner i S22-serien


Hvad er der i æsken?

 • USB Type-C-kabel (45W)
 • Udtagningsnål
 • Quick Start-guide

Find flere Samsung Galaxy telefoner i webshoppen

Se vores store udvalg af Samsung Galaxy modeller til gode priser her i webshoppen. Bestil online med abonnement og fri fragt.

Telefoner

Høretelefoner

Tablets

Smartwatches