Alle mobiltelefoner

Rabat: 1.398 kr
SamsungGalaxy S23 Ultra

Pris 10.999,- Pris med Mobil 50 GB og rabat 9.601,-

Månedlig pris over 24 mdr. 400,-

Samsung Galaxy S23 Ultra Green 256 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

256 GB - Green

Vælg størrelse - 256 GB

Vælg farve - Green

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 50 GB209 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.400 kr./md.

Betal pr./md.609 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen10.999 kr.
 • Rabat-1.398 kr.
 • Pris i alt9.601 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 10.855 kr.

200 MP hovedkamera - utrolig skarphed og høj opløsning

Hovedkameraet kan filme i 8K og tage billeder i 200 megapixel - både dag og nat. Vha. endnu bedre Nightography går, der heller ingen minder tabt i mørket. Forevige stemningen under koncerter og sammenholdet mellem dine venner med helt enestående skarphed og kontrast. I Samsung Galaxy S23 er Nightography-funktionen også tilgængelig, når du bruger kameraet med diverse apps, såsom Instagram, Snapchat og TikTok.
200 MP hovedkamera - utrolig skarphed og høj opløsning

Lysstærk skærmoplevelse

Samsung Galaxy S23 Ultra har Samsungs hidtil bedste display med høj opløsning og klare farver. Denne mobil præsterer en dynamisk opdateringsfrekvens på op til 120 Hz, som sikrer dig en smooth mobiloplevelse. Og takket være lysstyrken på 1750 nits, kan du få helt samme oplevelse, uanset hvor du befinder dig.
Lysstærk skærmoplevelse

Mobilen, som skaber minder af hvert eneste øjeblik

Med Samsung Galaxy S23 Ultra får du Samsungs bedste kamera hidtil. Med fire bagkameraer, som arbejder utrolig godt sammen, er du klar til at tage fantastiske billeder og optage videoer i superhøj kvalitet. Kameraet er også udstyret med laserfokus, der fokuserer øjeblikket.

Optag alt i 8K-video

Samsung Galaxy S23 Ultra revolutionerer mulighederne for at optage videoer takket være 8K og den utrolig lysfølsomme sensor. Med 8K-videooptagelse får du mere fleksibilitet, når du skal redigere dine videoer.
Mobilen, som skaber minder af hvert eneste øjeblik

Prisvindende kameratelefon i topklasse

Udover at være udnævnt "Bedst i Test" af Forbrugerrådet TÆNK, har Galaxy S23 Ultra fået flere rosende ord med på vejen - anmelderne har bl.a. sagt:
"Samsung Galaxy S23 Ultra er i skrivende stund den bedste smartphone" - Connery.
"Kameraet er fantastisk, skærmen enestående og ydelse i topklasse" - Meremobil.dk
"Bedste kameramobil" - Mobil.nu
Prisvindende kameratelefon i topklasse

Galaxy S23 Ultra fra Samsung er landet!

Se den officielle Samsung Galaxy S23 Ultra unboxing video lige her.

Samsung Galaxy S23 Ultra - enestående opløsning og top-tunende gamingoplevelser

Byd velkommen til den nye flagskibsmobil i Galaxy S23-serien; Samsung Galaxy S23 Ultra. Denne mobil byder på store opgraderinger, såsom et suverænt hovedkamera på 200MP, bedre ydeevne og lysstærk display. Læs mere om den nye Galaxy S23 Ultra her på siden.

Indbygget S Pen i Samsung Galaxy S23 Ultra

Med den integreret S Pen kan du få glidende og øjeblikkelig respons. Den smarte S Pen tager over, der hvor dine fingre eller tastaturet ikke længere slår til. Du kan skrive noter på skærmen og se din håndskrift blive til tekst. Eller du kan redigere dine billeder, før du deler dem.

Den hurtigste processor nogensinde i en Samsung Galaxy

Med den nye Snapdragon 8 Gen 2 processor, har Samsung Galaxy S23 Ultra en lynhurtig ydeevne og kan præstere helt formfuldendt. Alting går lige så hurtigt, som du ønsker og sammen med det 5000 mAh store og effektive batteri kan du spille længere end nogensinde. Takket være kunstig intelligens og alle de andre funktioner får du langt længere batteritid og bedre billedbehandling.

Tag din gaming til nye højder

Den nye Galaxy S23-serie er absolut de bedste Galaxy-telefoner til gaming, der nogensinde er produceret. Det skyldes bl.a. den lysstærke AMOLED-skærm med meget høj opløsning, opdateringshastighed på 120 Hz og den hurtigste processor til dato i en Samsung Galaxy. Desuden får du allerede et forspring, takket være en grafikprocessor med 45% flere kræfter og et dobbelt så effektivt kølesystem.

Stort batteri og hurtig trådløs opladning

Samsung Galaxy S23 Ultra har et kraftfuld 5.000 mAh batteri. Men det er ikke kun stort, det er også intelligent. Ved at lære dig at kende og tilpasse sig efter dine mobilvaner kan det spare på strømmen, så det holder længere mellem hver opladning. Med dette batteri, skal du ikke være bange for at løbe tør for strøm i løbet ad dagen. Har du brug for at oplade din mobil, kan du anvende hurtigopladeren på 45 watt. Galaxy S23 Ultra er også understøttet hurtigopladning, så du kan oplade din smartphone til 50% på bare 30 minutter. Du har også muligheden for, at dele din strøm med vennerne ved hjælp af PowerShare.

Galaxy S23 Ultra - ikonisk design med integreret S Pen

Samsung Galaxy S23 Ultra har et utroligt lækkert og minimalistisk design: skarpe linjer og fire diskrete bagkameraer. Denne mobil er helt noget for sig selv. Galaxy S23 Ultra er også meget slidstærk og robust. Med en IP68-klassificering, Gorilla Glass Victus 2 og Armor Aluminium kan denne mobil, holde til næsten alt. Oveni det, kommer Samsung Galaxy S23 Ultra også med en integreret S-Pen, som er en af mobilens mest unikke funktioner.

Skab din egen stil

Udtryk dig selv og din stil, samtidig med at du beskytter din smartphone. Tilføj farver med Silicone Case i farven Lavender, eller vis din Samsung Galaxy S23 frem, som den er med et transparent Clear Case-etui.

Dine data. Beskyttet.

Galaxy S23 Ultra er konstrueret med Samsung Knox, som beskytter alle dine værdifulde og personlige minder. Alle billeder, film, filer og data. Sikkerhed i flere lag er integreret i både hardware og software. Så er det kun dog, som kan få adgang til det, der er dit.

One UI 5.1 - indret det hele, så det bare kører

Vha. af den nyeste opdatering af One UI kan du indstille din låseskærm, helt som du vil have den - om det skal være film, billede eller ingenting. Det hele er op til dig. Mobilen vil komme med intelligente forslag til widgets, så den foreslår automatisk de apps, som du bruger mest. På den måde kan du altid, få maksimalt ud af din mobile oplevelse.

Aldrig har det været nemmere at skifte

Med den forudinstalleret app Smart Switch, kan du nemt overføre al din data til en Samsung Galaxy fra em hvilken som helst anden mobil. Den kan hurtigt installere alt det du vil beholde, så det er hurtigt klar til brug. Følg den trinvise vejledning og få overført alle dine billeder, kontakter, historisk og indstillinger.

Køb Samsung Galaxy S23 Ultra med fri fragt og mobilabonnement hos YouSee

Bestil Samsung Galaxy S23 Ultra i dag med fri fragt og et mobilabonnement med masser af fordele.

Bestil din nye Galaxy S23 Ultra på rentefri afbetaling

Del din regning op i flere bidder og betal din mobil over 12 eller 14 måneder. Du betaler helt rentefrit, så det betyder at prisen på Samsung Galaxy S23 Ultra vil være helt den samme, som hvis du betaler det fulde beløb med det samme.

Mobilabonnement fyldt med fordele

Køber du en Samsung Galaxy S23 Ultra med mobilabonnement hos os, får du et abonnement med masser af fordele inkluderet i prisen.

Det bedste 5G-mobilnetværk i Danmark

Med i abonnementet får du Danmarks bedste mobilnetværk, så kan du streame, ringe og sende sms'er med super hurtige hastigheder og stabil forbindelse. Du streame alt det du vil, uden afbrydelser og undgå at samtalen ryger når du foretager opkald.

Roaming World

Med Roaming World kan du altid bruge din mobil når du er på ferie i udlandet. Du kan ringe, sende beskeder og surfe på nettet i 48 lande over hele verden. Så kan du altid dele alle dine oplevelser fra din rejse på de forskellige sociale platforme med din vennekreds og familie.

YouSee Musik

Med YouSee musik kan du lytte til over 75 millioner hits fra alle de store kunstner. Oplev top Hi-Fi-lydkvalitet og afspil dine yndlings hits via Chromecast, Apple Carplay, Bluetooth og Airplay.

Find flere Samsung Galaxy telefoner i webshoppen

Se vores store udvalg af Samsung Galaxy modeller til gode priser her i webshoppen. Bestil online med abonnement og fri fragt.

Mobiltelefoner

Høretelefoner

Tablets

Smartwatches