Alle mobiltelefoner

Rabat: 1.278 kr
SamsungGalaxy S23

Pris 7.999,- Pris med Mobil 50 GB og rabat 6.721,-

Månedlig pris over 24 mdr. 280,-

Samsung Galaxy S23 Phantom Black 256 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

256 GB - Phantom Black

Vælg størrelse - 256 GB

Vælg farve - Phantom Black

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 50 GB209 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.280 kr./md.

Betal pr./md.489 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen7.999 kr.
 • Rabat-1.278 kr.
 • Pris i alt6.721 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 7.975 kr.

Mobilen, der gør ethvert øjeblik bedre

Samsung Galaxy S23 er konstrueret med et knivskarpt kamera. Og vha. af avanceret kunstig intelligens har det aldrig været nemmere, at tage billeder og optage videoer på professionelt niveau. Mobilen har tre bagkameraer, som arbejder imponerende godt sammen, så du kan tage knivskarpe billeder under alle forhold.

30 gange zoom tager dig 30 gange tættere på

Nu kan du komme 30 gange tættere på dit motiv gennem objektivet i Samsung Galaxy S23. Takket være avanceret kunstig intelligens og mere lysfølsomme pixler bliver afstand, forvandlet til nærbilleder og til storslåede øjeblikke direkte på din smartphone.
Mobilen, der gør ethvert øjeblik bedre

Display med 120 Hz gør oplevelsen til noget helt specielt

Galaxy S23 har en Super AMOLED-skærm med en opdateringsfrekvens på op til 120 Hz. Den tårnhøje opdateringsfrekvens skaber jævne overgange og øjeblikkelig respons, uanset om du spiller, scroller eller skriver beskeder.
Display med 120 Hz gør oplevelsen til noget helt specielt

Et batteri, der tilpasser sig dig

Mobilens batteri er ikke kun stort, det er også intelligent. Samsung Galaxy S23 er udstyret med et 4700 mAh batteri, som lærer dig at kende og tilpasser sig efter dine mobilvaner. På den måde kan det spare strømmen, så det holder længere mellem hver opladning. Samsung Galaxy S23 understøtter naturligvis også hurtigopladning, så du kan lade din mobil til 50% på kun 30 minutter.
Et batteri, der tilpasser sig dig

"En fantastisk Samsung-telefon"

Galaxy S23 har høstet flere priser fra anmelderne, bl.a. Meremobil som har givet den nogle rosende ord med på vejen.
Læs anmeldelsen her.
"En fantastisk Samsung-telefon"

Galaxy S23 er landet!

Se den officielle Samsung Galaxy S23 unboxing video lige her.

Samsung Galaxy S23 - klar til alt det, du gerne vil

Byd velkommen til den nye Samsung Galaxy S23-serie. Endnu kraftigere. Endnu hurtigere. Endnu bedre kamera. Samsung har taget endnu et skridt i deres udvikling og har skabt Samsung Galaxy S23, som hæver barren til sit helt eget niveau. Læs om den helt nye Samsung Galaxy S23 herunder.

3D-analyse løfter dine selfies til et nyt niveau

Samsung Galaxy S23 gør dine selfies endnu bedre. Vha. kunstig intelligens og en 3D-analyse af dybde og dimensioner skaber kameraet helt imponerende portrætter. Med bokeh-effekten gøres baggrunden uskarp, og dit ansigt sættes i centrum med perfekt lyssætning.

Design, der holder

Samsung Galaxy S23 har et elegant og stilrent design, der skiller sig ud fra mængden. Uanset om du vælger farven Phantom Black, Cream, Green eller Lavender, gør den et diskret, men tydeligt indtryk. Og takket være Samsungs stærkeste skærmglas hidtil, Gorilla Glass Victus 2, og et ekstremt robust aluminium, Armor Aluminium, kan Galaxy S23 holde til det meste.

One UI 5.1 - Dit udtryk

Med One.UI kan du indstille din låseskærm, helt som du vil have den. Video, billede eller ingenting - det er helt op til dig. Denne funktion kommer med intelligente forslag til widgets. Ud fra, hvordan og hvornår du bruger din mobil, foreslår den automatisk forskellige apps, som vil gør din mobile oplevelse endnu mere personlig.

Smart Switch - skift nemt

Med Smart Switch kan du nemt og hurtigt overføre al indhold og data til Samsung Galaxy S23 fra en hvilken som helst anden mobil. Smart Switch-appen er allerede installeret på mobilen og klar til brug. Den overfører alt det du vil beholde - historisk, billeder, kontakter og indstillinger. Det er blevet gjort utroligt let, da du kan følge de trinvise vejledninger.

Sikkerhed på dine vilkår

Samsung tilbyder de bedste sikkerhedsopdateringer, så din smartphone altid vil være sikker gennem hele dens livscyklus. Med Samsung Knox er alle dine personlige og værdifulde minder altid beskyttet. Der er sikkerhed i flere lag, så det kun er dig, som kan få adgang til det, der er dit.

Køb Samsung Galaxy S23 med mobilabonnement og fri fragt hos YouSee

Bestil din nye Samsung Galaxy S23 til en god pris med fri fragt og og et mobilabonnement, der giver dig masser af fordele. Køb din nye smartphone på rentefri afbetaling Split din regning op og betal din mobil over 12 eller 24 måneder. Det er 100% rentefrit, så prisen på Galaxy S23 vil være helt den samme, som hvis du vælger at betale det fulde beløb med det samme.

YouSee mobilabonnement - spækket med fordele

Køber du din Samsung Galaxy S23 med mobilabonnement hos os, får du et mobilabonnement fyldt med lækre fordele inkluderet i prisen.

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Stream, ring og send beskeder på Danmarks bedste mobilnetværk. Hos YouSee er du altid garanteret en lynhurtig og stabil forbindelse. Foretag opkald uden samtalen bliver afbrudt grundet dårlig forbindelse og stream flow-tv, samt serier uden forbindelsen ryger.

Roaming World

Med Roaming World kan du bruge din mobil, når du er på ferie i 48 lande over hele verden. Så kan du ringe, sende beskeder og surfe på nettet på en stabil forbindelse. Du kan også dele alle ferieminderne med venner og familie på diverse sociale medier.

YouSee Musik - over 75 musiknumre

Med i abonnementet får du adgang til YouSee´s musiktjeneste, YouSee Musik. Her kan du lytte til over 75 millioner musiknumre i Hi-fi kvalitet via Chromecast, Apple CarPlay, AirPlay eller Bluetooth.

Find flere Samsung Galaxy telefoner i webshoppen

Se vores store udvalg af Samsung Galaxy modeller til gode priser her i webshoppen. Bestil online med abonnement og fri fragt.

Mobiltelefoner

Høretelefoner

Tablets

Smartwatches