Samsung

Galaxy S23

5.699 kr.
Rabat
600 kr.
Med YouSee Mobil 80

Mobilen, der gør ethvert øjeblik bedre

Samsung Galaxy S23 er konstrueret med et knivskarpt kamera. Og vha. af avanceret kunstig intelligens har det aldrig været nemmere at tage billeder og optage videoer på professionelt niveau. Mobilen har tre bagkameraer, som arbejder imponerende godt sammen, så du kan tage knivskarpe billeder under alle forhold. 30 gange zoom tager dig 30 gange tættere på Nu kan du komme 30 gange tættere på dit motiv gennem objektivet i Samsung Galaxy S23. Takket være avanceret kunstig intelligens og mere lysfølsomme pixler bliver afstand forvandlet til nærbilleder og til storslåede øjeblikke direkte på din smartphone.

Display med 120 Hz gør oplevelsen til noget helt specielt

Galaxy S23 har en Super AMOLED-skærm med en opdateringsfrekvens på op til 120 Hz. Den tårnhøje opdateringsfrekvens skaber jævne overgange og øjeblikkelig respons, uanset om du spiller, scroller eller skriver beskeder.

Et batteri, der tilpasser sig dig

Mobilens batteri er ikke kun stort, det er også intelligent. Samsung Galaxy S23 er udstyret med et 4700 mAh batteri, som lærer dig at kende og tilpasser sig efter dine mobilvaner. På den måde kan det spare strømmen, så det holder længere mellem hver opladning. Samsung Galaxy S23 understøtter naturligvis også hurtigopladning, så du kan lade din mobil til 50 % på kun 30 minutter.

Galaxy S23 har høstet flere priser

Galaxy S23 har høstet flere priser fra anmelderne, bl.a. af Meremobil som har givet den nogle rosende ord med på vejen. Læs anmeldelsen her.

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 – klar til alt det, du gerne vil

Byd velkommen til den nye Samsung Galaxy S23-serie. Endnu kraftigere. Endnu hurtigere. Endnu bedre kamera. Samsung har taget endnu et skridt i deres udvikling og har skabt Samsung Galaxy S23, som hæver barren til sit helt eget niveau. Læs om den helt nye Samsung Galaxy S23 herunder.

3D-analyse løfter dine selfies til et nyt niveau

Samsung Galaxy S23 gør dine selfies endnu bedre. Vha. kunstig intelligens og en 3D-analyse af dybde og dimensioner skaber kameraet helt imponerende portrætter. Med bokeh-effekten gøres baggrunden uskarp, og dit ansigt sættes i centrum med perfekt lyssætning.

Design, der holder

Samsung Galaxy S23 har et elegant og stilrent design, der skiller sig ud fra mængden. Uanset om du vælger farven Phantom Black, Cream, Green eller Lavender, gør den et diskret, men tydeligt indtryk. Og takket være Samsungs stærkeste skærmglas hidtil, Gorilla Glass Victus 2, og et ekstremt robust aluminium, Armor Aluminium, kan Galaxy S23 holde til det meste.

One UI 5.1 - Dit udtryk

Med One.UI kan du indstille din låseskærm, helt som du vil have den. Video, billede eller ingenting – det er helt op til dig. Denne funktion kommer med intelligente forslag til widgets. Ud fra, hvordan og hvornår du bruger din mobil, foreslår den automatisk forskellige apps, som vil gør din mobile oplevelse endnu mere personlig.

Smart Switch - skift nemt

Med Smart Switch kan du nemt og hurtigt overføre al indhold og data til Samsung Galaxy S23 fra en hvilken som helst anden mobil. Smart Switch-appen er allerede installeret på mobilen og klar til brug. Den overfører alt det, du vil beholde – historik, billeder, kontakter og indstillinger. Det er blevet gjort utroligt let, da du kan følge de trinvise vejledninger.

Sikkerhed på dine vilkår

Samsung tilbyder de bedste sikkerhedsopdateringer, så din smartphone altid vil være sikker gennem hele dens livscyklus. Med Samsung Knox er alle dine personlige og værdifulde minder altid beskyttet. Der er sikkerhed i flere lag, så det kun er dig, som kan få adgang til det, der er dit.

Køb Samsung Galaxy S23 med mobilabonnement og fri fragt hos youSee

Bestil din nye Samsung Galaxy S23 til en god pris med fri fragt og og et mobilabonnement, der giver dig masser af fordele.

Få et youSee-mobilabonnement – fyldt med fordele

Køber du din Samsung Galaxy S23 med et mobilabonnement hos os, får du et mobilabonnement fyldt med lækre fordele inkluderet i prisen.

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Stream, ring og send beskeder på Danmarks bedste mobilnet. Hos youSee er du altid garanteret en lynhurtig og stabil forbindelse. Foretag opkald uden samtalen bliver afbrudt grundet dårlig forbindelse og stream flow-tv og serier, uden forbindelsen ryger.

Roaming World

Med Roaming World kan du bruge din mobil, når du er på ferie i 48 lande over hele verden. Så kan du ringe, sende beskeder og surfe på nettet på en stabil forbindelse. Du kan også dele alle ferieminderne med venner og familie på diverse sociale medier.

YouSee Musik - over 100 mio. musiknumre

Med i abonnementet får du adgang til YouSee´s musiktjeneste, YouSee Musik. Her kan du lytte til over 100 millioner musiknumre i Hi-fi kvalitet via Chromecast, Apple CarPlay, AirPlay eller Bluetooth.

Specifikationer
Skærmtype
FHD+ Dynamic AMOLED 2X
Skærmstørrelse
6.1"
Opdateringsfrekvens
48-120 Hz
Skærmopløsning
2340 x 1080, 1750 nits
Hovedkamera
50 MP vidvinkel (f/1.8, OIS)
Telefoto
10 MP 3x optisk zoom (f/2.4 OIS, 30x Space Zoom)
Ultravidvinkel
12 MP (f/2.2 AF)
Frontkamera
12 MP (f/2.2 AF)
Optagelse
UHD 8K (30 FPS), UHD 4K (60 FPS), Slow motion
Afspilning
UHD 8K (7680 x 4320 - 60 FPS)
Styresystem
Android 13 (One UI 5.1)
Processor
Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy
RAM
8 GB
Hukommelse
128 GB / 256 GB
Batteristørrelse
3900 mAh
Opladning
25 W Hurtigopladning, 15 W trådløs hurtigopladning, trådløs batterideling
Feature
Sound by AKG, Dolby Atmos
Bluetooth
5.3
USB
3.2 Gen 1
NFC
Ja
Fingeraftrykslæser
I skærmen (ultralyd)
IP Certificering
IP68 (Støvtæt og vandafvisende)
Farver
Phantom Black / Cream / Green / Lavender
Mål
146 x 70,9 x 7,6 mm
Vægt
168 g.
5G
Ja
SIM-kort
Dual SIM + eSIM

Har du nogle spørgsmål?

Det er muligt at ringe til udlandet med alle mobilabonnementer.

Prisen afhænger af, hvilket land man ringer til.

Læs mere om priser til udlandet

Uanset om du er ny kunde eller eksisterende kunde, kan du beholde dit nuværende nummer.

Hvis du er i binding, når du køber et nyt produkt, vil du blive opkrævet for restbindingen på din næste regning.

Nej, der vil være binding på dit mobilabonnement, hvis du køber et produkt hos os. Du vil være bundet i seks måneder på det abonnement, du køber sammen med produktet. Bindingen på mobilabonnementet gælder uanset om købet er lavet kontant eller på afdrag. Bemærk også, at bindingen fornyes, hver gang du køber et nyt produkt på samme nummer.

Den normale leveringstid er 2-3 hverdage.

Der kan være en rabat forbundet med dit nuværende abonnement. Log ind øverst på siden, for at se, om du kan få rabat.

Hvis du vælger at dele din betaling for telefon op i rater over 12 eller 24 mdr. kan det sagtens lade sig gøre.

Yousee samarbejder med Expressbank. Ingen renter eller skjulte omkostninger forbundet med ordningen. Du vil i købet blive sendt igennem til Expressbank hvor du udfylder en låne ansøgning. Expressbank foretager en kreditvurdering og du får svar med det samme, og sender dig til underskrivelse af lån med dit MitID. Når lånet er underskrevet afsluttes din ordre, og vi sender hurtigst mulig dit nye produkt til dig.

Yousee og Expressbank ratebetaling

  • 0 % i stiftelsesomkostning

  • 0 % i debitorrenten

  • 0 % i ÅOP

  • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Det er en forudsætning for tegning af lånet, at du bliver tilmeldt automatisk kortbetaling. Dette tilmeldes nemt i købet, det vil være det samme betalingskort du tilmelder i din ordre, som både vil opkræve abonnement og dine rater fra Expressbank. Bemærk at det ikke er muligt at have mere end 2 aktive låneaftaler.

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige abonnement?

Bliv ringet op eller besøg en af vores butikker