!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 1.156 kr
SamsungGalaxy Tab A7 Lite

Kontantpris med YouSee Mobil 80 499,-

Samsung Galaxy Tab A7 Lite LTE 32 GB Grå

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

32 GB - LTE - Grå

Vælg størrelse - 32 GB - LTE

Vælg farve - Grå

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen1.655 kr.
 • Rabat-1.156 kr.
 • Pris i alt499 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.813 kr.
!
Bemærk:
Ved køb af Galaxy Tab A7 Lite på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Samsung Galaxy Tab A7 Lite - Denne tablet er super smart og alsidig, der passer til hele familien. Meget praktisk og let design. Den store skærm giver dig den perfekte biografoplevelse. Læs mere om Galaxy Tab A7 Lite her.

Fordyb dig i dine spil og film med den brede skærm

Læn dig tilbage og få mere ud af dine yndlings film og spil med den 8,7 tommer brede skærm med den lækre tynde ramme. Se en film med dine venner eller hold serie-marathon i dagligstuen med dobbelte højttalere og en fremragende stereolyd. Takket være det kompakte design, kan du spille eller se film i flere timer, uden at dine øjne vil blive trætte.

Tag din tablet med dig overalt

Samsung Galaxy Tab A7 Lite er både stilet og brugervenlig. Tabletten har en tykkelse på kun 8,0 mm og vægt på 366 gram. Du ville knap nok mærke, at du bærer på den i tasken. Betjen den kun med én hånd Med Galaxy Tab A7, kan du nemt betjene dine forskellige apps med kun én hånd. Vha. af den gestus baseret menu kan du gå tilbage og se alle dine seneste besøgte apps, samt gå tilbage til hjem-menuen med et enkelt swipe med tommelfingeren. Galaxy Tab A7 Lite er spækket med forskellige funktioner, som du kan tilgå med kun én hånd.

Fang alle dine minder med det suveræne kamera

Tag din Galaxy Tab A7 Lite med på farten og fang alle dine bedste minder. Tag fremragende portrætter eller iagttagende landskaber. Bagkameraet på 8 MP giver dig lyse og skarpe billeder, som du kan dele med venner og familie. Tag selfies eller foretag videoopkald med frontkameraet på 2 MP. Kapacitet til alt det du elsker.
Samsung Galaxy Tab A7 Lite har en stor hukommelse på 32 MB, så du har masser af plads til alle dine videoer, fotos og filer. Skulle du have brug for mere plads, har du muligheden for at udvide kapaciteten med et microSD-kort på op til 1 TB. Den eksterne hukommelse giver dig muligheden for at gemme flere af dine filer, så du ikke skal tænke på at slette dem.

Oplev lang batterilevetid

Selvom Galaxy Tab A7 Lite har et meget tyndt format, har den stadig masser af kræfter. Tabletten har et kraftigt batteri på 5.100 mAh, så du kan benytte den i timevis uden at tænke på opladning.

Forbind dine Samsung Galaxy enheder til hinanden

Alt bliver en del nemmere, når du tilslutter dine forskellige Samsung Galaxy enheder til hinanden. Det eneste du skal gøre er, at logge ind på din Samsung konto og derefter tilslutte din Galaxy Tab A7 Lite til din smartphone. Så kan du nemt og hurtigt foretage eller besvare opkald og sende beskeder fra din tablet, samt tilslutte den til dit mobile hotspot helt uden at løfte en finger.

Samsung Kids - plads til spil og læring

Samsung Kids giver dig muligheden for at skabe et sikkert og trygt miljø, som dine børn kan udforske. Ved et enkelt tryk på Samsung Kids panelet, kommer du frem til nogle spændende og pædagogiske apps til både sjov og læring. Du kan trygt lade dine børn benytte tabletten med forældrekontrol.

Stor sikkerhed med Samsung Knox

Galaxy Tab A7 Lite er konstrueret med Samsung Knox, der leverer sikkerhed af høj kvalitet. Her bliver alt din data beskyttes mod de skadelige programmer og hacking af en hardware baserede Knox-sikkerhedsplatform, som fungerer i flere lag.

Købes inkl. mobilabonnement og med masser af fordele

Når du bestiller en Samsung Galaxy Tab A7 Lite på yousee.dk, bestiller du samtidig også et mobilabonnement. Vi har et bredt udvalg af varierede mobilabonnementer til gode priser spækket med fordele, som eks. YouSee Musik med over 75 millioner musiknumre, så du har masser at streame med din nye Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Vores fordele:
 • YouSee Musik med over 75 millioner af musiknumre
 • Danmarks bedste mobilnetværk
 • Roaming i 36 lande i Europa
Med YouSee Musik kan du lytte til al den musik du vil. I YouSee Musik-app’en finder du allerede over 75 millioner musiknumre indenfor ethvert årti og fra enhver genre.

Find flere Samsung Galaxy telefoner i webshoppen

Se vores store udvalg af Samsung Galaxy modeller til gode priser her i webshoppen. Bestil online med abonnement og fri fragt.

Mobiltelefoner

Høretelefoner

Tablets

Smartwatches

Kan jeg købe Samsung Galaxy Tab A7 Lite med et mobilt bredbåndsabonnement?

Det er desværre ikke muligt at købe Samsung Galaxy Tab A7 Lite med et mobilt bredbånds-abonnement på yousee.dk. Du skal derfor henvende dig i din nærmeste YouSee Butik, hvis du ikke vil have Samsung Galaxy Tab A7 Lite med et mobilabonnement. Læs mere om Mobilt bredbånd på Danmarks bedste mobilnetværk.