!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 1.588 kr
SamsungGalaxy Watch6 Classic

Månedlig pris med YouSee Mobil 80 over 24 mdr. 90,-

Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm Black

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

47mm - Black

Vælg størrelse - 47mm

Vælg farve - Black

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.90 kr./md.

Betal pr./md.309 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen3.749 kr.
 • Rabat-1.588 kr.
 • Pris i alt2.161 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 3.475 kr.
!
Bemærk:
Ved køb af et Samsung Galaxy Watch6 Classic på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Værd at vide om Smartwatch og SmartWatch-abonnementet


Hvad koster SmartWatch-abonnementet?
SmartWatch-abonnementet koster 30 kr./md.

Hvad er forskellen på et SmartWatch-abonnement og et mobilabonnement?
Når du bestiller et Smartwatch - Apple Watch eller Samsung Galaxy Watch - på yousee.dk, bestiller du samtidig et mobilabonnement. Det er et alm. mobilabonnement inkl. et SIM-kort, som man sætter i en telefon.

Smartwatches bruger ikke alm. SIM-kort, men har derimod et eSIM indbygget i uret. Et abonnement til et eSIM, hedder et SmartWatch-abonnement. Mobilabonnementet som købes sammen med dit Smartwatch, kan ikke bruges som SmartWatch-abonnement.

Hvordan bestiller jeg et SmartWatch-abonnement?
SmartWatch-abonnementet bestilles på din telefon, når du har modtaget dit smartwatch. Læs her hvordan du gør det på Samsung og på Apple smartwatches.En mere praktisk hverdag

Forbind dit Samsung Galaxy Watch6 Classic til din smartphone, og du slipper for at tage mobilen op af lommen, hver gang en notifikation popper op – tjek dit ur i stedet for. Takket være Samsung Pay-funktionen kan du lægge dit betalingskort ind i uret, og du slipper for at have det med i byen. Du betaler blot med dit smartur.

Overblik over helbred og træning

Samsung Galaxy Watch6 Classic giver dig et overblik over din performance, når du, eksempelvis, løbetræner. Uret giver dig en pulsanalyse, så du kan optimere din konditionstræning. Smarturet giver dig også indsigt i, hvordan det går med helbredet. Samsung Galaxy Watch6 Classic monitorerer din puls, dit blodtryk, hjerterytme, iltmætning af blodet med mere.

Stilsikker og solid hverdagspartner

Til sundhedstjekket, til mødet, til træningen … Samsung Galaxy Watch6 Classic er med dig hele dagen. Smarturet er designet til, at du kan bære det uanset, om du sidder til forretningsmødet, snorkler i Stillehavet eller løber på støvede skovstier.

Watch6 Classic er landet
Med Samsung Galaxy Watch6 Classic på håndleddet får du en nemmere hverdag og et bedre indblik i dit helbred. Ikke nok med det, du får også en træningspartner. Alt sammen pakket ind i et stilsikkert og tidløst design.

Du kan tilslutte Samsung Galaxy Watch6 Classic til din smartphone, så du kan modtage opkald, tjekke mails og læse sms’er, hvilket er ganske handy, når du sidder i møde og ikke kan fiske mobilen op af lommen. Urskærmen er 20% større, ved at gøre urkransen mindre, så du får nemmere ved at læse teksten, der popper op. Derudover er smarturet kompatibelt med Samsung Pay, så du kan lægge dit betalingskort ind i uret. Du skal aldrig slæbe dine kort eller kontanter med i byen igen – betal med dit ur!

Samsung Galaxy Watch6 Classic byder på et væld af monitoreringsmuligheder, så du får et indblik i dit helbred og fysiske sundhed. Hver morgen modtager du en søvnrapport, der fortæller dig om nattens søvnkvalitet.

Samsung Galaxy Watch6 Classic kan desuden måle dit blodtryk, puls og iltmætning af blodet, så du får et indtryk af, hvordan det står til med helbredet. Samsung Galaxy Watch6 Classic hjælper dig også med at måle din performance, når du træner, så du kan holde styr på, om du opnår dine træningsmål.

Samsung Galaxy Watch6 Classic kommer i to størrelser, 43mm og 47mm. Urkransen er af rustfrit stål, mens skærmen er beklædt med slidstærkt safirglas, hvilket gør Samsung Galaxy Watch6 Classic til et stilsikkert valg – uanset om du befinder dig i træningscenteret eller er til kundemøde. Køb Samsung Galaxy Watch6 Classic hos YouSee i dag, og vi kvitterer med gratis forsendelse.

Hvad er der i æsken?Når du bestiller Samsung Galaxy Watch6 Classic hos YouSee, betaler vi for fragten, ligesom vi udstyrer dig med et mobilabonnement, der er proppet med fordele såsom YouSee Musik og Roaming World. Dermed kan du streame til dine favoritkunstnere gennem dit stilfulde smartur herhjemme såvel som på rejse i udlandet.

Prisen på Samsung Galaxy Watch6 Classic afhænger af mobilabonnementet, du vælger, når du bestiller smarturet her på siden. Kig dig omkring og opdag abonnementet, der matcher dine behov.

YouSee giver dig et mobilabonnement med en lang række fordele sammen med dit Samsung Galaxy Watch6 Classic. Du får adgang til YouSee Musik, hvor du kan streame musik i Hi-Fi-kvalitet. Du får også Roaming World med i prisen, så du kan bruge dit ur og din mobil i udlandet uden at bekymre dig om ekstraregninger. Endelig får du adgang til Danmarks bedst mobilnet.  

Det bedste mobilnet i Danmark

Takket være TDC NETs landsdækkende mobilnet, får du en stabil og pålidelig forbindelse, uanset om du befinder dig i byen eller på landet. Gå på nettet, send SMS’er, upload dine 4K-videoer til Tik Tok eller stream dine spil på Danmarks bedste mobilnet.

Roaming World til dig, der elsker at rejse

Brug din mobil og dit ur på det lokale mobilnet i 48 lande, uden det koster dig ekstra. Du kan trygt ringe hjem, sende SMS’er eller gå på nettet uden ekstraomkostninger. Bare nyd din rejse uden at bekymre dig om mobilregningen. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik er inkluderet i abonnementet

Med YouSee Musik har du adgang til flere end 75 millioner numre med din mobil. Stream dine favoritnumre hvor som helst og når som helst. Lyt til spændende podcasts, de nyeste numre og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Find flere Samsung Galaxy telefoner i webshoppen

Se vores store udvalg af Samsung Galaxy modeller til gode priser her i webshoppen. Bestil online med abonnement og fri fragt.

Mobiltelefoner

Høretelefoner

Tablets

Smartwatches