Samsung Galaxy Z Fold2256 GB Sort

Samsung Galaxy Z Fold2 5G Sort
  • Rabat: 1.638 kr.
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

SamsungGalaxy Z Fold2256 GB Sort

Rabat: 1.638 kr.
590 kr./md.24 mdr.

Oplev 5G-hastigheder med denne mobiltelefon.

Fri levering med PostNord. Leveringstiden er 2-3 hverdage.

Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
  • For at få den fulde 5G-oplevelse, skal du også have et mobilabonnement med 5G. Det får du i Fri+ Fri data, Fri + 60 GB og Fri + 30 GB.

Oprettelse 0 kr.
Nu med ny skarp pris!

Fri + Fri Data

299 kr./md.

Nu med ny skarp pris!

Fri + 60 GB

249 kr./md.

Resten af året til 149 kr./md.

Fri + 30 GB

199 kr./md.
149 kr./md.

Nu med mere data!

Fri + 20 GB

169 kr./md.

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 65 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Fremtiden ændrer form

Galaxy Z Fold2 er en mobiltelefon, som tiltrækker sig opmærksomhed. Den fremragende foldbare teknik med ultratyndt glas giver en intuitiv fingerspidsfornemmelse. Telefonen er omsluttet af lækkert, mat metal i en flot kobberrød eller elegant sort farve. Selve formen er justeret med millimeterpræcision, så mobilen ligger godt i hånden, uanset om den er åben eller lukket.

arkant større frontskærm

Den karakteristiske frontskærm har fået en imponerende størrelse. Den måler hele 6,2" for at give dig plads til alt det, som du har brug for og vil have enkel adgang til. Og så kan du når som helst åbne og bruge den store, indvendige skærm – indholdet skifter skærm med minimal forsinkelse takket være appkontinuitet¹.

Luk op for endnu større produktivitet

Til dig, der kræver mere. Med den fantastiske hovedskærm på 7,6" får du en helt ny, produktiv frihed og kan multitaske med flere vinduer åbne samtidig. For at opnå det optimale fokus kan du tilpasse vinduernes størrelse i stedet for at være låst af faste, forudbestemte formater. Smarte indbyggede funktioner baner desuden vejen for samspil mellem apps og websites, fx praktisk drag-and-drop med en enkelt strygende bevægelse². Når du vil give noget din fulde opmærksomhed, har du alle muligheder for at streame, spille eller redigere billeder med fuldt fokus på hver eneste detalje på den højopløste 120 Hz-skærm.

Skarp i alle situationer – unik fleksibilitet

Oplev friheden i Flex Mode: Med sine to skærme og unikke beslag kan Galaxy Z Fold2 justeres til alt mellem 0 og 180°. Takket være free stop hinge-teknikken kan den desuden blive stående i nøjagtigt den vinkel, du ønsker, så den kan stå eller holdes i den valgte position. Konstant adgang til den perfekte vinkel, uanset om du skal tage et billede eller deltage i et videomøde.

Et kamera til enhver situation

Galaxy Z Fold2 er udstyret med fem skarpe kameraer, hvis placering gør det enkelt at tage fantastiske billeder uanset vinkel. Det tredobbelte kamera på bagsiden har et 12 MP hovedkamera, et 12 MP ultravidvinkelkamera på 123° og et telekamera på 12 MP. Der er et selfiekamera i hver skærm, så du nemt kan føre videosamtaler og tage billeder, uanset om du har telefonen åben eller lukket.

Vær produktiv på hjemmekontoret

Når du ikke arbejder på kontoret, kan du via DeX tilslutte Galaxy Z Fold2 til en ekstern skærm via Miracast – fuldstændig trådløst. På den måde kan du nemt afholde præsentationer og videomøder hjemmefra.

Endnu flere kræfter

Selvfølgelig kan du opretholde dit produktive tempo dagen lang. Det kraftfulde dobbelte batteri og den forbedrede processor Snapdragon 865+ giver Galaxy Z Fold2 en imponerende hastighed, som holder længe. Batteriet lærer desuden dit brugsmønster at kende, så det kan udnytte kræfterne optimalt.

Skift enkelt mellem arbejde og fritid

Få en enklere hverdag. Galaxy Z Fold2 er skabt til at gøre ethvert aspekt af den moderne tilværelse enklere. Den forbedrede brugergrænseflade gør det nemt at håndtere og skifte mellem forskellige opgaver. De mest almindelige programmer i Office-pakken, fx Word og PowerPoint, findes nu i unikke Galaxy Z Fold2-versioner, som gør din mobiltelefon endnu nemmere at arbejde på.

Nye standarder for hastigheder med 5G

Nu slipper du for at vente – 5G er her³ og sætter helt nye standarder for hastigheder, så du kan downloade store filer, spille og streame helt uden forsinkelser. Næste generations mobilnet giver adgang til helt nye oplevelser og sikrer hastigheder, som gør dig i stand til at være fleksibel i en opkoblet hverdag.

Samsung Care+

Skulle uheldet være ude, behøver du ikke at bekymre dig. Når du køber Galaxy Z Fold2, medfølger forsikringen Samsung Care+ for Galaxy Z Fold2 i et helt år. Skulle der ske noget med din mobil, vil den blive repareret på et autoriseret serviceværksted. Bemærk, at Samsung Care+ for Galaxy Z Fold2 skal aktiveres på samsungcareplus.com inden for 30 dage. I tilfælde af skade skal du betale en selvrisiko.Et års ekstra forsikring kan tilkøbes. Forsikringsgiver for Samsung Care+ er AWP P&C S.A. – Dutch Branch under navnet Allianz Global Assistance Europé. Find yderligere information på https://www.samsung.com/dk/support/ galaxy-premier-service/

I æsken

Når du køber en Galaxy Z Fold2, får du et AKGheadset (USB-C), oplader (25 W) med tilhørende kabel, instruktioner på dansk samt en nål til at tage simkortet ud med.