!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 6.654 kr
SamsungGalaxy Z Fold4

Månedlig pris med YouSee Mobil Fri over 24 mdr. 350,-

Samsung Galaxy Z Fold4 512 GB Phantom Black

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

Inkl. Galaxy Watch5 40mm smartwatch - værdi 2.699,-

Eksklusivt!
Køb og prøv i 30 dage
Eksklusivt: Køb og prøv i 30 dage - læs mere her

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

512 GB - Phantom Black

Vælg størrelse - 512 GB

Vælg farve - Phantom Black

Ikke på lager i onlinebutik. Prøv en anden størrelse.

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil Fri279 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.350 kr./md.

Betal pr./md.629 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen15.055 kr.
 • Rabat-6.654 kr.
 • Pris i alt8.401 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 10.075 kr.

Stærkere end nogensinde

Konstruktionen er forbedret på Samsung Galaxy Z Fold4, Armor Aluminium gør ydersiden hele 12 procent stærkere. Den indvendige skærm er 10 procent mere robust og der anvendes Gorilla Glass Victus+, som har fire gange forbedret modstandsdygtighed overfor ridser. Samsung er den eneste producent, der kan levere en IPx8-certificeret foldbar mobil, som er vandafvisende.
Stærkere end nogensinde

Stor kameraopgradering

Kameraet i Galaxy Z Fold4 en stor foto-værktøjskasse, hvor elementerne er hentet fra Samsung Galaxy S22. Hovedkameraet er opgraderet fra 12 til 50 megapixels og du får en ultra vidvinkellinse på 12 megapixels samt en telefotolinse med 3x optisk zoom, der kan kombineres med op til 30x Space Zoom. Galaxy Z Fold4 er den foldbare mobil, som har den bedste kameraoplevelse.
Stor kameraopgradering

Kæmpeskærm der passer i lommen

Det er en enestående oplevelse af se sine apps folde sig ud fra 6,2” til 7,6”. Flere apps end nogensinde understøtter den store skærm og intet forstyrrer oplevelsen, da kameraet er placeret usynligt under skærmen.
Galaxy Z Fold4 holder balancen med skærmen åben, hvor du i Flex Mode kan justere vinklen fra 70 til 110 grader. Flex Mode gør Galaxy Z Fold4 oplagt til alt fra videomøder til streaming af serier. Lukket sammen er telefonen ikke større end andre topsmartphones og det er den hidtil letteste Fold-telefon.
Kæmpeskærm der passer i lommen

Inkl. Galaxy Watch5 - værdi 2.699 .kr.

Robust, intelligent smartwatch med stressmåling, søvnregistrering, og op til 40 timers batteri

Få et Samsung Galaxy Watch5 40mm Pink Gold 4G, til en vejl. pris på 2.699.kr., når du bestiller en Samsung Galaxy Z Fold4 i perioden 24. april 2023 til og med 31. maj 2023. Gælder så længe lager haves. Samsung Galaxy Watch5 40mm Pink Gold 4G leveres sammen med din Samsung Galaxy Z Fold4. Hvis du benytter dig af retten til at annullere købet og levere din Samsung Galaxy Z Fold4 tilbage, skal du også returnere Samsung Galaxy Watch5 40mm Pink Gold 4G.

Inkl. Galaxy Watch5 - værdi 2.699 .kr.
!

Køb og prøv i 30 dage


Er du i tvivl, om en foldbar mobiltelefon er noget for dig? Vi er helt sikre på, at du vil elske den. Derfor kan du købe den nye Samsung Galaxy Z Flip4 eller Samsung Galaxy Z Fold4, med mulighed for at returnere den indenfor 30 dage, hvis den ikke er noget for dig. Vi kalder det Buy and Try.

Ved køb af Galaxy Z Flip4 eller Galaxy Fold4 får du Buy & Try. Mobilen kan inden 30 dage efter køb returneres i god stand. Alle tilhørende elementer som fx emballage og tilbehør skal returneres samtidig. Forudsætter samtidig køb af YouSee mobilabonnement.


Samsung Galaxy Z Fold4

Samsung Galaxy Z Fold4 ligner ingen andre. Samsung står bag den teknologisk set vildeste smartphone du kan finde. Lukket er den en almindelig Samsung-telefon. Åben er Galaxy Z Fold4 en minitablet med fantastisk overblik. Ydelse er i top, kameraet forbedret og så er designet på Galaxy Fold4 blevet bedre og stærkere.

Sendt fra fremtiden

Samsung Galaxy Z Fold4 trodser, hvad der hidtil har være muligt. Den minder om noget, der kommer fra fremtiden. Du dropper lynhurtigt at zoome og scrolle med fingrene på frontskærmen. I stedet er det helt naturligt, at åbne Galaxy Z Fold4. Uanset om du læser

nyheder, kører flere apps samtidigt – ved siden af hinanden på den store skærm – eller skal orientere dig i Google Maps, så er den store tabletlignende skærm genial.

Avancerede brugere kan tilmed tegne og skrive noter direkte på skærmen, hvis de køber en S Pen. Skærmstørrelsen er desuden fantastisk til gaming, hvor 5G samt Wi-Fi 6E holder den hurtige dataforbindelse stabil.

Batteri til hele dagen

Galaxy Z Fold4 har et stort 4.400 mAh batteri og de nye opdaterede processorer sørger for at mobilen bruger strømmen langsommere. Det betyder at mobilens batteri kan holde i meget længere tid. Det intelligente dobbeltbatteri understøtter hurtig kablet og trådløs opladning og du kan få 30% strøm på bare 15 minutter. Du har også muligheden for at benytte dig af trådløs strømdeling imellem mobiler.

Exceptionelt design

Samsung Galaxy Z Fold4 har et super lækkert design. Mobilen kommer i tre unikke farver: Phantom Black, Moon Beige og Moss Gray. Mobilen udstråler eksklusivitet og tiltrækker alles blikke. Glasskærmen består af det stærke Gorilla Glass Victus+, så den kan altid stå imod fald og ridser.

Mere end rigeligt processorkraft

Chipset og processor er leveret af amerikanske Qualcomm, der med den nyeste processorgeneration, Snapdragon 8+ Gen1, fyrer op under kræfterne i Galaxy Z Fold4.

I forhold til forrige generation er den rå grafikydelse forbedret med 59 procent, mens CPU-delen yder 14 procent mere.

Telefonen fås med op til 1 TB (terabyte) lagerplads, men den mindste version på 256 GB (gigabyte) har stadig rigeligt med plads til de fleste.

Du holdes flyvende hele dagen med et batteri på 4.400 mAh og opladningen kan ske med op til 25 watt. Trådløst oplades telefonen med 15 watt.

Skærmen opdaterer 120 gange hvert sekund, når det er nødvendigt. Læser du blot nyheder eller ser på et billede, sænkes opdateringshastigheden til 1 Hz, hvilket sparer på batteriet. Så snart du scroller, skifter hastigheden. Det eneste du oplever i praksis er, at alt grafik er vanvittigt flydende.

Sikkerhed og beskyttelse af dine data

Der er ikke kun designet af Galaxy Z Fold4, som er sikkert. Samsungs indbyggede software er med til at beskytte dine personlige data.

Alle dine film, billeder, filer og data holdes private af Samsung Knox, der er en sikkerhedsplatform, som ligger dybt integreret i hard- og software.

Samsung opdaterer løbende Android-platformen, brugerfladen One UI og sikkerhedsplatformen i mindst fire år. Samsung har det længste løfte om langvarige opdateringer blandt alle Android-producenter

Hvad er der i æsken?

 • · Samsung Galaxy Z Fold4
 • · USB Type-C-kabel
 • · Udtagningsnål til simkort
 • · Instruktioner på dansk


Køb Samsung Galaxy Z Fold4 til en skarp pris hos YouSee

Køb Samsung Galaxy Z Fold4 til en fair pris hos YouSee med fri fragt og et mobilabonnement spækket med fordele.

Prisen på Samsung Galaxy Z Fold4 varierer alt efter, hvilket mobilabonnement du vælger, når du bestiller på vores webshop.

Betal din Samsung Galaxy Z Fold4 på afbetaling helt uden renter

Hos YouSee kan du bestille din mobil og betale den over 12 eller 24 måneder helt uden renter. Du betaler samme beløb for mobilen, som hvis du betaler hele beløbet med det samme.

YouSee mobilabonnement - masser af fordele

Ved Køb af en Samsung Galaxy Z Fold4 hos YouSee, får du et mobilabonnement med masser af fordele inkluderet i prisen.

Danmarks bedste mobilnetværk

Med YouSee får du et mobilnetværk, der dækker i hele Danmark, så du altid er sikker på at have en god forbindelse uanset hvor du befinder dig.

Du får muligheden for at gå på nettet, sende SMS´er, streame og game på Danmarks bedst bedste mobilnetværk.

Roaming World

Du får muligheden for at gå på nettet, ringe og sende beskeder i 48 lande over hele verden direkte fra dit mobilnetværk, så du slipper for, at finde forskellige Wi-Fi forbindelser under din rejse. Vi dækker i bl.a. USA, Thailand, Tyrkiet og mange flere.

YouSee Musik

Med Musik streamingtjenesten YouSee Musik, kan du lytte til musik hvor som helst, når som helst. Lyt til podcast, de nyeste hits og alle de store radiokanaler i top Hi-Fi kvalitet. Lyt til over 75 millioner musiknumre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Find flere Samsung Galaxy telefoner i webshoppen

Se vores store udvalg af Samsung Galaxy modeller til gode priser her i webshoppen. Bestil online med abonnement og fri fragt.

Mobiltelefoner

Høretelefoner

Tablets

Smartwatches