Du er logget ind

Bestil din nye Samsung Galaxy i dag

Læs mere om alle de mest populære Samsung Galaxy-telefoner og køb rentefrit over op til 24 måneder.
Forudestil de nye Samsung Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5 allerede i dag.
Se også de spritnye tablets Galaxy Tab S9 5G, Tab S9+ 5G og Tab S9 Ultra 5G, eller hvad med de helt nye Galaxy Watches - Galaxy Watch6 og Galaxy Watch6 Classic.

32 af 128 resultater

Samsung præsenterer Galaxy AI

Lanceringen af smartphonen ændrede vores måde at kommunikere på, nyde indhold og søge efter viden – kort sagt, smartphonen ændrede vores måde at leve på. Nu tager Samsung skridtet videre og introducerer Galaxy AI. Den sydkoreanske elektronikgigant beskriver, hvordan Galaxy AI vil ændre og forbedre, hvordan vi skaber indhold, kommunikerer og mødes med hinanden.

Samsungs nye koncept inden for kunstig intelligens udnytter kraften og hastigheden i YouSees 5G-net til at give dig det, du har brug for på arbejdet, på rejsen og i fritiden. I samarbejde med blandt andre Google vil Samsung gøre livet nemmere for dig.

Samsung Galaxy S24-mobilerne er første generation af Samsung-smartphones, der prøver kræfter med dette nye AI-koncept. Forestil dig at du lige har set noget i en filmtrailer i din browser, som vækker din nysgerrighed. Det kan være et bestemt tøjmærke eller en genstand på et bord. Brug Circle to Search with Google-funktionen ved at markere objektet med din finger, hvorefter din mobil vil foretage en søgning, uden du skal indtaste eller indtale ord.

Søgeresultaterne bliver leveret direkte, hvor søgningen bliver foretaget. Ingen andre apps eller faneblade popper op. Alt er samlet på det skærmbillede, du har åbent.

2023 var året, hvor kunstig intelligens blev brugt til at forbedre og polere fotografier. Teknologien virkede fjern og kompliceret for den almindelige dansker. Nu kan du via Photo Assist bruge kunstig intelligens til at skabe det foto, du ønsker. Du tager et billede af naturen gennem et vindue, men din refleksion kommer med. Brug assistenten til at fjerne den. Eller hvad med at omdanne det liggende billede til et stående, fordi det passer bedre til det image du går efter? Takket være kunstig intelligens er det problem løst på ingen tid.

Galaxy AI hjælper dig også i udlandet, hvor du kan bruge Live Translate som din tolk, der oversætter samtalen i realtid. Det kan også være sms’er, der skal oversættes. Din tolk kan hjælpe med både tekst og tale.

Du sidder på arbejdet og skal lave en opsummering af en lang, men vigtig tekst. Det kan også være optimering og polering af din egen tekst, inden den skal videre til chefen. Lad Note Assist kigge teksten igennem og hjælpe dig med at opsummere eller optimere, så du rammer den rigtige tone og stil. Du kan også få hjælp til at omdanne dine noter til professionelt udseende tekster, der er inddelt i afsnit med overskrifter og klar struktur.

Alle disse funktioner vil du kunne udnytte til din fordel med Samsung Galaxy S24-serien og det ultrahurtige 5G-net hos YouSee. Bliv en del af fremtiden.  

Køb en billig Samsung Galaxy med abonnement og fri fragt

Du køber din Samsung Galaxy sammen med et abonnement hos YouSee. Vores abonnementer kommer med en lang række fordele - fx Danmarks bedste 5G-mobilnetværk, YouSee Musik med over 100 millioner musiknumre, roaming i 36 lande i Europa og meget mere.

Har du ikke et abonnement hos YouSee? Så skal du blot vælge det abonnement, der matcher dit forbrug. Så sørger vi for at flytte dit nummer og sende dig et nyt simkort til din nye mobil.

Vælg din nye Galaxy-telefon her i webshoppen, bestil og betal nemt online og få fri fragt.

Køb Samsung Galaxy på på afbetaling

Vælger du at splitte regningen i bidder, får du telefonen til præcis samme pris, som hvis du betaler hele beløbet på en gang. Der er ingen renter. Vi pakker og sender din nye mobil, så du har den leveret til døren i løbet af få hverdage.

Hos YouSee har vi altid et stort udvalg af de bedste Samsung Galaxy-telefoner til en god pris

Du kan altid finde et godt tilbud på et bredt udvalg af Samsung Galaxy-telefoner hos YouSee. Vi har Samsung-telefoner for enhver smag. Er du typen, der leder efter en billig smartphone, eller vil du gerne have fat i en af de helt store high-end flagskibsmodeller - så har vi en Galaxy-model, der passer perfekt til dig og dine behov. Læs mere om de mest populære Galaxy-telefoner i webshoppen længere nede på siden.

Historien om Samsung - Fra frugt og fisk til innovative og eksklusive smartphones

I marts 1938 startede Byung-Chull Lee Samsung Group i Korea. Dengang var det eksport af fisk, grøntsager og frugt, der stod på dagsordenen, men meget har ændret sig siden. For i dag forbinder de fleste firmaet med mobiltelefoner, smart tv, kameraer, printere og andet elektronik. I 1969 blev datterselskabet Samsung Electronics grundlagt, og dengang tilbød firmaet blandt andet sort/hvid tv, køleskabe, vaskemaskiner og air condition. I 1988 kom Samsung Electronics med sin første mobil nogensinde, og siden har firmaet imponeret med innovativ teknologi og eksklusivt design, som gør at Samsung i dag producerer nogle af markedets bedste smartphones. Samsung har altid haft fokus på eksklusivt design og innovativ teknologi. Infinity-display, virtual reality-briller, trådløs opladning og en intuitiv brugerflade er blot nogle af de features, der gør, at firmaet er en helt unik spiller på markedet.

Opdag Samsungs innovative teknologi: Tablets, trådløs opladning, Samsung Knox, Bixby, Samsung Smartwatch, og Galaxy Buds

I november 2015 markerede Samsung sig som en af de mest innovative telefonproducenter på markedet med nogle helt banebrydende produkter, da de lancerede deres VR Gear.

Samsung har også lanceret mange af deres telefoner med mulighed for trådløs opladning via en separat dock som tilbehør til din telefon. Med trådløs opladning bliver du fri for at fumle med ledninger og kabler - alt du skal gøre er at lægge din smartphone på docken. Samsung Bixby er din egen personlige assistent. Bixby kan hjælpe dig med at finde en restaurant i nærområdet, oversætte tekst, finde produktinformationer og meget, meget mere. Fx kan du tage et billede af et produkt, du kan lide, og få Bixby til at fortælle dig, hvor du kan købe det. Med Bixby kan du også let holde styr på hverdagen med påmindelser og huskelister direkte på telefonens skærm.

Ligesom Apple producerer Samsung også sine egne smartwatches, Samsung Galaxy Watch, med en masse funktionelle og brugbare funktioner. Du kan fx høre musik, finde vej med GPS, foretage opkald, sende beskeder, holde dig opdateret på de sociale medier med notifikationer og meget mere.

Samsung har også lanceret Galaxy Buds, som er trådløse in-ear-høretelefoner ligesom AirPods fra Apple. Så slipper du for at skulle lege kluddermor, når ledningerne igen har viklet sig ind i hinanden. Det føles meget mere frit, når du lytter til musik på farten, til træning og derhjemme.

Samsung excellerer også, når det kommer til Smart TV. Firmaet har nemlig produceret en række banebrydende Smart TV, der er blandt de mest populære på markedet i dag. I 2019 lancerede Samsung deres nye QLED-model med imponerende grafik med 8K-billedkvalitet og et brugervenligt design.

Hold arbejds- og privatlivet adskilt med Samsung Knox

Bruger du din smartphone både som privat- og arbejdsmobil? Med Samsung Knox er det nemmere end aldrig før at adskille arbejdslivet og privatlivet. Samsung Knox er Samsungs helt eget IT-softwaresystem, der holder din data adskilt på mobilen, så alt på telefonen fra privatlivet forbliver privat, mens arbejdsdokumenterne og arbejdsmailen opbevares sikkert på mobilen. Så med Knox er din arbejdsdata på mobilen mere beskyttet, da det ligger sikkert og adskilt fra privatmobilen. Du kan selv skifte mellem arbejds- og privatmobil i telefonens indstillinger.

Samsung Galaxy-serien - verdens bedste Android-telefoner får ros i anmeldelser og test

Det er ikke uden grund, at Samsung Galaxy er nogle af de mest populære smartphones på markedet. Hver gang der kommer en ny Galaxy-telefon på gaden, overgår de sig selv - både på design og teknologi. Det er det, der gør firmaet til et af de mest kvalitetsbevidste producenter på markedet og giver konkurrenter som Apple, Nokia, Huawei, OnePlus og Sony kamp til stegen.

Din nye smartphone skal hedde Samsung Galaxy, hvis du vil have den mest innovative mobil-teknologi på markedet med det stærkeste og mest holdbare design.

Hos YouSee finder du altid de nyeste Galaxy-modeller til konkurrencedygtige priser.

Find din Galaxy-mobil i YouSee's webshop herover og bestil nemt og hurtigt din nye smartphone online og få fri fragt. Her finder du alle modeller, vi har på lager i øjeblikket. Så kan du se priser og specs på de forskellige modeller. Du kan også altid besøge en af vores butikker rundt i Danmark og få hjælp til at vælge en ny Galaxy-telefon. Uanset om du skal have den nyeste Galaxy på markedet eller en ældre klassiker, får du din mobil til en god pris og med markedets bedste mobilabonnement.

Hvor kan man købe en Samsung Galaxy?

Du kan købe en Samsung Galaxy her i webshoppen. Længere oppe på siden her kan du se vores aktuelle udvalg af Samsung Galaxy-telefoner.

Hvad koster en Samsung Galaxy?

Prisen på en Samsung Galaxy afhænger af, om du vælger en af deres helt store flagskibstelefoner eller en af deres prisvenlige smartphones.

Kan man købe Samsung Galaxy på afbetaling?

Ja, du kan købe en Samsung Galaxy på afbetaling over 12 eller 24 måneder. Og så er det endda helt uden renter.

Hvilket styresystem har Samsung Galaxy?

Styresystemet på Samsung Galaxy er Android fra Google.

Hvem ejer Samsung Galaxy?

Samsung Galaxy er ejet af det sydkoreanske firma Samsung, som ejer mange forskellige virksomheder som fx Samsung Electronics, der blandt andet står bag de populære Samsung Galaxy-telefoner.