!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 950 kr
SonosRay

Kontantpris med YouSee Mobil 80 1.299,-

Sonos Ray Sort

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Sort

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Sort

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen2.249 kr.
 • Rabat-950 kr.
 • Pris i alt1.299 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 2.613 kr.
!
Bemærk:
Ved køb af en Sonos Ray højtaler på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Superb lyd til enhver lejlighed

Sonos Ray leverer både den fyldige stereolyd, når du lytter til din musik, og hjemmebiografoplevelsen, når du sætter filmen på. Sonos Ray er en alt-i-én soundbar, der har de berømte Hollywood-lydformater som Dolby Digital og DTS Digital Surround Sound. Du får den krystalklare lyd lige ind i stuen, ligesom du bliver omhyllet af de sprøde lydeffekter, så du føler, at du er midt i filmens handling. Dine lydbøger får også en helt ny dimension med Sonos Rays unikke egenskab til at fremhæve tale. Musikken bliver gengivet som en afbalanceret stereooplevelse, hvor den fyldige bas ikke overdøver mellemtonerne og diskanten.

Stilfuldt design med et væld af tilslutningsmuligheder

Med Sonos Ray får du superb lyd og elegant design i en diskret farve. Du placerer din soundbar under dit tv, og du får hjemmebiograflyd uden designet overdøver resten af stuens møbler. Tunge og klodsede kassehøjttalere er en del af fortiden. Du kan tilslutte din soundbar til dine øvrige Sonos-højttalere, så du kan få multirumsoplevelsen, når du spiller musik i køkkenet, på badeværelset eller soveværelset. Derudover kan du streame musik og lydbøger via Apple AirPlay 2.

Brugervenligheden er i top

Blot fordi du køber hjemmebiografoplevelsen, behøver du ikke at bakse med den komplicerede og langtrukne opsætningsoplevelse. Sonos Ray tager få minutter at klargøre. Du henter Sonos-appen i App Store, forbinder det optiske kabel til dit tv og soundbar, følger instrukserne og du er kørende!

Sonos Ray: Stemningsfuld soundbar til laber pris

Glem alt om store, klodsede højttalere, som fylder i stuen og ødelægger den hyggelige vibe i rummet. Sonos Ray er den perfekte soundbar til dig, der ønsker et diskret og minimalistisk design, uden du går på kompromis med lydkravene – uanset om du ser film på dit tv, lytter til musik eller har gang i gaming.

Sonos Ray kan stå diskret placeret under dit tv, og den fås i en neutral sort eller hvid farve. Soundbaren er yderst nem at tilslutte. Du tilslutter blot det optiske kabel til tv’et, henter Sonos-appen til din iOS-enhed og følger instruktionerne, så er du kørende på få minutter.

Læn dig tilbage og nyd en veltunet og præcis soundbar, der sender dig ind i lydbilledet, hvor du får gengivet lyddetaljerne, om du smækker actionfilmen på eller har gang i intens gaming. Du kan også streame din musik via Sonos Ray, der gengiver dine favoritnumre med en lækker, dyb bas, som respekterer mellemtonerne og lader diskanten træde skarpt og tydelig frem. Du kan også indstille din soundbar til at fremhæve tale, hvis du vil have en sprød og stemningsfuld lydbogsoplevelse, hvor fortællerens stemme får en særlig klang.

Sonos Ray er en selvstændig soundbar, som du også kan tilslutte dit trådløse Sonos-setup, hvis du ønsker en multirumsoplevelse, ligesom du kan koble baghøjttalere og subwoofer til din Sonos Ray.

Tøv ikke, køb din Sonos Ray-soundbar hos YouSee til en laber pris og få biograflyden hjem i din stue.

Gå på opdagelse i de mange fordele du får med mobilabonnementet fra YouSee

Køb Sonos Ray hos YouSee. Så får du også et mobilabonnement med et utal af fordele såsom YouSee Musik, hvor du kan streame musik i Hi-Fi-kvalitet til din soundbar. Med Roaming World kan du også streame din musik, mens du er i udlandet, uden det kræver et særligt abonnement eller koster ekstra.

Danmarks bedste mobilnetværk

Du er dækket i hele Danmark takket være YouSees omfattende mobilnetværk, der sikrer dig en stabil og pålidelig forbindelse, uanset om du befinder dig i Skagen eller i Gedser. Gå på nettet, send SMS’er eller stream dine favoritnumre via Danmarks bedste mobilnetværk.

Roaming World

Surf på nettet, ring hjem eller stream dine ferienumre fra 48 lande fordelt over hele verden. Du kan frit bruge din mobil og det lokale mobilnetværk, uden det koster dig ekstra. Dermed undgår du jagten på Wi-Fi forbindelser under din rejse. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Dyk ned i flere end 75 millioner numre med YouSee Musik på din mobil. Så kan du streame musik hvor som helst og når som helst. Lyt til medrivende podcasts, de nyeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Køb med et abonnement og få masser af fordele

Når du bestiller en Sonos Ray soundbar på yousee.dk, bestiller du samtidig et mobilabonnement hos YouSee. Vi har et stort udvalg af mobilabonnementer til super gode priser fyldt med fordele, som eks. Danmarks bedste 4G mobilnetværk, tale, sms og data i udlandet og YouSee Musik med over 75 millioner musiknumre. Vores fordele:
 • Danmarks bedste 4G-mobilnetværk
 • Roaming i 36 lande i Europa
 • YouSee Musik

Brug for hjælp til opsætning?

På Sonos' egen hjemmeside har du mulighed for at få hjælp til opsætning af højtaleren. Læs mere her.