Tilbud
Sony

Xperia 5 IV

3.999 kr.
Rabat
4.056 kr.
Med YouSee Mobil 80

Sonys erfaring og mange teknologier, samlet i din mobil

Sony Xperia 5 IV trækker på teknologier fra Sonys omfattende arbejde med fotografering, computerspil, filmbranchen og musikindustrien. Du får en mobil, der optimerer dine oplevelser inden for alle disse genrer, så du både kan skabe fedt indhold, du kan dele med hele verden, men også kan nyde topklasse underholdning i den lækreste kvalitet.

Kamera med banebrydende teknologi i kompakt format

Sony Xperia 5 IV samler de anerkendte teknologier fra Sonys serie af Alpha-kameraer i én kompakt smartphone. Mobilens billedsensorer har en læsehastighed på op til 120fps på alle tre objektiver, hvilket giver dig mulighed for at optage i 4K 120fps med op til 5x slowmotion.

Stort batteri til kreatøren på farten

Sony Xperia 5 IV 5G har et langtidsholdbart batteri på hele 5000 mAh, så du har strøm til alle dine mobilgøremål i løbet af dagen. Når batteriet er tæt på nul procent, kan du få det op på 50 % på en halv time, så du kan komme videre med at skabe indhold til sociale medier. Du er også vennen i nøden, da du kan dele din strøm trådløst med andre mobiler, der er tæt på at være flade.

Sony Experia 5 IV

Sonys mangeårige erfaring fra underholdningsbranchen er samlet i din mobil

Sony Xperia 5 IV er en lækker og robust mobil, der inkluderer teknologi og viden fra Sonys mangeårige erfaringer inden for foto, spil, film og musik. Alt sammen så du kan få en smartphone, der optimerer dine underholdende øjeblikke i et kompakt format, du nemt kan hive op af lommen, når du er på farten.

Hovedkameraet trækker på Sonys nyeste, prisvindende full-frame kamerateknologi, som giver dig redskabet til at tage de lækreste billeder og videoer i en utrolig kvalitet, hvor Eye AF-funktionen fokuserer på øjnene i dit motiv, mennesker eller dyr, og skaber skarpe billeder, selvom motivet er i bevægelse. Du kan også optage dine mindeværdige videoøjeblikke i 4K med op til 120 billeder per sekund, så videoen bare flyder skarpt, naturligt og hurtigt – selv i dårligt belyste omgivelser. Gå ikke glip af en helt unik kameramobil.

Sony Xperia 5 IV trækker også på BRAVIA-teknologien, du kender fra Sonys prisvindende fladskærme. OLED-skærmen giver dig et blødt og lækkert billede, som bidrager til filmoplevelser i særklassen.

Mobilen kræser også om musikoplevelser, hvor Sony Musik Entertainment har været inde over. Sony Xperia 5 IV understøtter Hi-Res Audio, så du med de rette hovedtelefoner kan lytte til musikken på den måde, dine favoritmusikere ville have det.

Game Enhancer lader dig finindstille dine spil efter dine præferencer og måde at spille på, så du optimerer dine konkurrencefordele, når du dyster mod andre. Del dine glorværdige øjeblikke med andre gennem Game Enhancer, mens du kan interagere med dine fans, mens du spiller – good luck, have fun!

Sony Xperia 5 IV samler fede teknologier i din mobil. YouSee samler fede fordele i dit abonnement

Når du bestiller Sony Xperia 5 IV her hos YouSee, giver vi dig forsendelsen gratis, ligesom vi udstyrer dig med et mobilabonnement, der er spækket med fordele såsom YouSee Musik og Roaming World. Så kan du både lytte til dine favoritkunstnere med din fede musikmobil herhjemme og i udlandet.

Prisen på Sony Xperia 5 IV varierer ud fra mobilabonnementet, du vælger, når du bestiller mobilen her på siden.

Gå på opdagelse i de mange fordele du får med dit mobilabonnement hos YouSee

YouSee giver dig et mobilabonnement med en lang række fordele sammen med din Sony Xperia 5 IV. Du får adgang til YouSee Musik, hvor du kan streame musik i Hi-Fi-kvalitet. Du får også Roaming World med i prisen, så kan du dele indholdet, du har lavet med din mobil på sociale medier eller streame flotte film på din OLED-skærm, mens du er i udlandet, uden det kræver et særligt abonnement eller koster ekstra.

Det bedste mobilnet i Danmark

Takket være TDC NETs landsdækkende mobilnet, får du en stabil og pålidelig forbindelse, uanset om du befinder dig i byen eller på landet. Gå på nettet, send sms’er, upload dine 4K-videoer til Tik Tok, eller stream dine spil på Danmarks bedste mobilnet.

Roaming World til dig, der elsker at rejse

Brug din mobil og det lokale mobilnet i 48 lande, uden det koster dig ekstra. Du kan trygt ringe hjem, sende sms’er eller gå på nettet uden ekstraomkostninger. Bare nyd din rejse uden at bekymre dig om mobilregningen. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik er inkluderet i abonnementet

Med YouSee Musik har du adgang til flere end 100 millioner numre med din mobil. Stream dine favoritnumre hvor som helst og når som helst. Lyt til spændende podcasts, de nyeste numre og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Specifikationer
Skærmtype
FHD+ HDR OLED 21 by 9
Skærmstørrelse
6,1"
Skærmopløsning
2520 x 1080
Opdateringsfrekvens
120 Hz
Hovedkamera
12 MP 1/1.7" Exmor RS F1.7 82° + 12 MP 1/3.5" Exmor RS F2.4 48° HDR
Telefoto
Nej
Ultravidvinkel
12 MP 1/2.5" Exmor RS F2.2 124° HDR
Frontkamera
12 MP 1/2.9" Exmor RS F2.0 83° HDR
Styresystem
Android 12
Processor
Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform
RAM
8 GB
Hukommelse
128 GB (Understøtter MicroSDCX op til 1TB)
Batteristørrelse
5.2
Opladning
USB Power Delivery
Feature
Dolby Atmos, PS Remote Play
Bluetooth
5.2
USB
Type-C (SuperSpeed USB 5Gbps - USB 3.2)
NFC
Ja
Fingeraftrykslæser
Ja
IP Certificering
Vandafvisende (IPX5), støvtæt (IP6X)
Farver
Black / Ecru White
Mål
165 x 71 x 8.2 mm
Vægt
185 g.
5G
Ja
Simkort
Dual SIM + e-sim

Har du nogle spørgsmål?

Det er muligt at ringe til udlandet med alle mobilabonnementer.

Prisen afhænger af, hvilket land man ringer til.

Læs mere om priser til udlandet

Uanset om du er ny kunde eller eksisterende kunde, kan du beholde dit nuværende nummer.

Hvis du er i binding, når du køber et nyt produkt, vil du blive opkrævet for restbindingen på din næste regning.

Nej, der vil være binding på dit mobilabonnement, hvis du køber et produkt hos os. Du vil være bundet i seks måneder på det abonnement, du køber sammen med produktet. Bindingen på mobilabonnementet gælder uanset om købet er lavet kontant eller på afdrag. Bemærk også, at bindingen fornyes, hver gang du køber et nyt produkt på samme nummer.

Den normale leveringstid er 2-3 hverdage.

Der kan være en rabat forbundet med dit nuværende abonnement. Log ind øverst på siden, for at se, om du kan få rabat.

Hvis du vælger at dele din betaling for telefon op i rater over 12 eller 24 mdr. kan det sagtens lade sig gøre.

Yousee samarbejder med Expressbank. Ingen renter eller skjulte omkostninger forbundet med ordningen. Du vil i købet blive sendt igennem til Expressbank hvor du udfylder en låne ansøgning. Expressbank foretager en kreditvurdering og du får svar med det samme, og sender dig til underskrivelse af lån med dit MitID. Når lånet er underskrevet afsluttes din ordre, og vi sender hurtigst mulig dit nye produkt til dig.

Yousee og Expressbank ratebetaling

  • 0 % i stiftelsesomkostning

  • 0 % i debitorrenten

  • 0 % i ÅOP

  • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Det er en forudsætning for tegning af lånet, at du bliver tilmeldt automatisk kortbetaling. Dette tilmeldes nemt i købet, det vil være det samme betalingskort du tilmelder i din ordre, som både vil opkræve abonnement og dine rater fra Expressbank. Bemærk at det ikke er muligt at have mere end 2 aktive låneaftaler.

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige abonnement?

Bliv ringet op eller besøg en af vores butikker