Sony Xperia XA

Sony Xperia XA

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på Fri Tale / 10 GB gælder t.o.m. 2. juli 2017. Tilbud på den inkluderede Blockbusterkode i Fri Tale / 5 GB, Fri Tale / 10 GB og Fri Tale / 25 GB, gælder kun på det første abonnement og kampagnen stopper 30. juni 2017.

Fang øjeblikket. Og nyd det på en stor skærm
Sony Xperia XA er en mobiltelefon, der gør et stort indtryk med sit flotte design og 5” kant-til-kant HD-skærm, der sætter den visuelle oplevelse i front. Batteriet har strøm til to dage, så du ikke behøver at tænker over, om du løber tør for strøm, selvom du bruger din smartphone hele dagen igennem. Kameraet kommer med flere spændende funktioner som for eksempel Predictive Hybrid Autofocus, der sørger for at du altid har dit motiv i fokus – også i bevægelse.

Xperia XA byder på eksklusivt design

Xperia XA har et ekslusivt og strømlinet design, der på smukkeste vis indrammer den flotte 5 tommer HD-skærm med hele 16 millioner farver og stærke kontraster. Sony Xperia XA er bygget med en kant til kant-skærm med en screen-to-body ratio på 71.8%, hvilket gør telefonen ekstrem slank og og funktionel i forhold til den store skærmoplevelse, som Xperia XA leverer.

Kamera i højeste kvalitet

Kameraerne i Xperia-serierne har længe været i toppen af sin kategori, og det er også tilfældet med Sony Xperia XA. Du får i din nye smartphone et 13 MP hovedkamera med Exmor RS billedsensor, der er designet med den nye Predictive Hybrid Autofocus (PHA), der sørger for, at du altid har dit motiv i fokus – også når det er svært at holde mobilen stille. Front-kameraet på 8 MP er optimalt, når du skal tage selfies alene eller med dine venner. Alle de bedste øjeblikke bliver gemt med Xperia XA.

Optimal ydeevne

Sony Xperia XA er udstyret med den nyeste Android-version – Android 6.0 Marshmallow. Det betyder, at du får en velkendt brugerflade med en masse nye features. Du får derudover mulighed for virkelig at tilpasse din smartphone til dine behov. Du får funktionelle apps som Android Pay, der er en helt ny tap-to-pay betalingsløsning, en masse tips og tricks med Now on Tap samt App Controls, der lader dig bestemme, hvilke notifikationer du ønsker at få frem på din skærm. Du får også programmet Doze, der optimerer mobiltelefonens stand-by tid.

Hjertet i den flotte smartphone er en Mediatek Helio P10 octa-core 64 bit processor, der sørger for en perfekt brugeroplevelse, som du sjældent lægger mærke til, fordi det bare virker. Smartphonen kommer med 16 GB intern hukommelse, der sikrer, at du altid har plads nok på din mobil til de ting, der er vigtigst. Og er du en person, der synes, at alle videoer, fotos og filer er ekstra vigtige, skal du ikke være bekymret. Du kommer nemlig ikke til at løbe tør for hukommelse med et Micro SD kort, der giver dig helt op til 200 GB. Der er på den måde masser af plads til spil, billeder og video.

Sony Xperia XA har imponerende strømkapacitet

Du får med Xperia XA et batteri på 2.300 mAh, der holder strøm i to hele dage ved almindelig brug. Hvis du på et tidspunkt er ved at løbe tør for strøm, og du ikke har tid til at vente længe ved en stikkontakt, kan du bruge Quick Charging Pump Express+ 2.0. Denne geniale funktion giver dig hele 5.5 timers ekstra batterilevetid med bare 10 minutters opladning. Du har altså altid strøm på din smartphone, når du har brug for det, og kan oplade din mobil på den måde, det giver mening for dig. Sony Xperia XA tilpasser sig dit liv - ikke omvendt.

Sony Xperia XA har 16 GB indbygget hukommelse, og kommer i en flot lime gold farve.

Specifikationer
  • 5" HD-skærm
  • 13 megapixel kamera med autofokus
  • Octa-core processor med 2 GB ram
  • Android styresystem (Nougat)
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: