!
Fri data hele sommeren
Når du bestiller et mobilabonnement fra YouSee, får du lige nu fri data helt frem til 31. august 2022.
Så kan du streame og surfe løs på Danmarks bedste mobilnetværk hele sommeren – helt ubegrænset.
Alle mobiltelefoner

Rabat: 2.214 kr
Xiaomi12

Pris 6.055,- Pris med Fri + 50 GB og rabat 3.841,-

Månedlig pris over 24 mdr. 160,-

Xiaomi 12 Grå 256 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

256 GB - Grå

Vælg størrelse - 256 GB

Vælg farve - Grå

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Fri + 50 GB199 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Fri + Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Fri + 100 GB

  249 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Fri + 50 GB

  199 kr./md.

 • Fri + 30 GB

  169 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.160 kr./md.

Betal pr./md.359 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen6.055 kr.
 • Rabat-2.214 kr.
 • Pris i alt3.841 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 5.035 kr.

Tag billeder i perfekt studiekvalitet

Xiaomi 12 har 3 bagkameraer, et professionelt 50 MP pro-grade hovedkamera, et 13 MP ultravidvinkel og et 5 MP telemakro kamera. Med det lækre hardware, er mobilen også konstrueret med Xiaomis avancerede AI-algoritme med diverse filmiske redskaber. Dette gør at du kan optage videoer med professionelle specialeffekter og komme helt tæt på motivet med Xiaomi ProFocus. Ved brug af ultra light funktionen, kan du tage billeder i studiekvalitet med flere forskellige portrættilstande.
Tag billeder i perfekt studiekvalitet

Næste generations ydeevne med Snapdragon 8 Gen 1

Inde i Xiaomi 12 finder du den helt nye Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-chip, så du kan nemt og hurtigt skifte mellem dine mange apps, uden der opstår gnidninger. Med processorens banebrydende 4 nm teknologi, er Xiaomi 12 i stand til at levere helt usete niveauer af ydeevne og strømeffektivitet, der hidtil er set.
Næste generations ydeevne med Snapdragon 8 Gen 1

Langtidsholdbart batteri

På trods af mobilens lille kompakte design, har Xiaomi 12 et stort 4500 mAh batteri, der giver dig strøm til hele dagen. Batteriet arbejder sammen med AdaptiveCharge - Xiaomis smarte opladnings algoritme, som lærer din opladnings adfærd natten over, så den kan optimere bedst muligt derefter.

Xiaomi 12 understøtter også 67W hurtig opladning, 50W trådløs opladning og 10W omvendt trådløs opladning.
Langtidsholdbart batteri

Genial toptelefon

Xiaomi 12 er allerede en prisvindende smartphone. Allerede har den fået masser af ros af anmelderne og dermed sagt også flere priser, og høje karakterer.

Læs bl.a. anmeldelsen fra Mobilpriser her.
Genial toptelefon

Xiaomi 12 - Avanceret processor og turbo-opladning

Xiaomi 12 er en smart, kompakt mobil som er fyldt med banebrydende AI-algoritmer, fantastisk skærm og holdbart batteri. Læs alt om mobilen her og bestil den allerede i dag.

Fænomenal skærm oplevelse

Mobilen har en flot 6,28” AMOLED-skærm med 120 Hz opdateringshastighed med en FHD+ opløsning på 2400 x 1080. Skærmen har også indbygget fingeraftryksscanner, så du kan hurtigt og sikkert låse din mobil op.

Med Dolby Vision og HDR 10+ kan du opleve ultra levende billeder, som er understøttet af imponerende lysstyrke, kontrast og farver, som er fyldt med detaljer. Desuden er Xiaomi 12 konstrueret med Gorilla Glass Victus på toppen, så du kan undgå at få ridser.

Den fænomenale skærm oplevelse bliver suppleret med en helt exceptionel lydoplevelse. Xiaomi 12 har en lækker lyd, som er drevet af et par symmetriske højttalere, der er leveret af SOUND BY Harmon Kardon og understøtter Dolby Atmos.

Kompakt design

Xiaomi 12 er en kompakt mobil, som kun vejer 180 g. Mobilen har et komfortabelt enhåndsbetjening med fede flagskibs funktioner. I sin bredde måler den 69,9 mm, hvilket giver den perfekte pasform i din håndflade. Med alt dette, kommer Xiaomi 12 i et helt nyt og ikonisk design i tre forskellige farver, herunder sort, blå og lilla.

Køb Xiaomi 12 til en god pris hos YouSee

Køb Xiaomi 12 til en god pris med abonnement og fri fragt. Det er nemt og hurtigt at bestille i webshoppen. Og vi sender din nye mobil indenfor få hverdage.

Betal på rentefri betaling

Du kan dele regningen op og betale din nye smartphone over 12 eller 24 måneder. Det er helt uden renter, så prisen på Xiaomi forbliver den samme, som hvis du betaler hele beløbet på en gang.

Køb din nye Xiaomi 12 med et abonnement, der er fyldt med fordele

Når du bestiller en Xiaomi 12 hos youSee, bestiller du samtidigt et mobilabonnement. Vi har et stort udvalg af forskellige mobilabonnementer til skarpe priser, som har masser af fordele, bl.a. Danmarks bedste 5G mobilnetværk, sms, tale, data i udlandet og musiktjenesten youSee musik, med over 75 millioner musiknumre. Du kan læse mere om vores fordele nedenfor.
 • Danmarks bedste 5G mobilnetværk
 • Roaming World
 • YouSee musik
Med Danmarks bedste 5G mobilnetværk kan du downloade alle dine store filer på en hurtig og stabil forbindelse. Du kan også surfe på nettet i 48 lande over hele verden. Så kan du dele alle dine ferieminder med dine venner og familie. Med youSee musik får du muligheden for at lytte til alt den musik du vi, hver måned. Her kan du lytte til over 75 millioner hits fra forskellige kunstnere, som du kan afspille via Chromecast, Bluetooth, AirPlay og CarPlay.

Find flere Xiaomi telefoner i webshoppen