!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 1.756 kr
XiaomiRedmi 10 5G

Kontantpris med YouSee Mobil 80 99,-

Xiaomi Redmi 10 5G 128 GB Graphite Gray

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Graphite Gray

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Graphite Gray

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen1.855 kr.
 • Rabat-1.756 kr.
 • Pris i alt99 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.413 kr.

50 megapixels højopløsningskamera

Hovedkameraet giver dig muligheden for at tage lækre kvalitetsbilleder og optage videoer i høj kvalitet. Med dybdekameraet på 2 megapixels kan du tage fantastiske portrætbilleder med en naturlig sløringseffekt af baggrunden. Blot et par af de fede features mobilens kamera indeholder.
50 megapixels højopløsningskamera

6,58” skærm af Corning Gorilla Glass 3

Xiaomi Redmi 10 5G har en stor skærm, hvor du kan se, hvad der foregår, uanset om du læser nyheder, streamer dine serier eller spiller dine spil. Mobilen er udstyret med det slidstærke Corning Gorilla Glass 3, som beskytter skærmen mod lidt af hvert, når du har mobilen i tasken eller giver den gas til festen.
6,58” skærm af Corning Gorilla Glass 3

5000 mAh batteri med 18W hurtigopladning

Xiaomi Redmi 10 5G har saft og kraft nok til hele dagens mobilgøremål, så du ikke skal lede efter en stikkontakt hele tiden. Og når den endelig skal lades op, sker det på nærmest ingen tid, da mobilen har en hurtigopladningsfunktion med 18W.
5000 mAh batteri med 18W hurtigopladning

Xiaomi Redmi 10 5G

Xiaomi Redmi 10 5G er til dig, der er på udkig efter en hverdagsmobil med langtidsholdbart batteri og evnen til at tage gode billeder. Glem ikke muligheden for at surfe på nettet med en lynhurtig og stabil 5G-forbindelse, når du køber din mobil hos youSee.

Skærmen er beklædt med slidstærk Corning Gorilla Glass 3, og der gemmer sig et Li-Po 5000 mAh-batteri underneden, så du ikke går ned på strøm i løbet af dagen. Mobilen understøtter 18 Watt hurtigopladning, så du er hurtigt videre.

Hovedkameraet er på hele 50 megapixels, og du kan optage videoer i fuld HD. Xiaomi Redmi 10 5G understøtter desuden HDR, så dine optagelser bliver endnu flottere. Lagerpladsen er på 128 GB, men du kan selv indsætte dit eget microSD-kort, så du nemt og bekvemt kan øge lagerpladsen, hvormed du får plads til alle dine billeder, videoer og apps. Køb Xiaomi Redmi 10 5G hos YouSee i dag og få alle fordelene uden du skal have én krone op af lommen.

Køb Xiaomi Redmi 10 5G hos youSee til en pris, hvor alle kan være med

Når du køber Xiaomi Redmi 10 5G hos youSee, får du en yderst skarp pris sammen med fri fragt og et mobilabonnement, der er spækket med fordele.

Prisen på Xiaomi Redmi 10 5G afhænger af, hvilket mobilabonnement du vælger, når du bestiller mobilen i vores webshop.

Køb din nye Xiaomi Redmi 10 5G med et abonnement, der er fyldt med fordele

Når du bestiller en Xiaomi Redmi 10 5G hos youSee, bestiller du samtidigt et mobilabonnement. Vi har et stort udvalg af forskellige mobilabonnementer til skarpe priser, som har masser af fordele, bl.a. Danmarks bedste 5G mobilnetværk, sms, tale, data i udlandet og musiktjenesten youSee musik, med over 100 millioner musiknumre. Du kan læse mere om vores fordele nedenfor.
 • Danmarks bedste 5G mobilnetværk
 • Roaming World
 • YouSee musik
Med Danmarks bedste 5G mobilnetværk kan du downloade alle dine store filer på en hurtig og stabil forbindelse. Du kan også surfe på nettet i 48 lande over hele verden. Så kan du dele alle dine ferieminder med dine venner og familie. Med youSee musik får du muligheden for at lytte til alt den musik du vi, hver måned. Her kan du lytte til over 100 millioner hits fra forskellige kunstnere, som du kan afspille via Chromecast, Bluetooth, AirPlay og CarPlay.

Find flere Xiaomi telefoner i webshoppen