!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 3.800 kr
XiaomiRobot Vacuum X10+

Kontantpris med YouSee Mobil 80 3.699,-

Xiaomi Robot Vacuum X10+ Hvid

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Hvid

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Hvid

Bestil nu og få leveret så snart vi har varen på lager.

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen7.499 kr.
 • Rabat-3.800 kr.
 • Pris i alt3.699 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 5.013 kr.
!
Bemærk:
Ved køb af Robot Vacuum X10+ på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Kalkuleret effektivitet og grundighed

Xiaomi Robot Vacuum X10+ anvender et LDS-navigationssystem og det patenterede S-Cross AI-system til at kortlægge den optimale rengøringsrute i dit hjem. Systemet beregner ruten og tager højde for forhindringer for at undgå kollisioner med møbler og andre genstande i hjemmet.

Støvsuger og gulvmoppe i én intelligent løsning

Xiaomi Robot Vacuum X10+ har en sugeevne på op til 4000Pa, der opsamler alt fra sandkorn til nullermænd. Robotstøvsugeren har indbygget to roterende gulvbørster, der simultant med støvsugningen vasker gulvene. Takket være kunstig intelligens og sensorsystem kan Xiaomi Robot Vacuum X10+ skelne mellem flisegulve, trægulve og gulvtæpper, så dine dyrebare tæpper kun bliver støvsuget.

Bekvem base

Når din Xiaomi Robot Vacuum X10+ er færdig med rengøringen, søger den tilbage til basen, der sørger for at tømme støvbakken og skifte vandet i vanddunken, ligesom robotstøvsugeren bliver rengjort og tørret. Du slipper ganske enkelt for at løfte en finger. Rengøring af dine gulve har aldrig været nemmere.


Rengøring af gulvene har sjældent været nemmere. Køb Xiaomi Robot Vacuum X10+ og oplev hvor rene gulvene kan blive, uden du behøver at løfte én finger.

Xiaomi Robot Vacuum X10+ har to roterende børster og en sugeevne, der sørger for at fjerne støv, sand og selv hårdføre pletter fra dine gulve. Robotstøvsugeren har indbygget vandtank, så støvsugning og gulvvask bliver ordnet med det samme. Xiaomi Robot Vacuum X10+ har en ultrasonisk sensor indbygget, så den kan skelne mellem de forskellige gulvtyper, så den vasker dit trægulv, men kun støvsuger gulvtæppet.

LDS-navigationssystemet hjælper Xiaomi Robot Vacuum X10+ med at kortlægge gulvene i dit hjem, så robotstøvsugeren kan udregne den optimale rute, hvormed kollisioner med møbler og andre forhindringer undgås.  

Basen vedligeholder robotstøvsugeren på en intelligent og effektiv måde. Blot ti sekunder tager det for basen at tømme støvbeholderen, mens vanddunken automatisk fyldes op, og børsterne bliver renset og tørret.

Køb Køb Xiaomi Robot Vacuum X10+ i dag og bliv fri for rengøringen. Hvad skal du bruge al den ekstra tid på? Dyk ned i YouSee Musik, der følger med i dit mobilabonnement, og nyd tilværelsen.

Mindre tid på rengøring og mere tid til fornøjelse

Køb Xiaomi Robot Vacuum X10+ hos YouSee, og vi dækker forsendelsen – det er vores gave til dig. Prisen på robotstøvsugeren afhænger af, hvilket mobilabonnement du vælger, når du bestiller Xiaomi Robot Vacuum X10+ hos os. Kig dig omkring og find abonnementet, der passer til dine behov. Vi udstyrer dig også med et væld af abonnementsfordele såsom gratis adgang til flere end 100 millioner sange, du kan lytte til, mens din nye ven gør rent.

Oplev YouSees mange abonnementsfordele

Køb Xiaomi Robot Vacuum X10+ hos YouSee og vi kvitterer med ufatteligt mange abonnementsfordele såsom YouSee Musik, hvor du kan streame musik i en lækker kvalitet. Eller hvad med Roaming World hvor du kan din mobil i udlandet uden ekstraomkostninger? Glem ikke vores lynhurtige 5G-net, der gør streaming til en leg.

Danmarks bedste mobilnet

Du er dækket i hele Danmark takket være TDC NETs omfattende mobilnet, der sikrer dig en stabil og pålidelig forbindelse overalt i landet. Gå på nettet, send SMS’er eller fjernstyr din robotstøvsuger via Danmarks bedste mobilnet.

Roaming World

Surf på nettet, ring hjem eller stream dine ferienumre fra 48 lande fordelt over hele verden. Brug mobilen på det lokale mobilnet helt uden ekstraregning. Dermed undgår du jagten på Wi-Fi forbindelser under din rejse. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Lyt til flere end 100 millioner numre med YouSee Musik på din mobil eller tablet. Så kan du streame musik hvor som helst og når som helst. Lyt til fængende podcasts, de nyeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.