Stabilt wifi i hele hjemmet

Stabilt wi-fi i hele hjemmet med WiFi Booster fra YouSee

Står din wifi-router i et teknikskab eller i kælderen? Har du tykke vægge, flere etager eller mange rum? Eller måske synes du, at routeren er for stor at have stående fremme? Ved at booste dit wifi kan du få en bedre trådløs forbindelse i de områder af hjemmet, som ikke har fuld dækning. 

Vores mesh-noder – der tidligere hed WiFi Boostere – skaber et intelligent netværk i dit hjem, der får dit trådløse internet ud i krogene og fordeler forbindelsen til lige der, hvor du befinder dig.  Tag testen – og se, om du har brug for et boost

Wifi Booster Sæt

Bliver dit internet langsomt, når du går ind i soveværelset eller ud på terrassen? Så kan YouSee Mesh-noder – der tidligere hed WiFi Boostere – være en god løsning for dig. 

Der følger op til 3 mesh-noder med, når du vælger 1.000 Mbit. Vælger du en lavere hastighed, koster de 19 kr./md. pr. styk. 

Tag testen og se, om du vil have gavn af at få boostet dit wifi. 

Tag testen

Du kan kun få boostet dit wifi med YouSee Mesh-noder, hvis du har internet fra YouSee.  

Sådan booster du dit wifi

Har du brug for hjælp til at opsætte dine mesh-noder – tidligere kaldet WiFi Boostere? Det er nemt selv at installere. Bare følg guiden ved at trykke på knappen herunder.

Opsætning

Der følger en app med til iPhone og Android. Med den kan du nemt opsætte og overvåge dit wi-fi-netværk. Med appen kan du også finde ud af, hvor det er bedst at placere dine mesh-noder, så de booster dit wi-fi mest optimalt.

Få svar på dine spørgsmål

Herunder kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål.

Lad os sige det, som det er: Ikke alle boliger er lige wifi-venlige. Hvis du har et stort hjem, et hjem i flere etager, eller tykke betonmure mellem rummene, kan det være svært for det trådløse signal at nå rundt i hele boligen – uanset hvor hurtig internetforbindelsen er. 

En mesh-node (WiFi Booster) fungerer som en lille mini-router og forbedrer din wifi-forbindelse, så internettet når ud i alle hjemmets hjørner. 

Mesh-noderne (WiFi Boosterne) ’taler sammen’ og skaber et intelligent netværk i dit hjem, der fordeler det trådløse internet i hele hjemmet og koncentrerer forbindelsen lige der, hvor du befinder dig. Den smarte mesh-teknologi betyder, at hjemmenetværket selv prioriterer internettet, så alle enheder som mobiltelefoner, tablets, computere og tv-bokse har en optimal forbindelse.

Med den nyeste mesh-teknologi forlænger WiFi Boosteren både det eksisterende signal og koncenterer internettet i det område med online enheder, så snart der er mere end én booster tilsluttet.  

I modsætning til repeatere og extendere, skaber boosterne et intelligent netværk i dit hjem, som selv styrer det trådløse internet og skaber den bedst mulige forbindelse.

Desværre ikke. For at kunne leje vores boostere, kræver det internet fra YouSee.

Du har en måneds opsigelse på WiFi Boosterne. Du kan opsige ved at ringe til os på 70 70 40 40 eller besøge en af vores YouSee-butikker. Herefter skal de returneres.

Nej, det er desværre ikke muligt.