Bestil de nyeste iPhones fra Apple i dag

Læs alt om Apples nyeste generation af iPhones og få mere information om pris, specifikationer og hvordan du får fingrene i en iPhone SE, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max.
Køb din nye iPhone kontant, på rate eller via en Flex din mobil-aftale.

14 af 57 resultater

Apple har lanceret iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max - Alle med 5G

Tirsdag aften den 13. oktober 2020 kl. 19 dansk tid lancerede Apple deres nye iPhones ved det online lanceringsevent fra Apple Park i Californien, USA. Her præsenterede Apple fire nye iPhones i 2020 med banebrydende specifikationer og features i et stilfuld design. Traditionen tro summede internettet med rygter og leaks om de nye iPhones - hvad ville Apple mon lancere i 2020? Nu kender vi endelig alle specifikationerne og features på den nye generation af iPhones. Læs mere om pris, nyheder, specifikationer og release-dato på den næste generation af iPhones herunder.

Hvornår kom de nye iPhone 12 til Danmark?

De nyeste iPhones udkom i løbet af oktober, hvor man kunne købe de nye telefoner i vores webshop og i din lokale YouSee Butik. Forsalget startede online hos YouSee fredag den 16.10 kl. 14.00.

Forsalget på iPhone 12 startede den 16. oktober 2020.
Forsalget på iPhone 12 Pro startede den 16. oktober 2020.
Forsalget på iPhone 12 Mini startede den 6. november 2020
Forsalget på iPhone 12 Pro Max startede den 6. november 2020

Du får 5G-oplevelsen først på din nye iPhone med Danmarks bedste mobilnetværk

Alle de nye iPhone 12 understøtter det nye lynhurtige 5G netværk - og du får den fulde 5G oplevelse med Danmarks bedste mobilnetværk.

Specifikationer på de nye iPhones

Bedre kameraer: 12 MP Pro Kamera system

Håbede og bad du til, at Apple ville lancere en ny iPhone med godt kamera i 2020? Så er iPhone 12-serien svaret på dine bønner. Du får endnu bedre og mere detaljerige billeder med mere lys og kontrast. Og du får de bedste videoer med Time-Lapse. Apple har opgraderet kameraerne på iPhone, så du får endnu bedre billeder og videoer. Især på iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max kan du virkelig mærke forskellen med tre kameralinser, bedre zoom, 87 % bedre low-light og bedre billedstabilisering.

Her får du den ultimative kamera pro oplevelse med muligheden for at fange det hele med både vidvinkel, ultravidvinkel og telekamera.

Lidar Scanner på Pro modellerne

Apple tilbyder LiDAR-scanner på kameraerne på Pro-modellerne. Det betyder at telefonernes kameraer er bedre til at vurdere og måle distancer og dybe, som gør, at du får bedre billeder. Lidar giver op til 6x hurtigere autofokus - også i svagt lys. Det betyder, at skærmen har bedre lysstyring med højere lysstyrke, bedre kontrastforhold og naturlige farver. Hvis du er en natteravn kan du få glæde af at nat-tilstand nu kan opfange 27% mere lys i forhold til før. Det virker med både vidvinkel og ultravidvinkel kameraet.

Apple Pro Raw på iPhone Pro

Apple Pro Raw er en ny feature i kamera-app’en på de to Pro-modeller. Du kan redigere i raw-formatet med farver, skygger, nuancer og meget mere. Og senere får du mulighed for at hente raw-formatet ind i andre billedbehandlingsprogrammer.

4K Dolby Vision HDR video på iPhone Pro

Du kan optage 4K Dolby Vision HDR-videoer med 60 billeder i sekundet på iPhone Pro-modellerne. Optag de bedste og mest professionelle videoer med virkelighedstro farver og kontrastforhold - dog kun på iPhone 12 Pro modellerne.. Med Dolby vision HDR er det som at have et professionelt video redigeringssystem i lommen!.

Stop ressourcespild - ingen strømforsyning eller earpods

Kender du det? Efter et par generationer af iPhones hober der sig pludselig et hav af opladere og høretelefoner op i rodeskuffen, som man alligevel aldrig bruger.

For at mindske ressourcespild har Apple valgt hverken at give en strømforsyning eller høretelefoner med til de nye iPhones. Til gengæld leverer de et USB‑C til Lightning-kabel med i æsken som kan tilkobles en USB-C lader. Du kan selvfølgelig også bruge din almindelige strømforsyning og dine egne høretelefoner til de nye iPhone 12-modeller. Det er også muligt at købe både strømforsyning og høretelefoner separat, hvis du ikke har dem liggende i forvejen.

MagSafe - Smart trådløs opladning

Du kan du også oplade din iPhone - nemt og hurtigt og helt uden kabler. Apple introducerer nemlig Magsafe trådløs opladning på iPhone 12-serien.

Større hukommelse

Du får mere lagerplads på iPhone 12-serien. Apple har udvidet lagerpladsen på de nye iPhones, så du får mere plads til dine billeder, videoer, apps, spil og programmer. Længere oppe på siden kan du se, hvor mange GB hukommelse du kan vælge på de forskellige modeller i iPhone 12-serien.

Ny Pacific Blue på iPhone 12 Pro og Pro Max

Apple har ændret lidt på farvepaletten i 2020. Nu kan du nemlig vælge iPhone 12 i en ny, elegant marineblå farve.

XDR OLED-skærme over hele linjen

Alle nye modeller i iPhone 12-serien har XDR OLED-skærme. Tidligere var det kun Pro-modellerne, som havde OLED-skærme. Men i 2020 er Apple gået all-in med XDR OLED-skærme på alle modellerne i iPhone 12-serien.

A14 Bionic Chip - Hurtigste chip i en smartphone

Den nye A14 Bionic Chip er mindre end tidligere processorer fra Apple. Til gengæld er den hurtigere og mere energieffektiv end nogensinde før. Og så får du bedre Machine Learning på iPhone 12 med den nye A14-processor. Til keynoten den 13. oktober 2020 fortalte Apple, at de nye A14 Bionic har den hurtigste CPU og GPU nogensinde.

Mindre Ramme Mere Skærm -Tilbage til fremtiden med kantet design

Apple tager os tilbage til fremtiden med et kantet design, der bringer minder tilbage fra den ikoniske iPhone 4. Så her får du en helt ny generation af iPhones med de nyeste specifikationer og features med ikonisk design fra 2010, da Apple lancerede deres iPhone 4. Det nye design giver dig mere mere skærm for pengene.

Ceramic Shield - Endnu bedre skærmbeskyttelse

Apple har denne gang haft held med at gøre glasset der dækker din iPhone endnu stærkere. Ceramic shield er op til 4 gange mere hårdfør end før og giver dermed en bedre beskyttelse hvis uheldet skulle være ude.

Større hukommelse - Mere plads til det hele

Du får mere lagerplads på iPhone 12-serien. Apple har udvidet lagerpladsen på de nye iPhones, så du får mere plads til dine billeder, videoer, apps, spil og programmer. Længere oppe på siden kan du se, hvor mange GB hukommelse du kan vælge på de forskellige modeller i iPhone 12-serien.

iOS 14

De nye iPhones er selvfølgelig præinstalleret med den seneste version af Apples styresystem iOS14. Her er der lagt særlig vægt på design, effektive funktioner samt at beskytte din anonymitet.


Køb en billig iPhone hos YouSee

Hos YouSee får du alle de kvaliteter, som kendetegner iPhones og gør dem til de bedste på markedet: fantastisk design, intuitiv navigation, høj ydeevne og godt mobilkamera.

Du har altså god mulighed for at købe en Apple-telefon der har alle de funktioner, som du har brug for til en fantastisk pris.

Køb din iPhone til en fantastisk pris med abonnement hos YouSee

Du skal blot vælge det abonnement, der passer bedst til dit forbrug. Og vælger du et abonnement til 199 kr./md eller mere, bestemmer du selv om du vil købe din nye Apple-telefon kontant eller om du vil dele regningen op i mindre bidder ved at købe mobiltelefonen på afdrag – der er ingen renter, når du vælger at betale mobiltelefonen over 12 eller 24 måneder.

Har du ikke allerede et abonnement hos os? Hvis du er ny Så sørger vi for at flytte dit nummer fra dit gamle selskab og sende dig et nyt simkort til din nye iPhone.

En af de mange fordele ved at købe en iPhone med abonnement hos YouSee er, at du får adgang til Danmarks bedste 4G-mobilnetværk, så dine oplevelser online bliver endnu bedre med din nye Apple-telefon.

De to modeller arver alt det bedste fra iPhone X - edge-to-edge OLED-displays, 12 + 12 megapixel dual-kamera, TrueDepth front-kamera, FaceID, Augmented Reality og spiloplevelser udover det sædvanlige.

Men her er bare skruet op for teknikken! A12 Bionic Chip er motoren bag de to nye flagskibe.

Den nye A12-processor giver ekstra power og sørger for ekstra fart, bedre billeder med kameraet, hurtigere FaceID, længere batterilevetid og vildere Augmented Reality-oplevelser. Og udover space grey og sølv kan du få de to iPhones i guld.

Du kan også få op helt op til 512 GB intern hukommelse. Men du kan selvfølgelig også vælge Apple iPhone XS 64 GB og Apple iPhone XS 256 GB.

OLED-displayet sørger for et sublimt skærmbillede, A12 Bionic Chip sørger for drivkraften - og så har Apple forbedret stereohøjttalerne.

Og på Apple iPhone XS Max bliver det endnu vildere - Apple har nemlig produceret deres største mobil-skærm nogensinde på denne model.

iPhones får flere GB indbygget hukommelse

Apples smartphones får flere og flere GB hukommelse til billeder, apps, programmer, spil, og hvad du ellers gemmer på din mobiltelefon.

Vi får flere apps og programmer på vores telefoner, der hjælper i hverdagen. Fx har vi vores bus- og togbilletter på telefonen, vores Netbank og e-mail og måske også endda en app til at styre elektronikken derhjemme?

Og denne udvikling har Apple selvfølgelig for øje. Deres mobiler har fået mere hukommelse med tiden, så du kan gemme alle dine vigtige billeder, dokumenter og få alle de apps og programmer du behøver.

Steve Jobs, iPhones og Macintosh computere: Læs historien om Apple Inc.

Apple er producenten bag de ikoniske produkter: iPad, Mac-computere og Apple Watch og iPhone. Steve Jobs og Steve Wozniak grundlagde Apple i 1976 i Silicon Valley i Californien, og siden har firmaet sat sit præg på verden med sine ikoniske produkter. Apple har også lanceret sit eget Apple TV, som hurtigt blev en kæmpe succes.

Apple står også bag en masse lækkert tilbehør til din iPhone som fx de trådløse høretelefoner AirPods og en masse beskyttelses-covers i flotte farver til iPhone.

Og sidst, men ikke mindst, står Apple også bag tjenester som Apple Pay, Apple Music og Safari som er Apples egen browser.

Hvis du spørger Apple-brugere i Danmark og resten af verden vil de især rose Apple for deres altid perfekte og intelligente ydre og indre design. Dette skyldes især den perfektionistiske entrepreneur Steve Jobs, som var med til at grundlægge firmaet tilbage i 1976, og frem til sin død i 2011 var med til at gøre Apples produkter til nogle af verdens førende inden for smartphones, tablets og computere.

Apples første produkt var Apple I-computeren, som blev lanceret i 1977, blot et år efter Apple blev grundlagt.

Producentens første store succes kom i 1984 da de første Macintosh-computere så dagens lys. Derfra gik det stærkt og i 1990’erne var Apple ude med nogle nye, friske og mere prisvenlige modeller.

Allerede i 1991 kom Apple med sit “System 7”, der var et nyt styresystem med farver og nye evner. 1991 var også året, hvor Apples Powerbook kom ud. Dette var en ny computer, som ligner de bærbare, vi kender i dag.

Den 9. januar 2007 var datoen, hvor Steve Jobs løftede sløret for den nye smartphone fra Apple, der gik under navnet “iPhone”. Efter lanceringen havde Apple solgt 270 000 iPhones på 30 timer. Siden dengang har producenten lanceret en perlerække af smartphones med det velkendte styresystem iOS.

De første iPhones kom til Danmark i 2008 og er siden dengang blevet en af danskernes foretrukne smartphones.

Apples telefoner er i den grad blevet en velkendt klassiker i gadebilledet, og firmaet kunne i juli 2016 annoncere, at de havde solgt 1 mia. eksemplarer. Man kan i den grad ikke tage fra Apple, at de har været med til at revolutionere markedet inden for telefoner, tablets og computere. Siden 2007 har de udviklet og solgt de stilfulde telefoner med perfektionistiske intelligente design.

Siden 2011 har Tim Cook været CEO for Apple. Et job han overtog fra den berømte Steve Jobs, der gik af posten for at være bestyrelsesformand. Siden 2011 har Tim Cook og co. kreeret nogle af vor tids mest populære smartphones. Og sidste nyt fra Apple er, at de satser på teknologi til selvkørende biler.I 2019 opkøbte de nemlig det amerikanske Drive.ai, som er en taxa-taxatjeneste i USA med selvkørende biler.