!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 1.100 kr
AppleAirPods (2. gen.)

Kontantpris med YouSee Mobil 80 99,-

Apple Airpods Wireless Charge Hvid

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Hvid

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Hvid

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen1.199 kr.
 • Rabat-1.100 kr.
 • Pris i alt99 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.413 kr.

Fænomenal lyd

Du får helt fantastisk lyd med de trådløse høretelefoner fra Apple. Så kan du høre musik, radio og podcast og se film, serier og tv og spille spil med klar lyd og god bas.
Fænomenal lyd

Smart og kompakt design

De trådløse Bluetooth-høretelefoner har et smart og kompakt design. De små in-ear-høretelefoner måler kun 40,5 mm x 16,5 mm x 18 mm og vejer kun 4 gram.

Og når du ikke bruger høretelefonerne kan du pakke dem væk i det lille opladningsetui på 53,5 x 44,3 x 21,3 mm. Lige til at lægge i lommen eller putte i tasken.
Smart og kompakt design!
Bemærk:
Ved køb af et par Airpods (2. Gen.) på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Nyhed: Køb AirPods 2. generation fra Apple til en god pris hos YouSee

Nu kan du købe de populære AirPods her i vores webshop. Det er nemt og hurtigt at bestille, og du får fri fragt med levering indenfor få hverdage.

Du får AirPods til en rigtig god pris hos os, og du bestiller sammen med et af vores abonnementer, som er spækket fordele.

Specifikationer

 • Smart og kompakt design
 • Automatisk tilslutning til alle dine Apple-enheder
 • Nem betjening
 • Stemmestyring med Siri
 • Hurtig og stabil trådløs forbindelse og intelligente funktioner med H1-hovedtelefonchippen
 • Lang batterilevetid
 • Deling af lyd mellem to sæt AirPods

Pris - hvad koster AirPods hos YouSee?

Hos os får du AirPods fra Apple til en rigtig god pris.

Prisen afhænger af, hvilket abonnement du vælger, når du bestiller dine nye trådløse høretelefoner.

Længere oppe på siden kan du din pris på AirPods ved at vælge det abonnement, du vil have med til nye trådløse høretelefoner.

Køb med abonnement og få masser af fordele

Du køber AirPods med abonnement hos os. Vi har et stort udvalg af mobilabonnementer til gode priser spækket med fordele fx Danmarks bedste 4G-net, tale, sms og data i udlandet og YouSee Musik med over 100 millioner musiknumre.

Vores fordele:

 • Danmarks bedste 5G-mobilnetværk
 • Roaming i 36 lande i Europa
 • YouSee Musik

Med Danmarks bedste 4G-forbindelse kan du surfe hurtigt på en stabil forbindelse. Og samtalen falder ikke ud, når du sidder i toget eller tager op i sommerhuset.

Du kan også ringe, sende beskeder og gå på nettet i udlandet med roaming i 36 lande i Europa. Så kan du bruge din mobil på rejsen ligesom herhjemme - ringe til dine venner, sende beskeder til familien og dele feriebilleder på sociale medier.

Og med YouSee Musik kan du lytte til al den musik, du vil. Hver måned. I YouSee Musik-app’en finder du over 75 millioner musiknumre indenfor enhver genre og fra ethvert årti.

Hvad kan AirPods?

AirPods kan afspille lyd fra dine Apple-enheder. Så kan du bruge dem, når du hører musik, ser film, serier og tv.

Og AirPods har også indbyggede mikrofon, så du kan bruge dem, når du snakker i telefon.

Du kan også styre dine AirPods med Siri. Ja, faktisk har Airpods så mange lækre funktioner.

Læs mere mere om alle specs og features på AirPods længere nede på siden.

Hvordan virker AirPods?

Du tilslutter dine AirPods via Bluetooth til alle de enheder, du vil bruge dem sammen med - fx din iPhone, iPad, Mac, Apple TV, iPod Touch, iPad og Apple Watch.

Hvordan tilsluttes AirPods?

Du tilslutter dine AirPods trådløst via Bluetooth. Første gang du skal tilslutte dine AirPods skal du parre dem med din enhed.

Er AirPods kun til iPhone?

Nej, AirPods er ikke kun til iPhone. Du kan også bruge dem til dine andre Apple-enheder, hvis du fx har iPad, Mac, Apple TV, iPod Touch, iPad og Apple Watch.

Og du kan også bruge AirPods til enheder fra andre producenter end Apple. Dog ikke Siri. Men du kan lytte til musik og tale i telefon.

Er AirPods kompatible med Android?

Ja, du kan godt bruge AirPods til dine Android-enheder. Så hvis du fx har en Android-telefon, kan du sagtens parre dine AirPods fra Apple med den. Du skal blot tilslutte dem via Bluetooth-forbindelse.

Anmeldelse

AirPods er nogle af de mest populære trådløse høretelefoner på markedet. De er især blevet rost for at være små og nemme at pakke sammen og have med i lommen eller i tasken.

AirPods er også designet, så de er behagelige at have i ørene. Og du kan sagtens løbe og træne uden at de sidder løst eller falder ud.

Derudover filtrerer de små in-ear-høretelefoner giver dig fantastisk lyd - både når du taler i telefon, lytter til musik, radio og podcasts, ser film, serier og tv.

Hvad er AirPods lavet af?

AirPods er lavet med omtanke til miljøet uden skadelige materialer som bromerede flammehæmmere, PVC og beryllium.

Er AirPods vandtætte?

Høretelefonerne er ikke vandtætte. Men du kan købe vandtætte etuier som separat tilbehør.

Smart charging case

Du kan opbevare de små høretelefoner i det smarte etui, når du ikke bruger dem. Så bliver de ikke væk.

Forbind automatisk til dine enheder

Når du først har parret dine højttalere til alle dine trådløse enheder, er det nemt og hurtigt, når du vil bruge dem.

Høretelefonerne tilsluttes helt automatisk, når du tænder dem. Og vil du skifte enhed fra din smartphone til din tablet? Så vælger du bare at tilslutte høretelefonerne på den enhed, du gerne vil skifte til.

Nem betjening

Det er nemt at betjene dine høretelefoner med smarte funktioner. Du tænder blot for dem, sætter dem i ørene, og så afspiller de helt automatisk fra den enhed, de er forbundet med.

Og høretelefonerne har smarte sensorer, der registrerer automatisk pauser lyd, hvis du tager dem ud. Og tager du dem i igen inden for 15 sekunder fortsætter lyden, der hvor du slap den.

Stemmestyret med Siri

Du kan styre høretelefonerne via Siri. Så kan du fx bede Siri om hjælp uden at skulle have fat i din iPhone. Siri kan også læse dine beskeder højt for dig. Og du kan bede hende starte dine playlister og skrue op og ned for musikken. Du kan også bede hende vise dig vej.

Så skal du balancerer med indkøb, nøgler og alle dine ejendele? Med AirPods behøver du ikke længere også have din iPhone fremme, når du fx skal finde vej eller foretage opkald.

Du kan vælge kun at bruge den ene af de to høretelefoner. Og du kan nemt starte, pause og spole i lyden ved at dobbeltklikke på dem.

Intelligent processor - hurtig og stabil trådløs forbindelse

H1-processoren sørger for en hurtig og stabil forbindelse mellem dine høretelefoner og dine tilsluttede enheder. Og så er H1-hovedtelefonchippen designet med intelligente teknologier og funktioner.

Automatiske funktioner

Høretelefonerne registrerer automatisk, om du bruger dine høretelefoner og styre helt automatisk lyden for dig. Helt uden at du skal løfte en finger.

Fx aktiverer de helt automatisk mikrofonerne, når du foretager eller besvare et opkald. Og de begynder at afspille lyd lige så snart, du tager dem i ørene.

Hvor længe holder AirPods strøm?

AirPods er nogle af de trådløse høretelefoner på markedet, som kan holde strøm i længst tid. På en enkelt opladning kan du høre musik i 5 timer eller tale i telefon i 3 timer.

Hurtig opladning med opladningsetui

Det smarte opladningsetui oplader dine høretelefoner, når du ikke bruger dem. På bare 15 minutter får du 3 timers afspilning af lyd eller 2 timers tale.

Du kan nemt tjekke, hvor meget batteri, der er tilbage på dine høretelefoner ved at holde dem hen til din iPhone eller spørge Siri.

Del lyden

Du kan dele lyden mellem to sæt AirPods. Så kan du fx høre en sang, en podcast eller se en video sammen med en af dine venner. Og I kan hver indstille lyden efter jeres individuelle præferencer.

Det er nemt og hurtigt at dele lyden. Du skal bare holde dine høretelefoner tæt på den enhed, du gerne vil dele lyden med.

Unboxing - det får du med i pakken

 • AirPods
 • USB-kabel
 • Lightning-kabel
 • Dokumentation (dansk)

Her finder du hele vores udvalg fra Apple

Mobiltelefoner

Smartwatches

AirPods

iPads