Apple Airpods Max Space Grey

Apple Airpods Max Space Grey
  • Rabat: 1.198 kr.
  • Kommer snart

AppleAirpods Max Space Grey

Rabat: 1.198 kr.
Kommer snart
150 kr./md.24 mdr.

Når du køber et par Apple Airpods Max på yousee.dk, køber du også et mobilabonnement.

!
Airpods Max i Space Grey er desværre udsolgt. Vælg evt. anden farve eller model.
Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Oplev 5G-hastigheder

Fri + 60 GB

249 kr./md.

Rente- og gebyrfrit

Rente- og gebyrfrit

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 65 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Apple præsenterer AirPods Max. Den perfekte balance imellem storslået hi-fi-lyd og alt det vidunderlige velkendte fra AirPods. Den ultimative person­lige lytteoplev­else.

Totalt originalt komponeret

Apple er gået helt nye veje, når det gælder over-ear-hoved­telefoner. AirPods Max er skabt med den perfekte akustiske pasform til mange forskel­lige hovedfaconer, og alt lige fra ørepuderne til bøjlen er designet til at omslutte dig med fantastisk lyd ned til mindste detalje.

Himmelsk lyd

AirPods Max kombinerer hi-fi-lyd med brancheførende Aktiv støjreduktion for at levere en uovertruffen lydoplev­else. Den specialudviklede driver arbejder på højtryk for at producere lyd med ultralav forvrængning på tværs af hele det hørbare frekvensområde. Du hører alle toner med en helt ny klarhed, lige fra den dybe, fyldige bas og de nøjagtige mellemtoner til det sprøde højeste toneleje.

Altomsluttende lyd

For at fjerne uønsket lyd fra om­givel­serne bruger AirPods Max seks udadrettede mikrofoner til at registrere støj omkring dig og to indadrettede mikrofoner til at måle, hvad du hører. Stråledannende mikrofoner er med til at isolere din stemme under telefonopkald, så den går tydeligt igennem, også i blæsevejr.

Hør alle detaljerne

Den Apple-udviklede dynamiske driver skaber et bredt frekvensområde, der fremhæver en detaljerigdom i alle lyde. Så dine yndlings­sange leveres med en hidtil uhørt helhed og præcision.

Afspilning uden forvrængning

Driverens motor med ringmagneter i dobbelt neodym er bygget til at ligne dem, der sidder i avan­cerede gulvhøjttalere. De minimerer den samlede harmoniske forvrængning på tværs af hele det hørbare frekvens­område. Resultatet er en konstant klar lyd, selv når der er skruet helt op.

Intelligent lyd. Sætter tonen for ydeevnen.

AirPods Max bruger intelligent lyd til at skabe en bane­brydende lytteoplev­else takket være en kraftfuld Apple-udviklet H1-chip i hver ørekop, avanceret software og vores specialtilpassede akustiske design. Den intelligente lyd henter data fra de 10 lydkerner i hver enkelt chip. På den måde kan den blokere for støj udefra, tilpasse lyden i forhold til dine ørepuders pasform og få film til at lyde, som om du står midt i dem.

Avanceret i al sin enkelhed

AirPods Max har den samme trådløse, brugervenlige magi som de øvrige AirPods-modeller. Uanset om det gælder indstilling eller Siri-kommandoer, er lytteoplev­elsen helt ubesværet. Fra dag til dag, fra enhed til enhed.

Opsætning med ét tryk

AirPods Max forbindes øjeblikkeligt med din iPhone eller iPad. For at opret­te for­bindelse skal du bare holde AirPods Max hen til din enhed og trykke på skær­men.

Ubesværede skift

Du kan nemt skifte mellem din iPhone, iPad og Mac. Hvis du afspiller musik på din Mac og besvarer et opkald på din iPhone imens, skifter AirPods Max auto­matisk enhed.

Deling af lyd

Det er nemt at dele en lydstream fra din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple TV mellem to par AirPods. Du skal bare holde dine AirPods hen til den enhed, du afspiller fra, og opret­te for­bindelse med et enkelt tryk.

Funktioner, der bare spiller.

Registrerer, om du har dem på

AirPods Max sætter lyden på pause, når du tager dem af, og genoptager afspilningen, når du tager dem på igen. Så du går ikke glip af et eneste beat.

Meddel beskeder

Med funk­tionen Meddel beskeder kan du få Siri til at læse dine beskeder op, når du modtager dem.4 Du kan endda bede Siri om at svare uden at løfte en finger.

Siri er altid aktiv

Du skal bare sige “Hej Siri” for at få vejvisning, tjekke vejret, booke et møde m.m.