!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 820 kr
AppleAirPods Pro (2. gen.)

Kontantpris med YouSee Mobil 80 1.479,-

Apple AirPods Pro (2. gen.) One Size Hvid

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Hvid

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Hvid

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen2.299 kr.
 • Rabat-820 kr.
 • Pris i alt1.479 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 2.793 kr.

Apples H2-chip giver dig en tredimensionel lydoplevelse

Om du lytter til musikken eller foretager opkald, vil du opleve at være placeret midt i lyden takket være H2-chippens intelligente algoritmer, der på harmonisk vis samarbejder med øretelefonernes særlige membraner, der er specialudviklet af Apple selv. Du får samtidig klarere mellemtoner og diskant, uden bassen mister fylde, så din musik bliver renere og mere nuanceret at lytte til. Apple går ikke på kompromis med lyden, og det bør du heller ikke.
Apples H2-chip giver dig en tredimensionel lydoplevelse

Forbedret støjreduktion

Apple har forbedret den aktive støjreduktion, så AirPods Pro filtrerer dobbelt så meget støj fra i forhold til tidligere, og det betyder de dæmper al forstyrrende støj, såsom sirener eller motorstøj - så det ikke overdøver din musik, når du bevæger dig rundt i gadebilledet. Pasformen gør også, at du bliver lukket helt inde med din lyd

For at du kan få optimeret pasformen så godt som muligt, følger der fire silikonepropper med, heriblandt størrelse XS. Propperne er med til at holde lyden inde og holder dine AirPods Pro på plads i øret, så de ikke falder ud.

Forbedret støjreduktion

Stryg musikken med AirPods Pro

Øretelefonerne giver dig alle fordele ved trådløs lyd, da du slipper for at hive telefonen frem, når du skal styre musikken. AirPods Pro kan fjernbetjene lyden med simple berøringer. Stryg på siden af øretelefonerne for at justere lydstyrken eller bladre mellem numrene, ligesom du kan trykke på dem for at modtage opkald eller slukke for musikken.
Stryg musikken med AirPods Pro
!
Bemærk:
Ved køb af et par AirPods Pro på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Apple AirPods Pro (2. generation)

Apple er parate med anden generation af AirPods Pro, der højner standarden inden for trådløse hovedtelefoner – både inden for musiklytning og opkald. Du vil mærke en markant forskel i musikglæden, og hvordan du bliver opslugt af lyden takket være Apples helt egen H2-lydprocessor.

AirPods Pro gengiver musikken i en skarpere og mere nuanceret måde end tidligere, hvor du får en klokkeklar fornemmelse af mellemtoner og diskant, fordi bassen ikke får lov til at dominere og mudre lydbilledet. Alligevel får du en kraftfuld bund, der pulsen op i takt med basrytmernes pulsering gennem Apples specialudviklede membran i øretelefonerne. Apple går ikke på kompromis med lydkvaliteten, og det bør du heller ikke, så bestil AirPods Pro hos youSee allerede i dag.

Fordi Apple ikke er gået på kompromis med teknologien og komforten, får du en mere fyldig lydoplevelse, når du lytter til musikken eller podcasts. Pasformen lukker dig inde med instrumenter og stemmer, mens den forbedrede, aktive støjreduktion lukker omverdenen ude – om det er motorstøj eller sirener, du passerer. Eller du kan sidde i det åbne kontor og fokusere på arbejdet, fordi AirPods Pro sørger for, ringetoner og snak bliver filtreret fra musikken.

Hurtig og fingernem betjening

Touch-funktionen gør, at du med enkelte strøg eller tryk på siden af dine øretelefoner kan bladre i musikken, modtage opkald eller justere indstillingerne, uden du skal have mobilen op af lommen. Du kan også trykke og holde inde, for at skifte mellem Aktiv transparent lyd og Aktiv støjreduktion.

Nyt MagSafe-opladningsetui og lang batteritid

Batteriet har også fået et løft, så du kan lytte til din musik i op til seks timer på én opladning, mens opladningsetuiet giver dig op til 30 timers musik eller 24 timers samtaler. Blot fem minutter i etuiet giver dig strøm til en hel time. MagSafe-opladningsetuiet er fyldt med nye funktioner, der gør det endnu nemmere for dig at lytte, når du er ude på farten. Det nye design giver dig mulighed for at holde styr på dit etui, og med mere batteritid kan du se, tale og lytte i meget længere tid mellem hver opladning. Du kan oplade etuiet med en MagSafe-oplader, så du hurtigt er i gang igen. Etuiet er både vand-og svedafvisende.

Opdateret personlig lytteoplevelse

Med AirPods Pro får du en fantastisk individuel lytteoplevelse. Lyden bliver tilpasset efter dynamisk registrering af hovedbevægelser og omgiver dig med lyd fra alle sider. Med Adaptiv EQ bliver der taget højde for, om dine AirPods Pro har den rette pasform, så du hører hver frekvens, lige præcis som den skal lyde.

En redesignet mikrofon

Den nye indadrettet mikrofon samarbejder med algoritmer. Vha. stemmeforbedring kan mikrofonen genkende og dermed gengive din stemme, så den således lyder mere naturlig i telefon-og videoopkald.

Features på AirPods Pro (2. gen.)

 • Specialfremstillet Apple-driver med stort udsving
 • Specialfremstillet forstærker med stort dynamisk område
 • Aktiv støjreduktion
 • Adaptiv transparent lyd
 • Ventilsystem til trykudligning
 • Tilpasset rumlig lyd med dynamisk registrering af hoved­be­vægel­ser
 • Adaptiv EQ

Køb dine Apple AirPods Pro nu og betal senere helt rentefrit

Hos youSee kan du bestille dine nye, trådløse øretelefoner i dag og betale den over 12 eller 24 måneder uden renter. Her er der ikke skjulte omkostninger. Du betaler samme beløb for AirPods Pro, som hvis du betaler hele beløbet på én gang.

Masser af fordele med youSee mobilabonnement

Når du køber Apple AirPods Pro hos youSee, får du også et mobilabonnement med et utal af fordele, som er inkluderede i prisen.

Danmarks bedste mobilnetværk

Med youSee får dig adgang til Danmarks bedste mobilnetværk, der dækker hele landet, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse i Skagen som Gedser. Du kan surfe på nettet, sende SMS'er, streame og spille spil på landets bedste mobilnetværk.

Roaming World

Gå på nettet, ring og send beskeder i 48 lande over hele verden med din mobil. Brug ikke rejsen på at lede efter Wi-Fi forbindelser. Vi dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med vores streamingtjeneste youSee Musik, kan du lytte til musik overalt og på alle tider af døgnet. Gå på opdagelse i podcasts, de fedeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet. Lyt til over 75 millioner musiknumre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Her finder du hele vores udvalg fra Apple

Mobiltelefoner

Smartwatches

AirPods

iPads