Apple Airpods Pro Hvid

Apple Airpods Pro Hvid
  • Rabat: 150 kr.

AppleAirpods Pro Hvid

Rabat: 150 kr.
1.649 kr.

Når du køber et par Apple Airpods Pro på yousee.dk, køber du også et mobilabonnement.

Fri levering med PostNord inden for 2-3 hverdage eller afhentning i en af vores butikker.

Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Oprettelse 0 kr.
Oplev 5G-hastigheder

Fri + Fri Data

299 kr./md.

Oplev 5G-hastigheder

Fri + 60 GB

249 kr./md.

Oplev 5G-hastigheder

Fri + 30 GB

199 kr./md.

Nu med mere data!

Fri + 20 GB

169 kr./md.

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 65 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Apple har udviklet en helt ny standard for øretelefoner og gjort dem endnu mere behagelige. AirPods Pro kan tilpasses individuelt, så de passer perfekt i dit øre. Og fordi de sidder godt fast og slutter helt til, får du enestående støjreduktion. Så kan du mærke musikken – ikke dine øretelefoner. Vælg mellem tre forskel­lige bløde og fleksible silikone­propper, der nemt klikker på plads. Test øreproppernes pasform for at finde den rigtige størrelse og få den bedste lyd. De koniske propper tilpasser sig udformningen af dit øre, så AirPods Pro sidder godt fast. Og takket være ventiler, der udligner trykket, føles det, som om du slet ikke har dem på.

Aktiv støjreduktion - lyden, der fjerner larmen

AirPods Pro er de eneste øretelefoner med Aktiv støjreduktion, som hele tiden tilpasser sig dit øres geometri og øreproppernes pasform – det lukker larmen omkring dig ude, så du kan fokusere på det, du lytter til. En udadrettet mikrofon registrerer lyd fra om­givel­serne. Og AirPods Pro udligner så lyden med en tilsvarende mængde antistøj, der fjerner lyden fra om­givel­serne, før du når at høre den. En indadrettet mikrofon lytter efter uønsket lyd inde i dit øre og fjerner også den lyd ved hjælp af antistøj. Støjreduktionen justeres kontinuerligt 200 gange i sekundet, så du får altomsluttende lyd og kan koncentrere dig fuld­stændigt om din musik, din podcast eller din telefonsamtale. Vil du høre, hvad der sker omkring dig? Tryk og hold fingeren nede på stavens tryksensor for at skifte fra Aktiv støjreduktion til Transparent lyd – som lukker op for verden udenfor og sikrer, at alting lyder og føles naturligt, når du snakker med folk omkring dig.

Lydkvalitet - alt det, du hører, er helt uhørt

Takket være Adaptiv EQ, som auto­matisk justerer musikken til udformningen af dit øre, får du enestående, altomsluttende og ensartet lyd. Rumlig lyd med dynamisk registrering af hovedbe­vægel­ser gør det til en biograflignende oplev­else at se film og serier, da lyden kommer fra de helt rigtige steder. En indadrettet mikrofon hører lyd på samme måde som dig. AirPods Pro finjusterer så lyden ved at tilpasse mellem- og lavfrekvenserne. En specialudviklet højttalerdriver med stort udsving og lav forvrængning giver en god bas. Forstærkeren gør det muligt for højttalerdriveren at fjerne baggrundsstøj og arbejder sammen med H1-chippen om at styre de forskel­lige lydniveauer. En supereffektiv forstærker med stort dynamisk område pro­ducerer ren og utroligt klar lyd, sam­tidig med at den giver længere batteritid.

Design og ydeevne - en lillebitte, bomstærk chip

AirPods Pro er baseret på vores System in Package?design, så de er spækket med tekno­logi, men stadig kompakte. De kommer med en H1-chip, som driver alt fra suveræn lyd til Siri. Den Apple-designede H1-chip har 10 lydkerner. Det giver en ultrakort latenstid på lydbehandlingen og skaber fundamentet for støjreduktion i realtid. System in Package-designet er omhyggeligt opbygget, og hver eneste komponent er placeret, så den passer til ørets udformning – og sikrer bedre komfort, tilpasning og stabilitet. Med tryksensoren kan du nemt styre musik og opkald og skifte mellem Aktiv støjreduktion og Transparent lyd. Du kan også skifte tilstand ved at holde lydstyrkeknappen nede i Kontrolcenter på din iPhone. AirPods Pro er sved- og vandafvisende og de­signet til at følge dit træningstempo, og mikrofonerne er dækket af et finmasket trådnet, så du kan få klarere lyd i blæsevejr.

Trådløs opladning - du bliver træt, før de gør

Det trådløse opladningsetui giver mere end 24 timers batteritid, og det er kompatibelt med Qi-opladere. Når batteriet er lavt, sender AirPods Pro en notifikation til din iPhone, så du ved, at det er tid til at lade op.