Du er logget ind

Alt tilbehør

Rabat: 700 kr
AppleHomePod mini

Kontantpris med YouSee Mobil 80 199,-

Apple HomePod mini Orange

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Orange

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Orange

Ikke på lager i onlinebutik. Prøv en anden størrelse eller farve.

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen899 kr.
 • Rabat-700 kr.
 • Pris i alt199 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.513 kr.

Diskret design, opsigtsvækkende lyd

Apple HomePod Mini har et kompakt og stilrent look, men tag ikke fejl af lydoplevelsen, der er alt andet end mini. Mærk den kraftfulde bas, den markante fylde i lydbilledet og den klare diskant – alt sammen i 360 grader. Du kan gå rundt om din Apple HomePod Mini, og musikken følger med dig. Sæt to Apple HomePod Mini sammen og du får en storslået stereooplevelse.
Diskret design, opsigtsvækkende lyd

Intelligent assistent til det intelligente hjem

Apple HomePod Mini er meget mere end en højttaler. Siri sørger for at holde styr på alt fra din kalender til stegen i ovnen, når du tilkobler Apple HomePod Mini til det intelligente Apple Home-system. Du kan styre dine forbundne smart-enheder gennem højttaleren - smart, ikke?
Intelligent assistent til det intelligente hjem

Dit moderne samtaleanlæg

Glem de dage, hvor du skulle gå fra rum til rum og fortælle, at maden var serveret, ligesom du slipper for at råbe op til børnene på førstesalen. Med Apple HomePod Mini kan du give besked til alle i hjemmet, når det er spisetid gennem den særlige samtaleanlægsfunktion. Du kan også give direkte besked til et specifikt rum, uden alle andre bliver involveret.
Dit moderne samtaleanlæg!
Bemærk:
Ved køb af Apple HomePod mini på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

HomePod mini - lille og intelligent

Apple HomePod mini er den perfekte højttaler til dit hjem. Foruden elegant design og petit størrelse får du en storslået lyd og en intelligent assistent, der kan kommunikere med det intelligente hjem.

Du kan placere din Apple HomePod mini overalt i hjemmet, da den er et diskret samt stilsikkert møbel, hvis lyd og baggrundsbelysning er de eneste elementer, som gør et væsen af sig. Højttaleren afspiller musik trådløst fra din Apple-enhed gennem AirPlay, så du kan have din iPhone i lommen, mens musikken spiller. Oplev den klare og fyldige lyd i 360 grader så musikken følger dig, mens du kredser rundt om din højttaler. Og så kan du bede Siri om at skifte nummer, uden du skal røre en finger for at styre musikken.

Apple HomePod mini er fuldt integreret med Apple Home, så du kan bede Siri om at tjekke rumtemperaturen, rulle gardinerne ned eller holde styr på dagens aftaler. Samtidig fungerer højttaleren som et samtaleanlæg mellem hjemmets forskellige rum, hvormed du slipper for at gå rundt og råbe, når maden er klar. Du kan også give en besked til ét specifikt rum.

Placerer du Apple HomePod mini-højttalere rundt omkring i hjemmet, får du også multirumsfornemmelsen, hvor musikken kan spille overalt på samme tid, ligesom du kan afspille forskellige stykker musik på samme tid på forskellige højttalere. Sætter du to Apple HomePod mini ved siden af hinanden, får du en helt særlig og altomsluttende stereooplevelse, der giver din musik en helt ny dimension.

Køb Apple HomePod mini hos YouSee i dag, og vi leverer en helt ny og spændende lydoplevelse til dig.   

Derfor skal du købe Apple HomePod Mini gennem YouSee

Bestil Apple HomePod Mini gennem YouSee og du får fri fragt og et mobilabonnement med adgang til Danmarks bedste 5G-netværk. Prisen på Apple HomePod Mini afhænger af det mobilabonnement, du vælger, når du køber højttaleren hos os.

Et væld af fordele med YouSee mobilabonnement

Når du køber Apple HomePod Mini hos YouSee, får du også et mobilabonnement med mange fordele, som indgår i prisen. Du får adgang til den nyeste musik og podcasts, mens du kan have mobilen med på ferie uden ekstraregninger.

Danmarks bedste mobilnet

Som kunde hos YouSee er du på Danmarks bedste 5G-mobilnet, der dækker hele Danmark, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse, når du ringer eller er på nettet.

Roaming World

Du kan frit bruge din mobil og det lokale mobilnetværk i 48 lande, uden det koster dig ekstra. Du kan med sindsro ringe hjem, sende SMS’er eller gå på nettet uden ekstraregning. Bare nyd din rejse. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Du har flere end 100 millioner numre til din rådighed med YouSee Musik, som du kan streame på din mobil og lytte til med din Apple HomePod Mini hvor som helst og når som helst. Lyt til fængende podcasts, de nyeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Her finder du hele vores udvalg fra Apple

Mobiltelefoner

Smartwatches

AirPods

iPads

Højttalere