!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 1.278 kr
AppleiPhone 14

Månedlig pris med YouSee Mobil 40 over 24 mdr. 230,-

Apple iPhone 14 128 GB Midnat

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Midnat

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Midnat

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 40179 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.230 kr./md.

Betal pr./md.409 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen6.799 kr.
 • Rabat-1.278 kr.
 • Pris i alt5.521 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 6.595 kr.

iOS 16 - mere plads til personliggørelse

Med det nye styresystem, iOS 16 kan du tilpasse din låseskærm på flere forskellige sjove måder. Du kan bl.a. lægge flere lag på dit billede, følge med i dine aktiviteter og se live-opdateringer fra apps.
iOS 16 - mere plads til personliggørelse

Nyt hovedkamera med forbedret billedbehandling

Med iPhone 14 får du mere blændende billeder med det nye hovedkamera. Tag helt fantastisk billeder, uanset lysforhold og vha. action funktionen kan du optage stabile håndholdte uanset om du vandrer eller løber. Filmisk funktion skifter automatisk fokus til det mest vigtige element i en video, og nu kan du også optage video i 4K med 24 billeder pr. sekund - så får du den helt samme billedfrekvens, som du ser i spillefilm.

Tag de bedste gruppebilleder med TrueDepth

Med TrueDepth kommer alle i fokus. Kameraet fokuserer automatisk på flere motiver på én gang, så alle dine gruppebilleder vil fremstå helt skarpt. Og den større blændeåbning lukker meget mere lys ind, så du får klarere farver og bedre detaljer under svage lysforhold.

Nyt hovedkamera med forbedret billedbehandling

Krystalklar Super Retina XDR skærm

Phone 14 er konstrueret med en lækker, krystalklar Super Retina XDR skærm, som har en meget høj opløsning og nøjagtig farvegengivelse, så alt står knivskarpt! Med True Tone bliver skærmen mere behagelig for øjnene, da den indstiller sig efter det omgivende lys.
Krystalklar Super Retina XDR skærmiPhone 14 - den helt nye model fra Apple

Sig hej til den nye iPhone 14. Meget mere power, design og fede features! Den nye iPhone 14 giver dig en helt suveræn mobiloplevelse, takket være den lynhurtige A15 Bionic chip, en toplækker Super Retina XDR-skærm og et kraftfuldt batteri, der giver dig strøm hele dagen. Derudover får du et helt fænomenalt dobbelt kamerasystem, der har masser af avancerede funktioner. Læs mere om den nye iPhone 14 herunder.

Apple-event d. 7. september 2022

Den nye generation af iPhone 14 er her

Den 7. september 2022 løftede Apple sløret for deres nye iPhone 14-serie på deres live-event, som kunne streames på deres hjemmeside. Her præsenterede Apple fire helt nye iPhone-modeller: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. De kan selvfølgelig alle bestilles her på vores hjemmeside eller i din lokale YouSee-butik.

Smart og slidstærkt design

iPhone 14 er utrolig slidstærk med Ceramic Shield. Mobilen har masser af power og har et ikonisk og smart design, som kommer i fem flotte farver: Midnight, Starlight, blå, lilla, Product (RED) og gul. iPhone 14 er både støv-og vandafvisende, så den kan nemt stryge gennem sjask og regn.

Få op til 20 timers videoafspilning

Med iPhone 14 kan du få op til 20 timers videoafspilning og op til 16 timer, når du streamer. iPhone 14 giver dig nok batteritid til hele dagen, så du ikke skal tænke på lade din mobil op i løbet af dagen. du løbet tør for strøm, kan du lynhurtigt bruge en MagSafe for trådløs opladning.

Den nye funktion: Crash Detection

Alle modeller i den nye iPhone 14 serie er konstrueret med den nye funktion, Crash Detection. Denne funktion kan registrere, hvis du er ude for en ulykke, så den automatisk ringer 112 og giver dine nødkontakter besked. Så er du altid sikret hjælp, når ikke selv har mulighed for at ringe.

Hold hastigheden med A15 Bionic

A15 Bionic er konstrueret med en 5-core GPU, som driver alle de nyeste funktioner og sørger for bl.a. alle de grafiktunge spil flyder helt jævnt og ensartet. Takket være det opdaterede indvendige design og temperaturstyring, kan du holde din apps kørende i længere tid.

Køb iPhone 14 på rentefri afbetaling hos YouSee

Her hos YouSee kan du vælge at betale din nye iPhone 14 over 12 eller 24 måneder. Det er rentefrit, hvilket vil sige, at prisen er den samme, som hvis du betaler hele beløbet på én gang. Der er altså frit valg på alle hylder.

Masser af fordele med et YouSee Mobilabonnement

Når du bestiller iPhone 14 hos YouSee køber du din nye mobil med verdens bedste mobilabonnement spækket med lækre fordele.

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Du ringer, sender beskeder og går på nettet på Danmarks bedste 5G-mobilnetværk. Vi dækker i hele landet, så du altid har en lynhurtig og stabil forbindelse - også på togturen og i sommerhuset.

Roaming World

Du kan bruge din telefon, når du rejser uden for Danmark. Så kan du ringe, sende beskeder og gå på nettet i 48 lande i hele verden. Fx USA, Thailand, Canada, New Zealand, Grønland, Tyrkiet og mange flere.

YouSee Musik

Du kan streame musik med vores helt egen musikstreamingtjeneste. Her er over 100 millioner musiknumre at vælge mellem, og du kan afspille i Hi-Fi kvalitet via CarPlay, Bluetooth, AirPlay og Chromecast.

Strømforsyning og earpods købes separat

Du ikke får strømforsyning eller earpods med i pakken, når du køber iPhone 14.

Til gengæld får du et USB-C til Lightning-kabel med, som du kan sætte i en strømforsyning med USB-C-input.

Så har du ikke allerede både oplader og høretelefoner hjemme i skuffen, skal du købe dem separat.

Her finder du hele vores udvalg fra Apple

Mobiltelefoner

Smartwatches

AirPods

iPads