Apple iPhone 732 GB Sort

Bestil iPhone 7 billigt hos YouSee i dag
  • Mobilrabat: 1.800 kr.
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

AppleiPhone 732 GB Sort

Mobilrabat: 1.800 kr.
1.499 kr.

iPhone 7 er syvende generation af Apples populære smartphone

Fri levering med PostNord. Leveringstiden er 2-3 hverdage.

Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Heraf 25 GB Roaming World
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 60 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

iPhone 7 blev præsenteret den 7. september 2016 i San Francisco, USA. Blandt nyhederne er: iOS10, et forbedret kamera og en stærkere processor. Apple har også fjernet jackstikket og så er iPhone 7 blevet vand og støvafvisende og kan nu også fås i fire lækre farver: sort, Jetblack, guld, sølv eller rosaguld.

iPhone 7 har meget mere kraft end sine ældre søskende, og nu hvor den også er blevet vandafvisende, kan regnen bare komme an. Selvom denne smartphone er spækket med nyskabende teknologi fra den absolutte topklasse, så byder iPhone 7 naturligvis også på de klassiske features fra Apple, som du kender og elsker. De er bare blevet hurtigere og endnu bedre. Især for dig, som har Danmarks bedste 4G-mobildækning fra YouSee.

De nye iPhones fra Apple i 2019 er lanceret

Læs om de tre nye iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Se hvilke nyheder Apple kommer med i 2019 og få mere at vide om, hvordan du får fingrene i en af de nye modeller i vores forsalg.

iPhone 7 der passer til dine behov

Med iPhone 7 får du en smartphone, der passer til dine behov og præferencer. Så uanset om du har brug for et stort lager eller en lynhurtig 4G-netværksforbindelse til at streame og surfe online, så er der en iPhone 7 til dig.

Køb iPhone 7 til en god pris og få fri fragt

Du kan købe iPhone 7 til en god pris hos YouSee med en lynhurtig fragt så du kan nyde din nye smartphone hurtigst muligt.

Du skal blot vælge det abonnement der passer dig bedst, og vælger du et abonnement til 199 kr./md eller mere, bestemmer du helt selv, om du vil købe dine nye telefon kontant eller om du vil dele regningen op i små bidder og betale på afdrag. Og der er ingen renter, hvis du vælger at betale mobiltelefonen i løbet af 12 eller 24 måneder.

Er du ny kunde hos YouSee Mobil? Så sørger vi selvfølgelig for at flytte dit nummer og fra dit gamle selskab og sende dig et nyt simkort til din spritnye iPhone 7. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

iPhone 7 med 32GB, 128GB eller 256GB

Du kan få den med 32 GB, 128 GB eller hele 256 GB. Et smukt design en del af Apples DNA, og iPhone 7 er derfor en yderst kraftfuld smartphone pakket ind i et flot og strømlinet design.

Jetblack er det nye sort

Derudover har Apple også tilføjet nye farver til paletten, så nu kan du få din iPhone 7 i en lækker Jetblack - også kaldet Jetsort, kært barn har mange navne. Hvad enten du er til 32 GB, 128 GB eller 256 GB kan du selvfølgelig vælge mellem alle de lækre farver guld, sølv, sort, rosaguld og den nye Jetblack.

Et kamera fra Apple i mesterklasse

En smartphone fra øverste hylde har naturligvis også et kamera i topklasse. Med den nye iPhone 7 kan du godt lade dit gamle kamera blive hjemme. Du får nemlig både et 12 megapixel-kamera og et frontkamera med 7 megapixel til knivskarpe selfies.

Samtidigt har Apple forfinet deres kamerateknologi, så dine billeder nu ser bedre ud end nogensinde før. iPhone 7 byder blandt andet på en forbedret billedestabilisering, så pludselige bevægelser ikke længere betyder slørede eller uklare billeder.
Derudover får du også en skarpere blitz, som kan justere sig selv efter omgivelserne, hvilket giver bedre belyste billeder.

Fang livets bedste øjeblikke i 4K-kvalitet

Har du en lille filminstruktør i maven? Så kan du godt sige Action! Med iPhone 7 kan du optage i tårnhøj 4K-kvalitet, og nemt redigere og dele dit nye mesterværk med iMovie. Du kan også gense din film på iPhone 7s superflotte, nye Retina-skærm som gengiver farverne i ægte HD-biografkvalitet.

Den nye Retina-skærm med en splinterny Hjem-knap

iPhone 7 er udstyret med den helt nye Retina-skærm, som giver dig en super stærk skærmoplevelse. Med en ultratæt pixeltæthed kan du se billeder og videoer i superhøj HD-kvalitet.

Apple har også sørget for en splinterny Hjem-knap, der gør din touch-oplevelse på den nye iPhone 7 endnu bedre. Den nye knap er mere avanceret end på tidligere modeller som f.eks. iPhone 6s. Dette betyder at den nye iPhone 7s Hjem-knap er ekstra holdbar, tryk-følsom og klar til at reagerer når du trykker på knappen, og du kan endda lave specifikke indstillinger der passer lige til dit unikke behov.

Fremtiden er i stereo

Som noget helt nyt byder iPhone 7 nu på lyd i stereo så dette er en smartphone, hvor der virkelig er kælet for lyden. Den mobile fremtid har aldrig lydt bedre end den gør med denne nye smartphone.

Nyt jackstick og trådløse Airpods

Med iPhone 7 viser Apple deres bud på fremtiden for din smartphone. De har taget skridtet og fjernet det jackstik, du brugte til hovedtelefoner for at få mere plads til andre forbedringer.

Apple udsender selv deres trådløse Airpods som tilbehør på markedet i slutningen af oktober, og de er lavet specifikt til den nye iPhone 7.

En bedre processor betyder et endnu bedre batteri

iPhone 7 kører på den hurtigste chip, mobilmarkedet nogensinde har set - A10 Fusion-chippen. Det betyder, at alle de nye features kører hurtigere og mere stabilt uden, at det går ud over batterilevetiden. iPhone 7s processor er bedre end nogensinde før.

A10-chippen giver dig nemlig en intelligent arkitektur, der nedsætter strømforbruget og når det kombineres med den længste batterilevetid i en iPhone nogensinde, så har du pludselig en smartphone du kan bruge som du vil uden, at du behøver at holde dig i nærheden af en stikkontakt hele tiden.

Hvorfor skal jeg vælge en iPhone 7?

Der er sket rigtig meget med iPhone-teknologien siden den revolutionerende smartphone blev præsenteret i 2007. Sammenligner du iPhone 7 med den første iPhone på markedet er den hele 120 gange hurtigere, og det er alligevel noget af en overhaling.

Men sammenligner man iPhone 7 med den sidste generation, så er der også rigtig stor forskel. Den nye iPhone er med sin banebrydende nye superchip op til dobbelt så hurtig som iPhone 6 og 6s, og ser man på batteriet, så holder iPhone 7 op til to timer længere end sin forgænger. Der er altså ingen tvivl om, at du her får den stærkeste iPhone nogensinde.

Er iPhone 7 din nye smartphone?

Den nye model fra Apple giver dig alt det bedste du kender fra iPhone-mobilerne og mere til. Med producentens perfektionistiske og banebrydende teknologiske design får du en telefon, du hurtigt vil forelske dig i.

Telefonen kommer selvfølgelig også med det gode udvalg af apps, som du kender fra Apple og så bruger den nye iPhone stadig Nano-simkort. Med de mange forbedringer og teknologiske fremskridt på den nye iPhone 7 får du altså en telefon i verdensklasse i et stilfuldt og fuldendt design.

Hos YouSee har vi et stort udvalg af de bedste iPhones til gode priser

I vores online shop kan du købe en lang række af de bedste iPhone-modeller, som Apple har lanceret i tidens løb.

Hos os kan du selvfølgelig også købe de nyeste iPhones på markedet. Fx kan du købe iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR fra 2018 spækket med fremtidens banebrydende specifikationer og features.

. Du kan også købe iPhone 8, som blev lanceret i 2017.
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: