Populær
Apple

Watch SE

1.199 kr.
Rabat
1.682 kr.
Med YouSee Mobil 80

Flot finish og funktionelt, vandafvisende design.

Uret er vandafvisende ned til 50 meter. Bruge dit ur til løb i regnvejr, og når du svømmer. Helt uden bekymringer. Tilpas urskiven, så den passer perfekt til dine behov. Så kan du nemt og hurtigt tilgå de apps og funktioner, du bruger mest.

Apple Watch SE har præcis samme design og skærmstørrelse som Apple Watch Series 5 og det nye Apple Watch Series 6. Du kan få uret i flere farver og størrelser.

Hold dig i gang

Med forskellige sundheds- og træningsapps får du masser af hjælp til en aktiv hverdag. Fx kan uret registrerer din træning indenfor masser af træningsformer - fx løb, svømning, yoga, gang, dans, cykling og mange flere. Med aktivitetscirkler får du masser af motivation og peptalks til at bevæge dig mere i hverdagen. Og du kan forbinde dine aktivitetscirkler med familie og venner og konkurrerer om, hvem der er bedst til at holde sig i gang.

Inspiration til et sundt og aktivt liv

Apple Watch SE er den perfekte træningsmakker. Uret hjælper dig med at holde dig aktiv i hverdagen med træningsregistrering, aktivitetscirkler, puls- og hjerterytme-målinger og meget mere. Og dit ur kan endda advare dig om, hvis støjniveauet er for højt omkring dig, tracke din menstruationscyklus og give dig vejrtrækningsøvelser. Du får også en notifikation, hvis din hjerterytme eller puls er uregelmæssig, så du kan komme skæbnen i forkøbet og blive tjekket hos lægen.

Faldregistrering og nødopkald

Du får indbygget faldregistrering og Nødopkald SOS-funktion. Så hjælpen er lige ved hånden, hvis uheldet er ude, og du har brug for akut hjælp.

Forbind din iPhone og dit Apple Watch SE

Forbind dit Apple Watch SE med din iPhone med et SmartWatch-abonnement fra YouSee. Ringe, send beskeder, betal dine indkøb, find vej via GPS og meget mere. Alt sammen helt uden at have din iPhone på dig. Apple Watch SE kræver en iPhone 6s eller en nyere, og din iPhone skal køre iOS 14 eller nyere.

Hvorfor Apple Watch SE?

Som sædvanligt gik der masser af rygter om det nye Apple Watch før lanceringen. På sociale medier vrimlede det med forskellige leaks. Og mange håbede på, at Apple ville lancere et billigt Apple Watch i 2020. Og Apple skuffer bestemt ikke. De lancerede nemlig et billigt smartwatch til dig, der har fokus på en sund og aktiv livsstil og gerne vil have en mere aktiv hverdag.

Apple Watch SE

Værd at vide om Smartwatch og SmartWatch-abonnementet

Hvad koster SmartWatch-abonnementet? SmartWatch-abonnementet koster 30 kr./md. Hvad er forskellen på et SmartWatch-abonnement og et mobilabonnement? Når du bestiller et Smartwatch - Apple Watch eller Samsung Galaxy Watch - på yousee.dk, bestiller du samtidig et mobilabonnement. Det er et alm. mobilabonnement inkl. et SIM-kort, som man sætter i en telefon. Smartwatches bruger ikke alm. SIM-kort, men har derimod et eSIM indbygget i uret. Et abonnement til et eSIM, hedder et SmartWatch-abonnement. Mobilabonnementet som købes sammen med dit Smartwatch, kan ikke bruges som SmartWatch-abonnement. Hvordan bestiller jeg et SmartWatch-abonnement? SmartWatch-abonnementet bestilles på din telefon, når du har modtaget dit smartwatch. Læs her hvordan du gør det på Samsung og på Apple smartwatches.


Køb Apple Watch SE hos YouSee

Bestil Apple Watch SE i dag med fri fragt. Det er hurtigt og nemt at bestille. Og vi sender dit nye ur indenfor få hverdage.

Features - hvad kan det nye Apple Watch SE?

  • Urkasse på 40 mm eller 44 mm i forskellige farver

  • Stort Retina-display

  • WatchOS 7

  • S5-processor

  • GPS + Cellular-forbindelse

  • Siri

  • Faldregistrering og nødopkald SOS

  • Træningsregistrering

  • Aktivitetscirkler, deling og konkurrencer

  • Sleep tracker

  • Apple Pay

  • App Store

  • Walkie Talkie

  • Kamera-remote

  • Vandafvisende design

  • Flotte urskiver

  • Solo Loop-rem

Læs mere og alle features på Apple Watch SE længere nede på siden.

Pris hos YouSee

Apple Watch SE er et prisvenligt smartwatch fra Apple. Køb billigt med fri fragt og et mobilabonnement sprængfyldt med lækre fordele. Prisen afhænger af, hvilket mobilabonnement, du vælger ved bestilling. Se din pris på Apple Watch 5 ved at vælge abonnement længere oppe på siden.

Lancering og release-dato i Danmark

Tirsdag aften den 15. september 2020 kl. 19.00 dansk tid lancerede Apple det nye Apple Watch SE. Få dage efter den 18. september havde Apple Watch SE officiel release-dato. Bestil online eller besøg din lokale YouSee-butik.

Sammenligning - Apple Watch SE vs series 6

Tænker du “hvilket Apple Watch skal jeg vælge?”. Apple Watch SE eller Apple Watch Series 6? Hvilket Apple Watch er bedst? Læs med her og se, hvilke forskelle der er på de to ure. På Apple Watch Series 6 får du en række features, som du ikke får på Apple Watch SE. Se hvilke her:

  • Always On-display

  • Mere lys i skærmen

  • 20 % hurtigere S6-processor

  • EKG-app med måling og tracking af din hjerterytme

  • Blood Oxygen tracker med måling af iltniveauet i dit blod

  • Automatisk højdemåler

Køb med abonnement og få masser af fordele

Bestil med abonnement hos YouSee og oplev alle fordelene.

  • Danmarks bedste 5G-netværk

  • Roaming World

  • YouSee Musik

Du surfer, ringer og sender beskeder på Danmarks bedste 5G-netværk med lynhurtig og stabil forbindelse. Så vil du hverken opleve, at samtalen falder ud, eller du mister internetforbindelsen. Heller ikke på togturen eller i sommerhuset. Bruge mobilen, når du rejser uden for Danmark med Roaming World. Ringe, send beskeder og gå på nettet i 48 lande - alt sammen direkte fra mobilnetværket. Så kan du nemt og hurtigt dele feriebillederne på sociale medier. Og du kan finde vej på bilferien med GPS. Lyt til masser af musik. Med YouSee Musik har du over 100 millioner musiknumre at vælge mellem lige ved hånden. Du får lyd i tårnhøj hi-fi-kvalitet. Og du kan afspille via AirPlay, Chromecast, Carplay og Bluetooth.

Lyt til YouSee Musik på Apple Watch SE

Forbind YouSee Musik-appen og til dit ur via din iPhone. Så kan du nemt og hurtigt styre musikken - direkte fra håndleddet.

Læs mere her

WatchOS 7 og S5-processor

Du får det nye WatchOS 7 med splinternye funktioner - fx Sleep tracker, flotte urskiver, Siri og meget mere. Og med S5-processoren går alting lynhurtigt på Apple Watch SE.

Ingen oplader-adapter i 2020

Apple valgt ikke at give dig en power-adapter med i pakken i denne omgang. På den måde sparer vi på jordens ressourcer og skåner miljøet. Du skal derfor bruge din nuværende oplader. Mangler du en oplader? Du kan selvfølgelig også købe en som separat tilbehør til dit ur.

Hold forbindelsen med GPS og Cellular

Ring, send beskeder og gå på nettet, find vej, betal indkøb med Apple Pay, se vejrudsigten, og meget mere med cellular og GPS. Så er du stadig connected, selvom du ikke har din iPhone på dig.

Få hjælp til alt med Siri ved hånden

Spørg Siri om hjælp til alt mellem himmel og jord. Hun er altid lige ved hånden. Hun kan hjælpe dig med at finde vej. Og du kan også bede hende ringe op og sende beskeder til dine kontakter. Og så agerer hun også gerne DJ og starter dine playlister.

Godnat og sov godt med Sleep tracker

Den nye ur sove-app holder øje med din søvn og hjælper dig med at få en bedre søvnrytme. Så kan du vågne frisk og udhvilet - hver dag.

Apple Pay og Apple Store

Apple Play og Apple Store er med dig hvor end du befinder dig - så kan du browse nye apps og betale for indkøb direkte fra dit ur.

Walkie Talkie og kamera-remote

Kender du mange med Apple Watch? Du kan snakke med dine venner og familie over Walkie Talkie-appen. Det er nemmere og meget hurtigere end at ringe eller sende beskeder.

Kamera-remote

Du kan bruge uret som fjernbetjening til din kamera-appen på din iPhone. Så kan du tage billeder nemt og hurtigt fra dit ur.

Smarte Solo Loops-remme

Du får et helt nyt og strækbart silikonerem. Du kan vælge mellem forskellige stilfulde varianter. Fælles for dem alle er, at de har et komfortabelt og blødt design uden spænde. Du kan også gå på jagt og finde trendy remme fra producenter som fx Hermes og Nike.

Her finder du hele vores udvalg fra Apple

Smartwatches

Høretelefoner

TV

Specifikationer
Skærm
40 mm / 44 mm LTPO OLED Retina
Skærmopløsning
324 x 394 / 368 x 448 pixels
Processor
S5 SiP med 64 bit dual-core-processor
Batteri
Indbygget litiumionbatteri m. magnetisk opladerkabel
Hukommelse
32 GB
3,5 mm jackstik
Nej
Features
Optisk hjertesensor (2. gen.), 4G, wifi, Bluetooth, Digital Crown m. haptisk tryk, Siri, ko MPas, vandafvisende ned til 50 meter, faldregistrering, internationalt nødopkald, træningsregistrering, sensor til omgivende lys
Farver
Space Gray, Guld
Størrelser
40mm / 44mm
Tilslutning
USB-A / USB-C
Netværksforbindelse
GPS + Cellular
Materiale
Aluminium

Har du nogle spørgsmål?

Det er muligt at ringe til udlandet med alle mobilabonnementer.

Prisen afhænger af, hvilket land man ringer til.

Læs mere om priser til udlandet

Uanset om du er ny kunde eller eksisterende kunde, kan du beholde dit nuværende nummer.

Hvis du er i binding, når du køber et nyt produkt, vil du blive opkrævet for restbindingen på din næste regning.

Nej, der vil være binding på dit mobilabonnement, hvis du køber et produkt hos os. Du vil være bundet i seks måneder på det abonnement, du køber sammen med produktet. Bindingen på mobilabonnementet gælder uanset om købet er lavet kontant eller på afdrag. Bemærk også, at bindingen fornyes, hver gang du køber et nyt produkt på samme nummer.

Den normale leveringstid er 2-3 hverdage.

Der kan være en rabat forbundet med dit nuværende abonnement. Log ind øverst på siden, for at se, om du kan få rabat.

Hvis du vælger at dele din betaling for telefon op i rater over 12 eller 24 mdr. kan det sagtens lade sig gøre.

Yousee samarbejder med Expressbank. Ingen renter eller skjulte omkostninger forbundet med ordningen. Du vil i købet blive sendt igennem til Expressbank hvor du udfylder en låne ansøgning. Expressbank foretager en kreditvurdering og du får svar med det samme, og sender dig til underskrivelse af lån med dit MitID. Når lånet er underskrevet afsluttes din ordre, og vi sender hurtigst mulig dit nye produkt til dig.

Yousee og Expressbank ratebetaling

  • 0 % i stiftelsesomkostning

  • 0 % i debitorrenten

  • 0 % i ÅOP

  • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Det er en forudsætning for tegning af lånet, at du bliver tilmeldt automatisk kortbetaling. Dette tilmeldes nemt i købet, det vil være det samme betalingskort du tilmelder i din ordre, som både vil opkræve abonnement og dine rater fra Expressbank. Bemærk at det ikke er muligt at have mere end 2 aktive låneaftaler.

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige abonnement?

Bliv ringet op eller besøg en af vores butikker