!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 1.678 kr
AppleWatch Ultra 2

Månedlig pris med YouSee Mobil 80 over 24 mdr. 230,-

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

Bemærk:
SmartWatch-abonnementet bestilles separat på din telefon, når du har modtaget dit smartwatch. Læs mere her

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

49mm - Titanium Case - Blue Ocean Band

Vælg størrelse - 49mm

Vælg farve - Titanium Case - Blue Ocean Band

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.230 kr./md.

Betal pr./md.449 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen7.199 kr.
 • Rabat-1.678 kr.
 • Pris i alt5.521 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 6.835 kr.

Robust som aldrig før

Det nye Apple Watch Ultra 2 er lavet af 95 % genbrugstitanium, der gør smarturet mere hårdført end tidligere. Det betyder, at du kan bestige bjerge helt op til 9000 meters højde eller dykke ned til 40 meter, mens du har uret på håndleddet.
Robust som aldrig før

Double-Tap

Tommelfinger og pegefinger skal blot røre hinanden to gange, og du kan besvare opkald, styre musikken eller slå vækkeuret fra. Apple Watch Ultra 2 er styret af den kraftfulde S9-processor, der kan opfange dine fingerbevægelser, så du hurtigere og nemmere kan få dit ur til at udføre en handling – perfekt til træningen.
Double-Tap

Få overblikket over dit helbred med Apple Watch Ultra 2

Uret holder styr på din hjerterytme, puls og iltmætning i blodet, ligesom du får en fuld rapport over kvaliteten af din nattesøvn. Du kan holde øje med, hvordan du har det, så du kan reagere i tide, hvis der er uregelmæssigheder med hjertet.
Få overblikket over dit helbred med Apple Watch Ultra 2
!
Bemærk:
Ved køb af et Apple Watch Ultra 2 på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Værd at vide om Smartwatch og SmartWatch-abonnementet


Hvad koster SmartWatch-abonnementet?
SmartWatch-abonnementet koster 30 kr./md.

Hvad er forskellen på et SmartWatch-abonnement og et mobilabonnement?
Når du bestiller et Smartwatch - Apple Watch eller Samsung Galaxy Watch - på yousee.dk, bestiller du samtidig et mobilabonnement. Det er et alm. mobilabonnement inkl. et SIM-kort, som man sætter i en telefon.

Smartwatches bruger ikke alm. SIM-kort, men har derimod et eSIM indbygget i uret. Et abonnement til et eSIM, hedder et SmartWatch-abonnement. Mobilabonnementet som købes sammen med dit Smartwatch, kan ikke bruges som SmartWatch-abonnement.

Hvordan bestiller jeg et SmartWatch-abonnement?
SmartWatch-abonnementet bestilles på din telefon, når du har modtaget dit smartwatch. Læs her hvordan du gør det på Samsung og på Apple smartwatches.Næste generation af Watch Ultra

Apple Watch Ultra 2 er det mest kraftfulde og robuste smartur, Apple nogensinde har sendt på hylderne. Du får en træningsmakker, en skytsengel og hverdagsassistent på håndleddet.

Apple Watch Ultra 2 har et titanium-hus og en Retina OLED-skærm, der kan lyse op i 3000 nits, hvilket gør det ufatteligt nemt at se, hvad der foregår på skærmen, når du løbetræner i strålende solskin.

Smarturet kan følge dig på dit eventyr til bjergtinden 9000 meter oppe, ligesom du kan dykke med uret ned til 40 meter. Apple Watch Ultra 2 understøtter en række nye muligheder for dig, der cykeltræner eller løber med en makker.

Apple Watch Ultra 2 monitorerer din hjerterytme, din kropstemperatur, puls og iltmætning, så hvis dit hjerte ikke slår, som det skal, får du besked om det, hvormed du kan nå at reagere i tide. Uret sørger også for at ringe op til alarmcentralen, hvis uheldet er ude.

Apple Watch Ultra 2 understøtter også Double-Tap, der er mulig på grund af den kraftfulde S9-processor. For eksempel, når dit Apple Watch Series 9 vækker dig om morgenen, kan du slå alarmen fra ved at presse din tommelfinger og pegefinger sammen to gange. Samme metode kan du bruge til at besvare et opkald, selvom du er ude at cykle eller træne.

Endelig er der Action-knappen i siden, som du kan tilpasse efter dit behov, så uret hurtigt og intuitivt bringer dine favoritapps og handlinger op på skærmen – slip for at bruge tid på at bladre gennem et væld af menuer.

Gå ikke glip af Apple Watch Ultra 2. Bestil det hos YouSee i dag, og vi kvitterer med gratis forsendelse.

Hvorfor købe Apple Watch Ultra 2 gennem YouSee?

Foruden den skarpe pris på Apple Watch Ultra 2, får du også fri fragt og et mobilabonnement med fri adgang til tjenester som YouSee Musik og Danmarks bedste 5G-net. Prisen på Apple Watch Ultra 2 kommer an på det mobilabonnement, du vælger, når du køber smarturet i vores webshop.

Afbetal dit nye Apple Watch Ultra 2 helt rentefrit!

Hos YouSee kan du bestille dit nye smartur i dag og betale det over 12 eller 24 måneder uden renter. Du falder ikke over skjulte omkostninger – for der er ingen. Du betaler samme beløb for dit Apple Watch Ultra 2, som hvis du betaler hele beløbet på én gang.

Masser af fordele med YouSee mobilabonnement

Når du køber Apple Watch Ultra 2 hos YouSee, får du også et mobilabonnement med et utal af fordele, som er inkluderede i prisen. Du får adgang til den nyeste musik og podcasts, mens du kan have mobilen og smarturet med på ferie uden ekstraregninger.

Danmarks bedste mobilnet

Med YouSee får dig adgang til Danmarks bedste 5G-mobilnet, der dækker hele landet, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse fra nord til syd. Du kan surfe på nettet, sende SMS'er, streame og spille spil på landets bedste mobilnet.

Roaming World

Gå på nettet, ring og send beskeder i 48 lande over hele verden med din mobil. Du behøver heller ikke at bruge rejsen på at lede efter Wi-Fi forbindelser, når du vil streame musik med dit Apple Watch Ultra 2. Vi dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med YouSee Musik kan du streame musik overalt og på alle tider af døgnet. Gå på opdagelse i podcasts, de bedste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet. Lyt til over 100 millioner musiknumre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Her finder du hele vores udvalg fra Apple

Mobiltelefoner

Smartwatches

AirPods

iPads