!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 1.400 kr
Bang & OlufsenBeoSound A1 2nd Gen

Kontantpris med YouSee Mobil 80 999,-

Bang & Olufsen BeoPlay A1 (2. gen.) Anthracite Oxygen

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Anthracite Oxygen

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Anthracite Oxygen

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen2.399 kr.
 • Rabat-1.400 kr.
 • Pris i alt999 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 2.313 kr.

Oplev B&Os karakteristiske lyd i kompakt format

Bang & Olufsen har altid været et særligt brand inden for musikken. Oplev den varme og fyldige lyd, der både respekterer mellemtonerne og de højere toner, så nuancerne i din musik får lov til at træde frem. Og Beosound A1 vejer blot et halvt kilo og fylder ganske lidt i tasken, så du kan have Bluetooth-højttaleren med dig overalt.
Oplev B&Os karakteristiske lyd i kompakt format
!
Bemærk:
Ved køb af BeoSound A1 2nd Gen på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

2. generation af B&Os kompakte og elegante Bluetooth-højttaler

BeoSound A1 har ramt hylderne hos YouSee. Beosound A1 er en all-round højttaler i mere end én forstand. Højttalerens bærbare og runde design gør, at du kan have Beosound A1 med dig overalt. Du kan bruge den som højttaler-telefon på kontoret, hvor I er flere med på et kald. Den kan stå på spisebordet og spille taffelmusik til middagsselskabet i 360 grader, så musikken når rundt til alle dine gæster. Eller du kan spille afslappende musik i sommerhuset, mens du nyder synet af stjernerne, der dukker op på aftenhimlen.

Beosound A1 er kompatibel med styresystemerne fra Apple, Microsoft og Google, og den har Alexa indbygget. Dermed kan du streame musik fra stort set alle smartphones i verden, og takket være 5G-net hos YouSee kan du streame uanset, hvor du måtte opholdet dig i landet. Du kan sågar parre to Beosound A1 med samme mobil, og du får en lækker stereooplevelse i bedste B&O-kaliber.

Bestil Beosound A1 allerede i dag, og vi sender din designer-højttaler, uden at du skal betale for forsendelse. Samtidig får du gennem dit mobilabonnement adgang til YouSee Musik og 75 millioner numre, som du kan lytte til på din nye Bluetooth-højttaler.

Elegant design, robust bygning

Designet af Cecilie Manz. Beosound A1 har et elegant og smagfuldt look, men alligevel en vis hårdhed over sig. Bygget af robust aluminium, der kan holde støv og vand ude, hvorfor Beosound A1 er IP67-certificeret. Du kan tabe den i poolen eller lade den spille musik i den støvede ødemark, uden højttaleren tager skade.

God batterilevetid

Beosound A1 har et 3000mAh-batteri indbygget, hvilket gør, at du kan afspille musik i op til 18 timer på én opladning. Og højttaleren skal blot lade op til 2,75 timer, og du har et fuldt batteri.

Beosound A1 streamer herlig musik fra din smartphone
der er proppet med lukrative YouSee-abonnementsfordele

YouSee dækker forsendelsen af din Beosound A1, når du bestiller den hos os. Udover gratis forsendelse udstyrer vi dig med et mobilabonnement, der er spækket med fordele såsom YouSee Musik og Roaming World. Dermed kan du lytte til dine favoritkunstnere på din nye, elegante højttaler herhjemme som i udlandet.

Prisen på Beosound A1 varierer ud fra mobilabonnementet, du vælger, når du bestiller højttaleren her på siden. Kig dig omkring og opdag abonnementet, der matcher dine behov for, hvordan du vil bruge din nye, trådløse højttaler sammen med din mobil.

Oplev de mange fordele du får med dit YouSee-mobilabonnement

YouSee udstyrer dig et mobilabonnement med en lang række fordele sammen med din Beosound A1. Du får adgang til YouSee Musik, hvor du kan streame musik i Hi-Fi-kvalitet og holde gang i festen. Du får også Roaming World med i prisen, så kan du streame løs, mens du er i udlandet, uden det kræver et særligt abonnement eller koster ekstra.

Det bedste mobilnet i Danmark

Takket være YouSees landsdækkende mobilnet, får du en stabil og pålidelig forbindelse, uanset om du streamer din musik i lejligheden, i parken eller på stranden. Tag Beosound A1 med dig rundt i hele landet og stream musik via Danmarks bedste mobilnet.

Roaming World til dig, der elsker udlandet

Stream musik med din mobil på det lokale mobilnetværk i 48 lande, uden det koster dig ekstra. Du kan også trygt ringe hjem, sende SMS’er eller gå på nettet uden ekstraomkostninger. Bare nyd din rejse uden at bekymre dig om mobilregningen. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik er inkluderet i abonnementet

Med YouSee Musik har du adgang til flere end 75 millioner numre med din mobil. Stream dine favoritnumre hvor som helst og når som helst. Lyt til spændende podcasts, de nyeste numre og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.