!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 474 kr
Fairphone4 5G

Månedlig pris med YouSee Mobil 80 over 24 mdr. 170,-

Fairphone 4 5G Grå 128 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Grå

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Grå

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.170 kr./md.

Betal pr./md.389 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen4.555 kr.
 • Rabat-474 kr.
 • Pris i alt4.081 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 5.395 kr.

Mobil med samvittigheden i orden

Fairphone 4 5G er dokumenteret fair. Hele 14 vigtige dele stammer fra socialt ansvarlige kilder, og Fairphones værdikæde er Fairtrade Gold-certificeret, så du kan være sikker på, at din mobil aldrig har været i nærheden af børnearbejde i afrikanske lande.
Mobil med samvittigheden i orden

Gå ikke på kompromis med samvittigheden eller specifikationerne

Når du køber din Fairphone 4 5G, får du en mobil med avancerede specifikationer, der hører til på øverste hylde i markedet. Samtidig ved du, at mobilen består af ansvarlige og klimavenlige dele med genanvendelighed i tankerne. Du kan blandt andet udskifte kameraerne og skærmen, så du undgår at skulle skrotte mobilen – og dermed undgå at bidrage til den elektroniske affaldsbunke.
Gå ikke på kompromis med samvittigheden eller specifikationerne

Solide og genanvendte materialer

Fairphone 4 5G består af genanvendte materialer, der kan tåle lidt af hvert. Skærmen er beskyttet af Corning Gorilla Glass 5, der kan modstå ridser og stød. Mobilen er desuden IP54-certificeret, så du kan tale løs i regnvejr eller støvede omgivelser.
Solide og genanvendte materialer

Grøn og ansvarsbevidst

Fairphone 4 5G er til dig med bæredygtighed i tankerne, uden at du behøver at gå på kompromis med specs og kvalitet.

Fairphone 4 5G leverer noget af det nyeste og mest avancerede, som smartphonemarkedet har at byde på – blot med en genanvendelig og socialt ansvarlig profil. Glem alt om børnearbejde i afrikanske lande og underbetalte fattige, som bliver udnyttet. Fairphone 4 5G indeholder 14 forskellige dele, der kommer fra socialt ansvarlige kilder, og hele forsyningskæden er Fairtrade Gold-certificeret, så du ved, at forholdene er i orden.

Din kommende mobiltelefon er også den første e-waste-neutrale smartphone på markedet, hvor producenten forpligter sig til at genanvende så mange telefoner som muligt. Samtidig er det muligt at udskifte en lang række komponenter og reparere din mobiltelefon uden det store besvær, så levetiden forlænges – vi taler om komponenter som USB-porte og mobilkameraer.

Fairphone 4 5G byder på sprøde specs såsom 5G-antenne til lynhurtig mobilt internet og Snapdragon-processor, mens telefonen også er bygget til at overleve en tur i regnvejret eller støvede omgivelser. Skærmen er beskyttet af Corning Gorilla Glass 5, der er noget af de mest robuste og slidstærke glas på mobilmarkedet.

Du får, kort sagt, en mobil med evnen til at konkurrere i superligaen, men når det kommer til bæredygtighed og samvittighed, er Fairphone 4 5G i en liga for sig selv. Foretag det ansvarsfulde valg og køb din nye Fairphone 4 5G her hos YouSee i dag, og vi udstyrer dig med mobilen og et abonnement med et væld af fordele.

Fair mobil – fair fordele

Køb Fairphone 4 5G her hos YouSee, og vi giver dig forsendelsen gratis, ligesom vi udstyrer dig med et mobilabonnement, der er spækket med fede fordele såsom YouSee Musik og Roaming World.

Prisen på Fairphone 4 5G bestemmer du selv ud fra mobilabonnementet, du vælger, når du bestiller mobilen her i vores webshop. Kig dig omkring og opdag abonnementet, der matcher dine behov for, hvordan du vil bruge din nye smartphone med grøn samvittighed.

Bestil din Fairphone 4 5G i dag og betal senere

Her hos YouSee får du en yderst fordelagtig afdragsordning, hvor du kan bestille din nye mobil i dag uden at skulle betale én krone, da du afdrager købsprisen over 12 eller 24 måneder - helt rentefrit. Korrekt, afdragsordningen indeholder ingen skjulte omkostninger. Du afdrager det samme beløb, som hvis du havde betalt kontant med det samme.

Opdag de mange fordele du får med dit mobilabonnement hos YouSee

Når du køber din Fairphone 4 5G gennem YouSee, får du også et mobilabonnement med et væld af fordele såsom YouSee Musik, hvor du kan streame musik i Hi-Fi-kvalitet. Du får også Roaming World med i prisen, så kan du dele dine feriebilleder på sociale medier eller streame, mens du er i udlandet, uden det kræver et særligt abonnement eller koster ekstra.

Oplev Danmarks bedste mobilnet

YouSee dækker dig ind over hele Danmark takket være TDC NETs landsdækkende mobilnet, der giver dig en stabil og pålidelig forbindelse, uanset om du befinder dig på Storebæltsbroen eller i storbyen. Gå på nettet, send SMS’er, stream musik eller spil dine spil og oplev hvordan Danmarks bedste mobilnet føles.

Roaming World

Du kan frit bruge din Fairphone 4 5G på det lokale mobilnet i 48 lande, uden du skal frygte en ekstraregning. Du kan med sindsro ringe hjem, sende SMS’er eller gå på nettet uden ekstraregning. Bare nyd din rejse. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande. Det er da bare fair.

YouSee Musik

Med YouSee Musik får du adgang til flere end 75 millioner numre på din mobil, så du kan streame musik hvor som helst og når som helst. Lyt til fængende podcasts, de nyeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.