Du er logget ind

Alt tilbehør

Rabat: 528 kr
GoogleChromecast med Google TV

Kontantpris med YouSee Mobil 80 1,-

Google Chromecast med Google TV

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Hvid

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Hvid

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen529 kr.
 • Rabat-528 kr.
 • Pris i alt1 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.315 kr.

Få overblikket over indholdet på streamingtjenesterne

Chromecast med Google TV giver dig det fulde og bekvemme overblik over indholdet i de streamingtjenester, du abonnerer på. Samtidig får du et prisoverblik over de tilgængelige streamingtjenester; hvad koster de om måneden, hvad tager de for deres lejefilm, og hvilke abonnementsløsninger findes der?

Simpel installering

Indsæt Chromecast i HDMI-porten på dit fjernsyn. Opret forbindelse til din router. Tænd dit fjernsyn og Hent Google Home-appen. Følg instruktionerne på skærmen. Du er i gang på ingen tid.

Google TV-fjernbetjening med stemmestyring

Træt af at skulle bruge fjernbetjeningen til at indtaste bogstaver i fjernsynets søgefelt, når du leder efter indhold? Med Google TV-fjernbetjeningen kan du aktivere Google Assistant og fortælle Chromecast med Google TV, hvad du søger efter – simpelt og hurtigt.
Få overblikket over indholdet på streamingtjenesterne
!
Bemærk:
Ved køb af Google Chromecast med Google TV på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Chromecast med Google TV

Chromecast med Google TV er en smart lille enhed, der samler mere end 400.000 film og serier fra de mange tilgængelige streamingtjenester i én praktisk og overskuelig oversigt.

Du slipper ganske enkelt for at browse gennem Netflix, HBO Max og alle de andre streamingtjenester for at finde det, du har lyst til at se i aften. Du tænder bare dit fjernsyn og overlader overblikket til Chromecast med Google TV. Hvilke komedier er der? Hvilke krimiserier lyder spændende?

Tryk på Google Assistant-knappen på den medfølgende fjernbetjening og fortæl med din stemme, hvilken form for indhold du gerne vil søge efter.

Du kan også vælge at streame indhold fra din mobil eller tablet. Oplev dine ferievideoer og billeder på storskærmen – nemt og hurtigt.

Oplev dit indhold i op til 4K med 60 billeder i sekundet. Chromecast med Google TV understøtter også Dolby Vision, HDR10+ og HDR10 og lydformater som Dolby Atmos (pass-through), Dolby Digital og Dolby Digital Plus.

Se vores aktuelle modeller her