!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 500 kr
GoogleNest Hub (2. gen.)

Kontantpris med YouSee Mobil 80 99,-

Google Nest Hub (2. gen.) Chalk

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Chalk

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Chalk

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen599 kr.
 • Rabat-500 kr.
 • Pris i alt99 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.413 kr.

At holde styr på hjemmefronten har aldrig været nemmere

Google Nest Hub giver dig overblikket over hjemmets intelligente og forbundene enheder – alt sammen samlet i én central. Du kan tale med Google Assistant gennem Google Nest Hub, når du er på jagt efter specifik viden på internettet. Du kan se, hvem der ringer på døren uden at gå ud til den. Og du kan kontrollere alle hjemmets enheder, der er forbundet med centralen. Vil du justere temperaturen i stuen uden at gå derind? Vil du have morgenkaffen klar, før du står ud af sengen? Bare fortæl Google Nest Hub hvad der skal ske
At holde styr på hjemmefronten har aldrig været nemmere

Information, serier og familiebilleder samlet ét sted

Hvordan bliver vejret i dag, og hvilket tøj passer til? Google Nest Hub giver dig den slags oplysninger og andre, som passer til netop dit behov. Du kan se dine serier på centralens skærm eller lytte til musik gennem højttalerne, når du står i køkkenet og kokkererer. Og når du har brug for en dosis nostalgi, der kører i baggrunden, kan du bede Google Nest Hub om at vise de familiebilleder, du har taget gennem tiden. Google Nest Hub samler viden og underholdning i én bekvem central.

Google Nest Hub hjælper dig med at sove og vågne

Når Google Nest Hub står på natbordet, kan den monitorere din søvn og komme med tips til forbedret nattesøvn, ligesom den vækker dig blidt og roligt om morgenen med et smukt lys og afslappende musik, når det er tid til at stå op. Et simpelt vift med hånden, og bevægelsessensoren registrerer, du har brug for at snooze.

2. generation af Google Nest Hub

I dit smart-hjem er Google Nest Hub hjertet, der forbinder alle dine forbundene enheder. Denne intelligente central giver dig overblik, mulighed for at fjernstyre dit hjem og adgang til vigtige informationer, som får din hverdag til at hænge sammen.

Med Google Nest Hub kan du eksempelvis se, hvem der ringer på din video-dørklokke, der er forbundet med centralen. Du kan også stå i køkkenet med hænderne nede i bolledejen og aktivere Google Assistant med din stemme, hvis du leder efter en bestemt opskrift. Du får søgeresultatet op på skærmen, så du kan komme hurtigt videre. Du kan også streame din favoritserie eller dit yndlingsnummer, som kan blive sendt rundt i hjemmets forbundene højttalere. Selvsamme højttalere kan fungere som familiens eget samtalesystem. Tal ind i Google Nest Hubs mikrofon og lad børnene vide, at aftensmaden er serveret – at råbe informationer til hinanden er så år 2000-agtigt.

Start dagen med at tjekke Google Nest Hub, der kan indsamle nattens relevante nyheder sammen til dig baseret på dine præferencer. Centralen giver dig også en melding om, hvordan vejret bliver, så du kan finde det rette tøj frem. Google Nest Hub kan også monitorere din søvn og komme med anbefalinger til, hvordan din nattesøvn kan blive bedre.

Du kan også styre belysningen i hjemmet med Google Nest Hub, ligesom centralens skærm tilpasser sig efter lysforholdene, hvilket gør det mere behageligt for dig at se på skærmen. Flere hundrede smart-enheder er kompatibel med centralen fra termostater til kaffemaskiner – køb Google Nest Hub hos youSee i dag, og du tager skridtet mod fremtidens intelligente og praktiske hjem.

Køb Google Nest Hub hos youSee og få fantastiske fordele

Når du køber Google Nest Hub hos youSee, får du meget mere end den skarpe pris. Du får også fri fragt og et mobilabonnement, der er spækket med fordele såsom youSee Musik, så du får et væld af musik, du kan teste dine nye øretelefoner med. Prisen på Google Nest Hub kommer an på det mobilabonnement, du vælger, når du køber modellen i vores webshop.

Masser af fordele med youSee mobilabonnement

Bestil Google Nest Hub hos youSee og du får et mobilabonnement med et utal af fordele, som er inkluderede i prisen, med i købet.

Danmarks bedste mobilnetværk

Med youSee får dig adgang til Danmarks bedste mobilnetværk, der dækker hele landet, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse i Skagen som Gedser. Du kan surfe på nettet, sende SMS'er, streame og spille spil på landets bedste mobilnetværk.

Roaming World

Gå på nettet, ring og send beskeder i 48 lande over hele verden med din mobil. Brug ikke rejsen på at lede efter Wi-Fi forbindelser. Vi dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande. YouSee Musik Med vores streamingtjeneste youSee Musik, kan du lytte til musik overalt og på alle tider af døgnet. Gå på opdagelse i podcasts, de fedeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet. Lyt til over 75 millioner musiknumre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Se vores aktuelle modeller her