!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 2.200 kr
GooglePixel 6a

Kontantpris med Mobil 50 GB 1.499,-

Google Pixel 6a Charcoal 128 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Charcoal

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Charcoal

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 50 GB209 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

Betal pr./md.209 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen3.699 kr.
 • Rabat-2.200 kr.
 • Pris i alt1.499 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 2.753 kr.

Fokus på din sikkerhed

Google Pixel 6a 5G har Titan M2-sikkerhedschippen indbygget. Mobilen har en dedikeret chip til at beskytte din mobil mod malware, phising og andre angreb. Derudover er mobilen fremtidssikret, da den kan hente sikkerhedsopdateringer i op til fem år fra udgivelsesdatoen. Du modtager med andre ord værn mod de seneste angrebsmetoder.
Fokus på din sikkerhed

Performance til en overkommelig pris

Tensor er tilpasset dine mobile handlinger

Google Pixel 6a 5G udnytter Googles egen Tensor-processor, der er skræddersyet til Pixel-telefonerne. Effekten er mærkbar, da dine handlinger bliver behandlet hurtigere og mere effektivt, fordi processoren er tilpasset netop denne model.
Performance til en overkommelig pris

Ekstrem god batterilevetid

Google Pixel 6a 5G har en batterilevetid på op til 72 timer, hvis du aktiverer strømsparefunktionen, mens du snildt kan have telefonen kørende på normal vis i et døgns tid. Batteriet tilpasser også strømforbruget ud fra dine handlinger, så mindre aktive apps ikke suger unødvendigt på kraften.

Google Pixel 6a 5G har et adaptivt batteri, hvilket betyder, at batteriet tilpasser sig brugen af apps og funktioner, så mobilen eksempelvis ikke spilder strøm på de apps, du sjældent bruger. Og aktiverer du Ekstrem batterisparefunktion, kan telefonen have strøm nok til tre døgn.
Ekstrem god batterilevetid

Pixel 6a er landet hos YouSee!

Google Pixel 6a 5G er en fremragende smartphone, der afhjælper dine mobile hverdagsbehov til yderst fornuftige penge.

Telefonen har Googles egen Tensor-chip indbygget, som er skræddersyet til Pixel-modellerne, hvilket gør, at Google Pixel 6a 5G arbejder hurtigere og mere effektivt. Derudover er modellen udstyret med Titan M2-sikkerhedsprocessoren, som beskytter dine privatlivsoplysninger og sikrer din mobil mod angreb.

Endelig er Google Pixel 6a 5G designet til at kunne holde til lidt af hvert med en IP67-certificering og Gorilla Glass 3-skærmbeskyttelse. Du kan tabe mobilen i vandet eller slæbe den gennem støvede miljøer, uden der sker noget, ligesom den robuste skærmbeskyttelse sikrer mod ridser, selvom din telefon ligger i tasken og roder rundt.

Tøv ikke. Køb din nye mobil hos youSee nu, og vi udstyrer dig med et væld af abonnementsfordele, som din nye 5G-smartphone kan udnytte til fulde.

Få din Google Pixel 6a 5G sammen med dine youSee-fordele

Køb Google Pixel 6a 5G hos youSee, og du får en yderst skarp pris sammen med fri fragt og et mobilabonnement, der er spækket med fordele. Prisen på Google Pixel 6a 5G er betinget af abonnement, du vælger, når du bestiller enheden i vores webshop. Gå på opdagelse i det abonnement, der passer bedst til dit behov.

YouSee mobilabonnement – et væld af fordele

Når du bestiller Google Pixel 6a 5G hos youSee, får du også et mobilabonnement, der er spækket med fordele – alt sammen er inkluderet i prisen.

Danmarks bedste mobilnet

Med youSee kommer du på et mobilnet, der dækker hele Danmark, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse ligegyldigt, hvor i landet du opholder dig. Du kan gå på nettet, sende SMS´er, streame og spille spil med din Google Pixel 6a 5G på Danmarks bedste mobilnet.

Roaming World

Gå på nettet, ring eller send SMS’er i 48 lande over hele verden direkte fra dit mobilnet, så du slipper for at lede efter Wi-Fi forbindelser under din rejse. YouSee dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med youSee Musik på din Google Pixel 6a 5G, kan du streame musik hvor som helst og når som helst. Gå på opdagelse i fængende podcasts, klassiske numre og alle de store radiokanaler i en lydkvalitet, der bare spiller. Lyt til over 75 millioner numre, som du kan afspille på dit fjernsyn via din mobil og Chromecast med Google TV.

Se vores aktuelle modeller her