Tilbud
Google

Pixel 6a

499 kr.
Rabat
3.200 kr.
Med YouSee Mobil 80

Fokus på din sikkerhed

Google Pixel 6a 5G har Titan M2-sikkerhedschippen indbygget. Mobilen har en dedikeret chip til at beskytte din mobil mod malware, phishing og andre angreb. Derudover er mobilen fremtidssikret, da den kan hente sikkerhedsopdateringer i op til fem år fra udgivelsesdatoen. Du modtager med andre ord værn mod de seneste angrebsmetoder.

Performance til en overkommelig pris

Tensor er tilpasset dine mobile handlinger

Google Pixel 6a 5G udnytter Googles egen Tensor-processor, der er skræddersyet til Pixel-telefonerne. Effekten er mærkbar, da dine handlinger bliver behandlet hurtigere og mere effektivt, fordi processoren er tilpasset netop denne model.

Ekstrem god batterilevetid

Google Pixel 6a 5G har en batterilevetid på op til 72 timer, hvis du aktiverer strømsparefunktionen, mens du snildt kan have telefonen kørende på normal vis i et døgns tid. Batteriet tilpasser også strømforbruget ud fra dine handlinger, så mindre aktive apps ikke suger unødvendigt på kraften. Google Pixel 6a 5G har et adaptivt batteri, hvilket betyder, at batteriet tilpasser sig brugen af apps og funktioner, så mobilen eksempelvis ikke spilder strøm på de apps, du sjældent bruger. Og aktiverer du Ekstrem batterisparefunktion, kan telefonen have strøm nok til tre døgn.

Google Pixel 6a

Google Pixel 6a 5G er en fremragende smartphone, der afhjælper dine mobile hverdagsbehov til yderst fornuftige penge.

Telefonen har Googles egen Tensor-chip indbygget, som er skræddersyet til Pixel-modellerne, hvilket gør, at Google Pixel 6a 5G arbejder hurtigere og mere effektivt. Derudover er modellen udstyret med Titan M2-sikkerhedsprocessoren, som beskytter dine privatlivsoplysninger og sikrer din mobil mod angreb.

Endelig er Google Pixel 6a 5G designet til at kunne holde til lidt af hvert med en IP67-certificering og Gorilla Glass 3-skærmbeskyttelse. Du kan tabe mobilen i vandet eller slæbe den gennem støvede miljøer, uden der sker noget, ligesom den robuste skærmbeskyttelse sikrer mod ridser, selvom din telefon ligger i tasken og roder rundt.

Tøv ikke. Køb din nye mobil hos YouSee nu, og vi udstyrer dig med et væld af abonnementsfordele, som din nye 5G-smartphone kan udnytte til fulde.

Få din Google Pixel 6a 5G sammen med dine YouSee-fordele

Køb Google Pixel 6a 5G hos YouSee, og du får en yderst skarp pris sammen med fri fragt og et mobilabonnement, der er spækket med fordele. Prisen på Google Pixel 6a 5G er betinget af abonnement, du vælger, når du bestiller enheden i vores webshop. Gå på opdagelse i det abonnement, der passer bedst til dit behov.

YouSee mobilabonnement – et væld af fordele

Når du bestiller Google Pixel 6a 5G hos YouSee, får du også et mobilabonnement, der er spækket med fordele – alt sammen er inkluderet i prisen.

Danmarks bedste mobilnet

Med YouSee kommer du på et mobilnet, der dækker hele Danmark, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse ligegyldigt, hvor i landet du opholder dig. Du kan gå på nettet, sende SMS´er, streame og spille spil med din Google Pixel 6a 5G på Danmarks bedste mobilnet.

Roaming World

Gå på nettet, ring eller send SMS’er i 48 lande over hele verden direkte fra dit mobilnet, så du slipper for at lede efter Wi-Fi forbindelser under din rejse. YouSee dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med YouSee Musik på din Google Pixel 6a 5G, kan du streame musik hvor som helst og når som helst. Gå på opdagelse i fængende podcasts, klassiske numre og alle de store radiokanaler i en lydkvalitet, der bare spiller. Lyt til over 100 millioner numre, som du kan afspille på dit fjernsyn via din mobil og Chromecast med Google TV.

Specifikationer
Skærmtype
OLED-skærm, FHD+ og HDR-understøttelse
Skærmstørrelse
6,1" Corning Gorilla Glass 3
Opløsning
1080 x 2400
Opdateringsfrekvens
60 Hz
Batteristørrelse
4410 mAh
Batterilevetid
Op til 72 timer med Ekstrem batterisparefunktion
Opladning
Lynopladning
RAM
6 GB LPDDR5
Hukommelse
128 GB
Hovedkamera
12,2 MP vidvinkelkamera, dobbeltpixel f/1,7 7x Superzoom
Ultrabredvinkel kamera
12 MP F/1,22
Frontkamera
8 MP, f/2,0
Hovedkamera
4K (30fps), 1080p (30/60fps)
Frontkamera
1080p (30fps)
Styresystem
Android 12
Processor
Google Tensor, Titan M2
Højttaler
Stereohøjttalere
Mikrofoner
2 med støjreduktion
Bluetooth
5.2 A2DP
NFC
Ja
USB
Type-C 3.1
IP-certificering
IP67
Vægt
178 g.
Dimensioner
152,2 x 71,8 x 8,9mm
Sikkerhed
Mønster, PIN og adgangskode
Fingeraftrykslæser
Ja, under skærmen
Farver
Charcoal, Sage
5G
Ja
Wi-Fi
802.11 a/b/g/n/ac/6e, dual-band, Wi-Fi Direct
SIM-kort
Dual SIM (nano + eSIM)

Har du nogle spørgsmål?

Det er muligt at ringe til udlandet med alle mobilabonnementer.

Prisen afhænger af, hvilket land man ringer til.

Læs mere om priser til udlandet

Uanset om du er ny kunde eller eksisterende kunde, kan du beholde dit nuværende nummer.

Hvis du er i binding, når du køber et nyt produkt, vil du blive opkrævet for restbindingen på din næste regning.

Nej, der vil være binding på dit mobilabonnement, hvis du køber et produkt hos os. Du vil være bundet i seks måneder på det abonnement, du køber sammen med produktet. Bindingen på mobilabonnementet gælder uanset om købet er lavet kontant eller på afdrag. Bemærk også, at bindingen fornyes, hver gang du køber et nyt produkt på samme nummer.

Den normale leveringstid er 2-3 hverdage.

Der kan være en rabat forbundet med dit nuværende abonnement. Log ind øverst på siden, for at se, om du kan få rabat.

Hvis du vælger at dele din betaling for telefon op i rater over 12 eller 24 mdr. kan det sagtens lade sig gøre.

Yousee samarbejder med Expressbank. Ingen renter eller skjulte omkostninger forbundet med ordningen. Du vil i købet blive sendt igennem til Expressbank hvor du udfylder en låne ansøgning. Expressbank foretager en kreditvurdering og du får svar med det samme, og sender dig til underskrivelse af lån med dit MitID. Når lånet er underskrevet afsluttes din ordre, og vi sender hurtigst mulig dit nye produkt til dig.

Yousee og Expressbank ratebetaling

  • 0 % i stiftelsesomkostning

  • 0 % i debitorrenten

  • 0 % i ÅOP

  • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Det er en forudsætning for tegning af lånet, at du bliver tilmeldt automatisk kortbetaling. Dette tilmeldes nemt i købet, det vil være det samme betalingskort du tilmelder i din ordre, som både vil opkræve abonnement og dine rater fra Expressbank. Bemærk at det ikke er muligt at have mere end 2 aktive låneaftaler.

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige abonnement?

Bliv ringet op eller besøg en af vores butikker