!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 2.978 kr
GooglePixel 8 Pro

Kontantpris med YouSee Mobil 80 5.521,-

Google Pixel 8 Pro 128 GB Obsidian

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Obsidian

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Obsidian

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

Kontant5.521 kr.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen8.499 kr.
 • Rabat-2.978 kr.
 • Pris i alt5.521 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 6.835 kr.

Oplev kraften og sikkerheden

Google Pixel 8 Pro er et kraftcenter af en telefon med Tensor G3-chippen og hele 12GB RAM, så du helt uden forsinkelser kan redigere billeder og videoer på farten. Med Titan M2 får du også en dedikeret processor, som arbejder på at beskytte din smartphone 24/7 mod angreb og phishing-forsøg. Og glem ikke at du får mindst syv års sikkerhedsopdateringer.
Oplev kraften og sikkerheden

Professionel fotograf med AI-assistance

Glem de slørede og pixelerede fotografier af motiver, hvor du bruger digital zoom. Google Pixel 8 Pro har et telefotokamera med 5x optisk zoom, så portrætbilledet bare står naturligt og skarpt med hver eneste lille detalje. Google Pixel 8 Pro anvender også kunstig intelligens til at reducere støj i dine fotos, så du får flere detaljer og farver – selv når du knipser løs i dårligt belyste miljøer.  
Professionel fotograf med AI-assistance

Lang batterilevetid, kort opladningstid

Google Pixel 8 Pro har saft og kraft i op til 72 timer, hvis du aktiverer strømsparefunktionen, mens du snildt kan have telefonen kørende på normal vis i et døgns tid. Og når du endelig skal have gang i opladeren, tager det blot en halv time om at lade mobilen 50 % op.
Lang batterilevetid, kort opladningstid

Pixel 8 Pro hæver barren for konkurrenterne

Find anmeldelserne af Pixel 8 Pro her:
Pixel 8 Pro hæver barren for konkurrenterne

Pixel 8 Pro fra Google

Google Pixel 8 Pro byder på en lækkerhedsfaktor med en poleret aluminiumsramme og en kantløs skærm, der emmer af designermobil. Samtidig får du en smartphone med en robusthed, der kan tåle vand, støv og en tur i håndtasken – takket være IP68-certificeringen og Corning Gorilla Glass Victus 2.

Telefonens hovedkamera består af 5x telefotolinse, ultravidvinkel og autofokus med Makrofokus, kan du zoome ind på dit motiv og tage et knivskarpt billede – oplev Pixels bedste fokus til dato. Du kan også tage gruppebillede og panoramabilleder, hvor du får alt og alle med i ét skud. Du vil også kunne tage bedre og skarpere fotos og selfies i selv lavt belyste omgivelser. Googles kunstige intelligens reducerer støj i billedet, ligesom den øger antallet af detaljer og farver.

OLED-skærmen er en drøm at opleve indhold på. Opløsningen er på 1344 x 2992 pixels fordelt over 6,7” og en opdateringshastighed på 120Hz, så billedet bare flyder hurtigt og naturligt.

Google Pixel 8 Pro har en batterilevetid på op til tre døgn, når Ekstrem strømsparefunktionen bliver slået til. Bruger du mobilen på normal vis, kan du snildt få et døgns brug ud af telefonen, og mobiltelefonen tager godt en halv time om at lade batteriet 50 % op.

Oplev den avancerede Google Pixel 8 Pro her hos YouSee. Slå til nu og vi giver dig en suveræn pris, et ditto mobilabonnement og et væld af fordele.

Her er grundene til at købe Google Pixel 8 Pro hos YouSee

Når du køber Google Pixel 8 Pro gennem YouSee, får du fri fragt og et mobilabonnement med adgang til Danmarks bedste 5G-net samt et væld af fordele såsom YouSee Musik og Roaming World. Prisen på mobilen afhænger af det mobilabonnement, du vælger, når du køber den hos os.

En verden af abonnementsfordele

Når du køber Google Pixel 8 Pro hos YouSee, får du også et mobilabonnement med mange fordele, som indgår i prisen. Du får adgang til landets bedste 5G-net, den nyeste musik og podcasts samt muligheden for at have mobilen med på ferie - uden ekstraregninger.

Danmarks bedste mobilnet

Som kunde hos YouSee er du på Danmarks bedste 5G-mobilnet, nemlig TDC NETs, der dækker hele Danmark, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse, når du ringer eller er på internettet. Uanset set om du ringer fra Jens Hansens bondegård eller surfer på nettet inde i byen.

Roaming World

Du kan frit bruge din mobil og det lokale mobilnet i 48 lande, uden det koster dig ekstra. Du kan med sindsro ringe hjem, sende SMS’er eller gå på nettet uden ekstraregning. Bare nyd din rejse. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med YouSee Musik får du adgang til flere end 100 millioner numre på din mobil, så du kan streame musik hvor som helst og når som helst. Lyt til fængende podcasts, de nyeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Se vores aktuelle modeller her