Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro

Alt om pakkerne
Køb Huawei Mate 20 Pro til en rigtig god pris i dag

Køb den revolutionerende Huawei Mate 20 Pro til en rigtig god pris - hos os får du fri fragt.

Og med vores mobilabonnementer får du meget mere end bare tale, sms og data. Hos os får du nemlig en masse unikke fordele med i prisen.

Vores mobilabonnementer er krydret med unikke fordele

Du får bl.a. Danmarks bedste 4G-netværk - så kan du ubekymret surfe rundt på nettet i hele Danmark med en lynhurtig og stabil forbindelse.

Du får også roaming i 36 lande i Europa, så du kan bruge en del af din pakke, når du rejser. Og så kan du lytte til mere end 30 millioner musiknumre med vores helt egen musik-app - YouSee Musik.

Lancerings-dato og release af Huawei Mate 20 Pro

Lancerings-datoen for Huaweis nye flagskib lå den 16. oktober 2018. Her præsenterede Huawei deres nye telefon i London, hvor alle specs og features på det nye Huawei-flagskib blev afsløret.

Forud for lanceringen florerede det med utallige rygter og leaks på online medier som Google og Youtube, der alle spåede om, hvad vi kunne forvente at se på Huaweis nye top-model.

Nu er Huawei Mate 20 Pro er blevet annonceret, og vi kender endelig alle specs og features, som Huawei Mate 20 Pro kommer med.

Den officielle release-dato på Huawei Mate 20 Pro er den 5. november 2018, hvor telefonen kommer til salg på det danske mobilmarked.

Bestil allerede i dag

Kan du ikke vente med at få den nye Huawei Mate 20 Pro i hænderne? Hos os kan du bestille telefonen i vores forsalg fra den 16. oktober 2018.

Pris - hvad koster Mate 20 Pro?

Prisen afhænger af, hvilket abonnement du vælger, når du køber din nye telefon. Ved køb-knappen her på siden kan du se din pris for Huawei Mate 20 Pro.

Hvilke specs kommer Huawei Mate 20 Pro med?

Huaweis nye flagskib er spækket med revolutionerende og innovative specs og features.

Fx kommer bag-kameraet med hele tre kamera-linser, og den nye AI Kirin 980-processor er blevet endnu hurtigere og endnu mere effektiv.

Det stopper ikke her for Huawei har også lanceret en ny reverse charging-feature, hvor du kan dele ud af telefonens store batteri-kapacitet og oplade andre enheder trådløst via mobiltelefonen.

Og savner du at kunne låse skærmen på via en hjem-knap på forsiden af din smartphone? Huawei Mate 20 Pro kommer med en fingeraftrykslæser indbygget i selve touch-skærmen.

Læs meget mere om specs og features på Mate 20 Pro længere nede på siden.

Anmeldelser: Det siger mobil-markedets tech-eksperter om Huaweis nye flagskib

I de seneste år har Huawei virkelig vist sig frem på mobil-scenen og vist sig som en af markedets førende mobil-brands på linje med Apple og Samsung.

Og Huawei skuffer ikke med deres nye flagskib. Mobil-markedets tech-eksperter roser Huawei Mate 20 Pro får det imponerende Leica triple-kamera, den kraftfulde processor og det store batteri, der sikre dig strøm til hele dagen.

Specifikationer

 • Ny AI Kirin 980-processor
 • Android 9.0 (Pie)
 • 6 GB RAM
 • 128 GB intern hukommelse (Op til 256 GB ekstern hukommelse med NanoSD-kort)
 • Hurtig og trådløs opladning med Huawei SuperCharge
 • Oplad andre enheder med trådløs reverse charging
 • Fingeraftrykslæser indbygget i skærmen
 • 3D ansigtsgenkendelse
 • Buet design i glas
 • USB-C i stedet for 3,5 mm jackstik til høretelefoner
 • Farver: Sort / Blå / Twilight
 • Mål: 157,8 mm x 72,3 mm x 8,6 mm
 • Vægt: 189 gram
 • Dual-sim


Revolutionerende Leica triple-kamera med optimerede kamera-features

Sidste år lancerede Huawei deres revolutionerende triple-kamera på P20 Pro. Kameraet på Mate 20 Pro kommer med samme populære features.

Men i år har de givet den ekstra gas og optimeret det imponerende bag-kamera.

Ny Leica Ultra vidvinkel-linse

Med den nye vidvinkel-linse på bag-kameraet kan du tage detaljerige billeder af storslåede landskaber.

Triple-kameraet giver dig skarpe billeder af motiver i bevægelse

Predictive focus er en ny kamera-feature, som vi bl.a. kender fra Sony Xperia-telefoner og Samsung Galaxy-modeller.

Predictive focus giver dig skarpe og detaljerige billeder af motiver, der bevæger sig. Kameraets software genkender og fokuserer automatisk på motivet i bevægelse, så du kan få skarpe billeder fra hverdagens store og små begivenheder.

Få billeder helt tæt på med makrofotografering

Med makrofotografering fra Huawei kan du få skarpe billeder og videoer af motiver helt tæt på. Så kan du få flotte billeder af motiver up close på 2,5 centimeters afstand af kameraet.

24 + 24 megapixel dual-kamera på forsiden af telefonen

Telefonen har et imponerende front-kamera med hele to kamera-linser. Så her får du skarpe selfies, hvor du altid står knivskarpt.

6,39 tommer AMOLED-display

Telefonen kommer med en 6,39 tommer AMOLED-skærm med en opløsning på 3120 x 1440 pixels. Så her får du et skærmbillede med virkelighedstro farver og enestående kontrast og lysstyring.

Skærmens design minder meget om det vi ser på de nye iPhone X-modeller fra Apple. Displayet fylder næsten hele telefonens front og er kun afbrudt af det lille "notch" i toppen af skærmen, hvor kameraet og telefonens sensorer sidder.

Huawei har lanceret en ny og kraftfuld AI Kirin 980-processor

Til IFA-messen lancerede Huawei et nyt 7nm-chipset. Med den nye AI Kirin 980-processor følger Huawei trop med Apples nye og kraftfulde A12 Bionic Chip, som de lancerede på deres iPhone-serie i 2018.

En ny arkitektur leverer 75 % mere kraft til den nye octa-core-processor. Og så er den nye AI Kirin 980-processor hele 58 % mere effektiv end forrige versioner af Huaweis AI Kirin-modeller.

Endnu vildere AI-oplevelser og enestående gaming-oplevelser i 2018

Med On Device AI er der indbygget kunstig intelligent i telefonens software.

Mobilens kunstige intelligens hjælper med at tage bedre billeder med triple-kameraet og gør det nemmere og hurtigere for dig at navigere rundt på telefonen ved at lære dine vaner at kende og serverer tingene hurtigere for dig.

Sidst, men ikke mindst, baner mobiltelefonens kunstige intelligens en helt enestående oplevelse, når du spiller spil på din enhed.

Fingeraftryksscanner indbygget i skærmen

Er du ikke helt fan af, at fingeraftrykslæseren efterhånden har fået en fast placering på bag på mange af markedets high-end-smartphones for at få mere plads til skærmen? Så har Huawei gode nyheder til dig i år.

På Mate 20 Pro får du nemlig det bedste fra to verdener! For her får du en fingeraftrykssensor indbygget i selve touch-displayet. Så her får du både det fulde udbytte af en stor skærm samtidig med, at du får en fingeraftryksscanner på forsiden af telefonen.

3D ansigtsgenkendelse

Og du kan selvfølgelig også benytte dig at ansigtsgenkendelse på Huawei Mate 20 Pro.

Front-kameraets sensorer analyserer dit ansigt og husker det. Så kan din smartphone genkende dig, så du bare skal kigge på telefonen for at låse skærmen op.

Et stærkt 4200 mAh-batteri giver strøm til hele dagen

Det imponerende 4200 mAh-batteri sørger for, at du har strøm på telefonen hele dagen.

Du kan bruge Huawei Mate 20 Pro som powerbank

Den store batteri-kapacitet giver dig endda mulighed for at dele lidt ud af batteriet. Med trådløs reverse charging kan du nemlig dele ud af telefonens gode batteri-kapacitet. Den nye reverse charging-feature gør det muligt for dig, at oplade andre enheder via din smartphone. Så har du altid en trådløs powerbank lige ved hånden.

Hurtig opladning med Huawei SuperCharge

Det tager ikke lang tid at lade det store 4200 mAh-batteri op. Med Huaweis SuperCharge-oplader kan du lade batteriet op fra 0 til 25 % på 10 minutter. Og på 30 minutter kan du lade batteriet op fra 0 til 70 %.

Så hvis du lige står og mangler akut strøm inden du skal ud af døren, kan du altid lige sætte Huawei Mate 20 Pro til at oplade i et 10 minutter.

Hurtig trådløs opladning

Det er også muligt at oplade Huawei Mate 20 Pro trådløst - så slipper du for at fumle med ledninger og kabler.

Med en separat oplader-dock som tilbehør til mobilen placerer du bare telefonen på docken.

Og det tager ikke lang tid at oplade telefonen trådløst. Med trådløst opladning har Huawei tager det kun 10 minutter at lade batteriet op fra 0 til 12 %.

Oplev det nye Google Android 9.0

Google har lanceret en ny og optimeret version af deres Android-styresystem. Her får du fx et optimeret design af skærmen som er tilpasset det nye "notch"-display.

Android 9.0 kommer også med øget data-sikkerhed. Fx anvender Android en ny metode til at kryptere data på, så du er mere sikker, når du surfer rundt på nettet på din mobil.

Og apps og programmer som kører i baggrunden kan ikke få adgang til telefonens kamera eller mikrofon.

Google har også optimeret måden, du navigerer rundt på skærmen. Med nye navigations-kommandoer bliver det hurtigere og mere intuitivt at søge efter og skifte mellem apps og programmer.

Op til 128 GB intern hukommelse

Du får et stort internt lager på telefonen med hele 128 GB hukommelse. Så har du masser af plads på mobilen til billeder, videoer, programmer, apps, og hvad du ellers har liggende på din smartphone.

Op til 256 GB hukommelse med et NanoSD-kort

Har du brug for mere end de 128 GB hukommelse, som lageret på telefonen automatisk kommer med?

Det er intet problem - du kan nemlig udvide lageret med hele 256 GB med et NanoSD-kort som tilbehør til din mobiltelefon.

Et buet design i glas

Telefonen ligger godt i hånden med buede kanter. Og den flotte glas-overflade giver telefonen et elegant og robust design.

Vælg mellem tre flotte farver

Du kan vælge mellem tre flotte farver på Huawei Mate 20 Pro - blå, sort eller twilight.

Huawei lancerede den flotte twilight-farve på sidste års Huawei P20 Pro, og du kan vælge den igen i år på Mate 20 Pro. Twilight-farven er et elegant mix af blå og lilla nuancer.

Ingen input til 3,5 mm jackstik

Telefonen kommer ikke med input til 3,5 mm jack, hvilket vil sige, at du skal bruge en adapter, hvis du vil bruge høretelefoner med det klassiske jackstik.

IP68-klassificering beskytter mod vand og støv

Med IP68-klassificeringen kan Huawei Mate 20 Pro modstå vand og støv. Ifølge Huawei kan du have telefonen under vand i 30 minutter på 1,5 meters dybde.

Huawei Mate 20 Pro vs Mate 10 Pro

Skal du vælge den nye Mate 20 Pro eller Huawei Mate 10 Pro fra sidste år? Her kan du læse om, hvordan de to mobiltelefoner adskiller sig fra hinanden.

Kamera-setup - triple-kamera vs dual-kamera

Du får tre kamera-linser på Mate 20 Pro, mens du får to kamera-linser på Mate 10 Pro.

Huawei Mate 20 Pro kommer også med optimerende kamera-features - fx et nyt og forbedret vidvinkel-linse, makrofotografering og predictive focus.

Frontkamera - dual-linse vs enkelt linse

Front-kameraet på Mate 20 pro kommer med to kamera-linser. På Huawei Mate 10 Pro får du et 8 megapixel front-kamera med en enkelt kamera-linse.

Nyt og kraftfuldt AI Kirin 980-chipset på Mate 20 Pro

De to mobiltelefoner adskiller sig også, når det kommer til fart og ydeevne. Mate 20 Pro har nemlig fået det nye og stærke 980-chipset, som ligner den nye A12 Bionic Chip fra Apple.

Den nye AI Kirin 980-processor gør telefonen hurtigere og mere intelligent end tidligere modeller.

Fingeraftryksscanner er flyttet tilbage på forsiden af Mate 20 Pro

Den nye fingeraftrykssensor er bygget ind i selve skærmen på Mate 20 Pro, så du igen kan låse din telefon op på forsiden af mobilen.

På Mate 10 Pro skal du bruge fingeraftryksscanneren på bagsiden af telefonen.

Du kan bruge Mate 20 Pro som powerbank

Du kan dele ud af strømmen på Mate 20 Pro. Så kan du oplade andre enheder trådløst via telefonens store batteri.

Trådløs opladning på Mate 20 Pro

Det elegante glas-design baner vej for trådløs opladning på Mate 20 Pro, som ikke er en mulighed på Mate 10 Pro med aluminium-design.

Flere farver på Mate 20 Pro

Farvepaletten er lidt større på Mate 20 Pro. Her kan du nemlig vælge mellem tre flotte farver - blå, sort og twilight.

Mate 10 Pro kommer kun i sort.

Huawei Mate 20 Pro vs P20 Pro

Tidligere i år lancerede Huawei en af deres største mobiltelefoner: Huawei P20 Pro. Og med den nye Mate 20 Pro har Huawei virkelig fat i mobilmarkedet med nogle imponerende mobiltelefoner.

Her kan du læse om, hvordan de to mobiltelefoner adskiller sig fra hinanden.

Nyt kamera-setup med optimerede kamera-features på triple-kameraet i 2018

Begge mobiltelefoner har det imponerende bag-kamera med tre kamera-linser. Men kameraet på Mate 20 Pro har fået sig en opdatering - her får du nemlig en række nye kamera-specs.

Du får bl.a. en optimeret vidvinkels-linse, makrofotografering og predictive focus.

Front-kamera - dobbelt kamera-linse vs enkelt kamera-linse

På Mate 20 Pro får du et 24 + 24 megapixel dual-kamera på forsiden af telefonen. På Huawei Mate 10 Pro får du et 24 megapixel kamera med en enkelt kamera-linse.

Ny AI Kirin 980-processor på Mate 20 Pro

Det nye 980-chipset gør giver telefonen mere kraft, og gør den mere intelligent end tidligere modeller. Fx kan telefonen lærer dig og dine mobilvaner at kende, så selve navigationen på telefonen bliver hurtigere og nemmere.

Du kan dele strømmen fra Mate 20 Pro til dine andre enheder

Du kan dele ud af strømmen fra din telefon - den fungere nemlig som en lille powerbank med den trådløse reverse charging-feature.

Op til 256 GB hukommelse på Mate 20 Pro

Du kan udvide hukommelsen til hele 256 GB på Mate 20 Pro med et eksternt NanoSD-kort, hvis du har brug for flere GB end de 128 GB, som ligger på telefonen.

Specifikationer
 • 40 + 20 + 8 megapixel triple-kamera
 • 24 + 24 megapixel dual front kamera
 • 6.39 tommer AMOLED-display (3120 x 1440)
 • 4200 mAh-batteri
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: