Bestil de nyeste Huawei telefoner hos YouSee

Huawei er kendt for deres Android smartphones i høj kvalitet til rimelige priser.

2 af 53 resultater

Køb Huawei-telefoner til rigtig gode priser med fri fragt og adgang til et mobilabonnement fuld af fordele hos YouSee

Find et bredt udvalg at smartphones fra Huawei til super gode priser her i vores webshop. Når du køber din Huawei hos YouSee får du et godt tilbud med fri fragt og et mobilabonnement med en hav af fordele.

Du får blandt andet adgang til Danmarks bedste 4G-mobilnetværk, YouSee Musik med over 65 millioner musiknumre, roaming i 36 EU-lande så du kan ringe, sende sms-beskeder og bruge data på rejsen, wi-fi opkald og meget mere.

I vores webshop kan du også finde mange gode tilbud på udvalgte modeller, og så får du mobilrabat på mange af vores Huawei-telefoner.

Køb kontant eller på afbetaling

Selvom du kan købe mobiler hos YouSee kontant, er det meget rart at kunne dele regningen op i bidder.

Hvis du vælger et abonnement til 199 kr./md eller mere, bestemmer du selv om du vil dele regningen op i mindre dele ved at købe mobiltelefonen på afdrag over 12 eller 24 måneder med 0% rente. Vælger du at købe mobiltelefonen på afdrag, får du den til præcis samme pris, som hvis du køber den kontant.

Det er nemt og hurtigt at købe en Huawei gennem YouSee’s online webshop, og du får telefonen leveret indenfor få dage. Har du ikke i forvejen et abonnement hos os, sørger vi selvfølgelig for at flytte dit nummer fra dit nuværende teleselskab og sende dig et simkort til din nye Huawei.

Android-smartphones i topklasses kvalitet med høj ydeevne, enestående Leica-kameraer og elegant design

Kinesiske Huawei er især kendt for sine flotte telefoner til meget fordelagtige priser og kunne i 2019 næsten kalde sig for verdens største producent af smartphones i verden - kun lige overhalet af Samsung.

Derfor er det ikke underligt, at deres mobiler er blandt de bedste og mest populære smartphones i Danmark og resten af verden og fås i mange forskellige modeller, så der er noget for enhver smag og pengepung. De seneste flagskibsmodeller fra Huawei har virkelig vakt interesse hos anmeldere og eksperter.

De prisvindende telefoner har især bemærket sig med intelligent kamerateknologi, stærke processorer og enestående design. Du skal vælge en telefon fra Huawei, hvis du ønsker en smartphone i topklasses kvalitet til en rigtig god pris med et stilfuldt design med masser af hukommelse - helt op til 256 GB på udvalgte modeller.

Mange modeller kommer også med dual-sim, så du kan bruge din Huawei som både privat- og arbejdstelefon.

Enestående Leica-kameraer - kåret blandt markedets bedste i test

Det perfekte billede er kun et enkelt klik væk. De seneste modeller i Mate- og P-serien har især bemærket sig på deres enestående kameraer.

I samarbejde med Leica har Huawei i seneste år produceret nogle dual kameraer, der virkelig imponerer med smarte funktioner, der gør dine billeder til noget helt særligt.

De seneste flagskibsmodeller er også hoppet med på 4K-vognen. Du kan tage videoer i enestående kvalitet, der altid står skarpt med flotte farver og kontrastforhold.

Læs mere om Huawei Technologies - En af verdens største leverandører af tele-produkter i verden

Ren Zhengfei grundlagde Huawei i 1987 i Kina. Med fokus på udvikling og forskning blev Huawei hurtigt en stor konkurrent på det globale marked inden for telekommunikation.

Huaweis første store gennembrud på det internationale marked var i 1993, hvor firmaet lancerede et omstillingssystem, der overgik både i styrke og brugervenlighed. Siden 1993 har firmaet indgået samarbejde med en række store internationale virksomheder som blandt andet IBM, Vodafone og British Telecom.

Sammenlignet med andre producenter var Huawei før kendt for at producere billige smartphones til dem, som gerne vil spare penge på sine elektroniske produkter.

Huawei producerer stadig prisvenlige smartphones i form af deres Lite-produkter, men i de seneste par år har de virkelig markeret sig som en af de tunge drenge på markedet og har produceret en lang række high-end smartphones, og konkurrerer med producenter som f.eks. Apple, Samsung, HTC, Sony og Nokia.

Blandt andet står firmaet bag de velkendte Ascend- og Honor-modeller. I de senere år har Huawei produceret en række high-end telefoner, som f.eks. Mate-serien og P-serien.

Foruden smartphones står Huawei bag en række forskellige produkter og elektronisk tilbehør - fx kan du i dag få alt fra en bærbar computer, en trådløs wi-fi-router, et 4G-Smartwatch eller en MediaPad M5 10,8 tommers tablet fra Huawei. Og ligesom Apple står Huawei også bag trådløse høretelefoner - FreeBuds.

Og med Huaweis Smart Home-app, som du kan downloade i Google Play, kan du styre dine forskellige Huawei-produkter i hjemmet direkte fra din mobil.