Huawei P30 Pro128 GB Krystalblå

Huawei P30 Pro 128 GB Krystalblå
 • Mobilrabat: 1.738 kr.
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

HuaweiP30 Pro128 GB Krystalblå

Mobilrabat: 1.738 kr.
190 kr./md.24 mdr.

inkl. Huawei Watch GT - værdi 1.899 kr.

Fri levering med PostNord. Leveringstiden er 2-3 hverdage.

Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Heraf 10 GB Roaming Europa
+ Fri tale, sms & meget mere
Heraf 20 GB Roaming World
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 55 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Inkl. Huawei Watch GT - værdi 1.899 kr.

Når du køber Huawei P30 Pro, vil du sammen med mobiltelefonen modtage et Huawei Watch GT*,* til en værdi på 1.899 kr.
Tilbuddet gælder til og med d. 29. september 2019.
Inkl. Huawei Watch GT - værdi 1.899 kr.

Køb Huawei P30 Pro her til en rigtig god pris

Bestil Huawei P30 Pro hos os allerede i dag til en rigtig god pris. Du får fri fragt og et mobilabonnement fuld at unikke fordele.

Vores mobilabonnementer giver dig masser af fordele

Når du bestiller Huawei P30 Pro hos os, får du meget mere en ny og lækker smartphone. Du får også et mobilabonnement spækket med helt unikke fordele.

Hos os kommer du på Danmarks bedste 4G-netværk, og det betyder, at samtalen ikke falder ud i toget, og at du kan surfe online på din mobiltelefon med en lynhurtig forbindelse.

Du får også roaming i 36 lande i Europa, så du kan ringe, sms'e og finde vej med Google Maps på rejsen.

Du får også YouSee Musik, som er vores helt egen musik-app. Her kan du frit lytte til al den musik, du vil. Og der er over 30 millioner musiknumre at vælge mellem - så hvad enten du er til R'n'B, rock, hip hop, dansk top eller noget helt femte, er du sikker på, at du kan finde en masse musik at danse til.

Lancering af Huawei P30 Pro - læs kort om specs og features her

Tirsdag den 26. marts 2019 lancerede Huawei deres nye flagskib Huawei P30 Pro i Paris. Her kan du læse en kort beskrivelse af nogle af de specs og features, som Huawei løftede sløret for til deres lancerings-event.

På Google, twitter og andre online medier kunne man læse om de mange rygter og leaks op til lanceringen af Huawei P30-serie. Tech-eksperterne kom alle med deres vurdering af, hvad det vi kunne forvente af specs og features på de nye modeller.

Her er et lille overblik over de største nyheder på Huawei P30 Pro:

 • Leica kamerasystem med fire kameralinser med optisk, hybrid og digital zoom
 • Front-kamera på 32 megapixel med portrætfunktion
 • 6,47 tommer OLED-display med indbygget fingeraftrykssensor
 • Stærkt Kirin 980 chipset
 • 4200 mAh-batteri med hurtigopladning og trådløs opladning
 • Reverse Charging så du kan oplade andre trådløse enheder fra din mobil
 • Vand- og støvafvisende design med IP68-klassificering
Længere nede på siden her kan du læse meget mere om alle specifikationer og features på Huawei P30 Pro.

Pris - hvad koster Huawei P30 Pro?

Din pris for Huawei P30 Pro afhænger af, hvilket abonnement, du vælger, når du bestiller din telefon. Vælg det abonnement, der passer bedst til dig, tilføj Huawei P30 Pro til din kurv og se din endelige pris.

Betal kontant eller på afbetaling

Du bestemmer helt selv, om du vil betale din nye telefon på en gang eller dele regningen op i flere bidder på afbetaling i 12 eller 24 mdr. Selvom du vælger at betale Huawei P30 Pro på afbetaling er prisen selvfølgelig den samme, som hvis du købte den kontant.

Hvornår kommer Huawei P30 Pro til Danmark?

Huawei P30 Pro har officiel release-dato den 26. marts 2019. Det betyder, at du kan bestille Huaweis nye flagskib allerede nu i her i vores webshop. Du kan selvfølgelig også købe Huawei P30, som er standard-versionen i P30-serien. Og vi har også Huawei P30 Lite, som er den billigste model i P30-serien.

Derfor får Huawei P30 Pro ros i anmeldelser

Regler er til for at blive omskrevet og Huawei skriver i den grad med konventionerne på mobilmarkedet om med lanceringen af Huawei P30 Pro.

Normalt ser vi nemlig kun bag-kameraer med to eller tre kameralinser på smartphones.

Men Huawei P30 Pro kommer med et firedobbelt bag-kamera, som i den grad giver tech-eksperterne julelys i øjnene. Her får du altså billeder i suveræn kvalitet, som du aldrig har set før på en mobiltelefon.

Revolutionerende Leica firedobbelt kamera

En af de helt store nyheder i fra Huawei i 2019 er det store bag-kamera, som kommer med hele fire kamera-linser. De fire kameraer arbejder sammen og giver dig nogle af de mest farverige og detaljerede billeder, som en smartphone kan byde på.

Med en SuperZoom-linse, en 40 megapixel Super Sensing-linse, et ultra-vidvinkelobjektiv og et Time of Flight-kamera får du et kamera spækket med funktioner, der giver dig helt fænomenale billeder i 2019.

Kom helt tæt på med 5 x Optisk, 10 x Hybrid og 5 x Digital Zoom

Den imponerende zoom-funktion på Huawei P30 Pro giver dig mulighed for at få flotte close-up-billeder. Så kan du få nærbilleder af dit motiv fra lang afstand i tårnhøj kvalitet med god opløsning og flotte farver.

Fang store landskaber med vidvinkelobjektiv

Den store 20 megapixel kamera-linse med vidvinkelobjektiv gør det muligt for dig at fange storslåede billeder af smukke landskaber. Og den store linse gør også dine billeder ekstra detaljerige, så du fanger alle de bittesmå detaljer hver gang, at du tager et foto.

Time-of-Flight-kamera giver ekstraordinære portrætfotos

Det lille TOF-kamera er i stand til præcist at måle dybden i motivet, så du får portrætfotos med fokus på motivet. Baggrunden bliver gradvist sløret med forskellige slørringsindstillinger, så du får portrætfotos, som du aldrig før har set på et smartphone-kamera.

Kameraet på P30 Pro har også lang lukkertid, som også er med til at gøre dine portrætfotos endnu skarpere.

Få klare og detaljerige billeder og videoer i mørke

Kameraet på Huawei P30 Pro giver klare og skarpe billeder - selv om natten.

Den stærke Kirin 980-processor og kameraets SuperSpectrum-linse gør, at du kan tage billeder i mørkt lys, uden at billedet er grumset og uklart.

Så kan du fange dig og dine venner på et perfekt billede på byturen eller tage et flot billede af en flot stjernehimmel.

Stort front-kamera giver skarpe selfies med portrætfunktion

Det store 32 megapixel kamera på forsiden af mobilen gør, at du altid står klart og skarpt på dine selfies. Og med portrætfunktionen på front-kameraet kan du også tage flotte billeder af dig selv med imponerende bokeh-effekt.

Stor 6,47 OLED-skærm med et imponerende skærmbillede

Det store 6,47 OLED-display giver dig et klart og skarpt skærmbillede med flotte og livlige farver. Du får altså en helt fantastisk oplevelse af billeder, film og spil på P30 Pro.

Acoustic Display Technology og teardrop notch giver meget mere skærm for pengene

Skærmen fylder næsten hele forsiden af telefonen. Det eneste der afbryder skærmen er den lille teardrop notch til front-kameraet, der er placeret i skærmens top som en dråbeformet lille udskæring. Og med Acoustic Display Technology er højttaleren på telefonens front meget lille, da lyden projekteres på selve touch-skærmen til dit øre.

Indbygget fingeraftrykssensor på skærmen

Fingeraftrykssensor på forsiden af touch-skærmen er i løbet af 2018 blevet et af de helt store digitale trends på mobilmarkedet - fx kommer Samsung Galaxy S10 og OnePlus 6T med denne populære feature.

Huawei er ikke helt ny i feltet, når det kommer til den nye form for sensor-teknologi og både Huawei Mate 20 Pro og Huawei P20 Pro fra 2018 havde fingeraftryksscanner på forsiden.

Huawei P30 Pro kommer selvfølgelig også med en fingeraftrykslæser på forsiden af touch-skærmen, så du kan låse din telefon op nemt og hurtigt, som du kunne på ældre smartphones, der havde en fysisk hjem-knap.

Du lægger blot din finger på skærmens scanner, lade sensoren aflæse dit fingeraftryk og så er du klar til at bruge Huawei P30 Pro.

Ingen 3,5 mm jackstik til høretelefoner

Du får ikke det klassiske 3,5 mm jackstik på Huawei P30 Pro for at give mere plads til alle de store specs og features. Så her skal du bruge høretelefoner med USB-C.

Men du kan selvfølgelig stadig bruge din høretelefoner med 3,5 mm jack-input, hvis du bruger en adapter.

Det store 4200 mAh-batteri oplader hurtigt og holder længe

Med et batteri på hele 4200 mAh har du strøm på mobilen i mange timer. Og når du endelig skal oplade Huawei P30 Pro får du strøm på batteriet med lynets hast, så her kan du godt nå at få strøm til resten af dagen inden du skal ud af døren. Med Huawei 40W SuperCharge tager det kun 30 minutter at oplade batteriet fra 0 til 70 %.

Trådløs hurtigopladning på P30 Pro

Du kan også benytte dig at trådløs hurtigopladning på P30 Pro. Så slipper du for at sætte et kabel i telefonen, når den skal have mere strøm. Og som et ekstra plus kan du sige endeligt farvel til de mange opladerledninger under natbordet.

Del ud af det store 4200 mAh-batteri med Reverse Charging

Der er masser af strøm på Huawei P30 Pro's store batteri - så hvorfor ikke dele? Med Reverse Charging kan du oplade andre trådløse enheder direkte fra din smartphone. Fx kan du oplade trådløse høretelefoner. Du kan også oplade dine venners telefoner, hvis deres er ved at løbe tør for strøm.

En super intelligent Huawei-mobil med høj ydeevne og fart med Kirin 980-processoren

Huawei's helt egen Kirin 980-processor giver masser af fart, høj ydeevne og gør P30 Pro super intelligent.

Ved IFA-messen i 2018 præsenterede Huawei for første gang den banebrydende Kirin 980-processor,som er det første 7nm chipset i en smartphone.

Den store og kraftfulde processor er blandt andet med til at give dig billeder i tårnhøj kvalitet, og en effektiv strømfordeling, så batteriet holder længere. Kirin 980-chipsettet øger også kvaliteten, når det kommer til telefonens grafik, så spil, videoer og film står endnu skarpere end på tidligere Huawei-telefoner.

Du får også en høj ydeevne og masser af fart, så du kan køre store og tunge applikationer og programmer på din smartphone. Og du kan have mange apps og tjenester åbne på mobilen på samme tid - helt uden at din smartphone mister fart.

Du får op til 256 GB hukommelse på Huawei P30 Pro

På Huawei P30 Pro får du mulighed for enten at vælge 128 GB eller 256 GB intern hukommelse. Så her har du masser af plads til dine billeder og videoer. Og så kan du downloade et utal af applikationer og programmer, helt uden at bekymre dig om, hvor meget de fylder.

Du får det populære Android 9.0 Pie

Du får det gode Android-styresystem fra Google, som er et af de mest populære software-systemer på mobilmarkedet sammen med iOS fra Apple.

Android er et intelligent styresystem med en hurtig og brugervenlige navigations-flade, som du kan indstille efter dine unikke behov.

Android-styresystemet lærer dig og dine vaner at kende, så selve styresystemet gradvist bliver mere tilpasset til lige præcis den måde, du bruger din smartphone på. Det vil sige, at den P30 Pro hurtigt lærer hvilke applikationer du bruger mest og hvordan du bruger dem, så de funktioner du bruger mest bliver tilpasset den måde, du bruger dem på.

Det er nemt og hurtigt at navigere rundt på telefonens skærm. Du lærer hurtigt at finde rundt på telefonens, åbne, lukke og skifte hurtigt mellem applikationer og programmer, som du helt selv bestemmer hvor skal ligge på skærmen.

Google vægter din online sikkerhed højt og har opdateret Android-systemet, så den nyeste version sikrer dine data endnu bedre end tidligere Android-versioner. Så når du færdes online krypteres din data på en ny og meget mere sikker måde. Og så kan apps og programmer, der står åbne i baggrunden, ikke få adgang til hverken din mobils kamera eller mikrofon.

Design - 3D-buede kanter og flotte farver

Huawei-mobilerne er kendt for deres elegante, high-end-design, som også ligger godt mellem hænderne. Huawei P30 Pro kommer med 3D-buede kanter, der giver et blødt og elegant udseende. Du kan vælge Huawei P30 Pro i farverne Breathing Crystal, Aurora eller sort.

Huawei P30 Pro holder og vand og støv væk

Med IP68-klassificering får du en robust smartphone, der kan holde til hverdagens eventyr. Huawei P30 Pro holder vand og støv langt væk, så her sker der ikke noget hvis uheldet er ude og du spilder væske på din enhed.

Huawei P30 Pro vs P30

Få et overblik over, hvilke forskelle der er mellem Huawei P30 Pro og den mindre P30-model her:
 • Pris: Huawei P30 er den billigste af de to mobiltelefoner
 • Huawei P30 Pro har firedobbelt kamera, mens P30 har triple-kamera
 • Huawei P30 har IP68-klassificering i stedet for IP53-klassificering på P30 og tåler bedre støv og vand
 • P30 Pro har et større display på 6,1 tommer end P30's display på 6,1 tommer
 • P30 måler 149,1 x 71,36 x 7,57 mm og er mindre en P30 Pro på 158 x 73,4 x 8,41 mm
 • P30 vejer 165 g og er lettere end Huawei P30 Pro
 • P30 Pro har er større batteri på 4200 mAh end Huawei P30 batteri på 3650 mAh
 • P30 Pro har op til 8 GB RAM, mens P30 har 6 GB RAM
 • Huawei P30 har et 3,5 mm jackstik til høretelefoner, mens P30 Pro kun har USB-C

Huawei P30 Pro vs Huawei Mate 20 Pro

Herunder kan du se et overblik over de forskellige specifikationer og features på Huawei P30 Pro og Mate 20 Pro:
 • Pris: Huawei P30 er billigere end Mate 20 Pro
 • Huawei P30 Pro har firedobbelt kamera, mens Huawei Mate 20 Pro har triple-kamera
 • 32 megapixel front-kamera på P30 Pro mod 24 megapixel front-kamera på P30 Pro
 • 6,47 tommer OLED-display på P30 Pro mod 6,39 tommer OLED-display på Mate 20 Pro
 • Skærmopløsning på 2340 x 1080 på P30 Pro over for 3120 x 1440 pixels på Mate 20 Pro
 • Op til 256 GB hukommelse på P30 Pro mod 128 GB hukommelse på Mate 20 Pro

Huawei P30 Pro vs Huawei P20 Pro

Her kan du se en oversigt over de forskellige specifikationer på Huawei P30 Pro og Huawei P20 Pro:
 • Pris: Huawei P20 Pro er den billigste af de to enheder
 • P30 Pro har fire kameralinser, mens Huawei P20 Pro's bagside-kamera har tre kameralinser
 • 32 megapixel selfie-kamera på P30 Pro mod 24 megapixel selfie-kamera på P20 Pro
 • P30 Pro har et større 6,47 tommer OLED-display, mens Huawei P20 Pro har en 6,1 tommer OLED-skærm
 • På Huawei P30 Pro sidder fingerafryksscanneren på selve touch-skærmen, hvor den på Huawei P20 Pro sidder i hjem-knappen
 • Huawei P30 Pro er udstyret med en ny, hurtig og stærk Kirin 980-processor, mens P20 Pro har en 970 Kirin-processor
 • Op til 8 GB RAM på Huawei P30 Pro mod 6 GB RAM på P20 Pro
 • 4200 mAh-batteri på P30 Pro mod et 4000 mAh-batteri på Huawei P20 Pro
 • P30 Pro har IP68-klassificering og er mere rustet mod vand og støv en P20 Pro med IP67-klassificering

Se flere Huawei-mobiler til rigtig gode priser

I vores webshop kan du finde en masse Huawei-mobiler. Se fx den helt store flagskibsmodel fra 2018 Huawei Mate 20 Pro.

Du kan også købe den prisvenlige smartphone med dual-kamera Huawei P Smart fra 2019. Hos os får du selvfølgelig altid fri fragt og et mobilabonnement med masser af fordele, når du køber en ny telefon hos os.

Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: