!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 798 kr
JBLTune Flex

Kontantpris med YouSee Mobil 80 1,-

JBL Tune Flex Sort

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Sort

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Sort

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen799 kr.
 • Rabat-798 kr.
 • Pris i alt1 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.315 kr.

Pure Bass, pure bliss!

JBL Tune Flex er ren nydelse til bas-folket, der elsker elektronisk musik, R&B og andre genrer, som byder på fylde og pulserende rytmer. Bluetooth-hovedtelefonerne understøtter nemlig JBL Pure Bass-teknologi, som skaber en fantastisk bund i musikken, mens den aktive støjreduktion holder omverdens lyde ude. Pasformens komfort gør, at du kan have hovedtelefonerne i ørerne flere timer ad gangen, hvilket er perfekt til de lange flyveture.
Pure Bass, pure bliss!

Længe leve batterilevetiden

Du får helt op til otte timers nonstop musikafspilning på én opladning, mens oplader-etuiet giver yderligere 24 timer. Med den aktive støjreduktion slået til får du op til seks timers musik og 18 timer fra opladeretuiet. Blot ti minutters opladning og du har musik til de næste to timer.
Længe leve batterilevetiden

JBL Tune Flex er med dig overalt

Uanset om du er i toget, bussen, på arbejde eller i fitnesscenteret kan du have JBL Tune Flex og pulserende musik med dig. Hovedtelefonerne og etuiet passer i lommen. De kan tåle en tur i regnen, og de kan tåle, at du kampsveder under træningen. Fire mikrofoner sørger for, at du kan føre knivskarpe samtaler overalt.
JBL Tune Flex er med dig overalt
!
Bemærk:
Ved køb af JBL Tune Flex på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Tune Flex fra JBL

Oplev den 100 % trådløse musikfrihed med JBL Tune Flex. Bluetooth-hovedtelefonerne vejer under fem gram per øretelefon, og de har en behagelig pasform, så du kan nyde pulserende sange hele dagen. JBL Tune Flex har op til 32 timers batterilevetid.

Hovedtelefonerne er perfekte til at have med dig i lommen, så du altid har dem lige ved hånden, når du har behovet for at lukke dig inde med musikken, mens verden bliver holdt ude. For JBL Tune Flex understøtter aktiv støjreduktion, så lyden af trafikken eller konverserende kollegaer ikke forstyrrer dig, mens du streamer dine yndlingsnumre fra youSee Musik.

JBL Tune Flex er IPX4-certificerede, så de kan tåle en tur i regnvejret, ligesom du kan træne med dem i ørerne, så du kan holde puls og tempo oppe – helt uforstyrret. Modtager du et opkald, kan du trygt tage det, da din stemme bliver opfanget af hovedtelefonernes fire mikrofoner.

Når du køber JBL Tune Flex, får du også adgang til JBL Headphones-appen, der lader dig indstille hovedtelefonerne efter dine præferencer – fra lydindstillinger til støjreduktionen. Hold dig ikke tilbage, bestil JBL Tune Flex hos youSee i dag, og vi sender hovedtelefonerne til dig for fuld musik.

Derfor skal du købe JBL Tune Flex gennem youSee

Bestil JBL Tune Flex gennem youSee og du får fri fragt og et mobilabonnement med adgang til Danmarks bedste 5G-netværk. Prisen på JBL Tune Flex afhænger af det mobilabonnement, du vælger, når du køber hovedtelefonerne hos os.

Et væld af fordele med youSee mobilabonnement

Når du køber JBL Tune Flex hos youSee, får du også et mobilabonnement med mange fordele, som indgår i prisen. Du får adgang til den nyeste musik og podcasts, mens du kan have mobilen med på ferie uden ekstraregninger.

Danmarks bedste mobilnetværk

Som kunde hos youSee er du på Danmarks bedste 5G-mobilnetværk, der dækker hele Danmark, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse, når du ringer eller er på nettet.

Roaming World

Du kan frit bruge din mobil og det lokale mobilnetværk i 48 lande, uden det koster dig ekstra. Du kan med sindsro ringe hjem, sende SMS’er eller gå på nettet uden ekstraregning. Bare nyd din rejse. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Du har flere end 100 millioner numre til din rådighed med YouSee Musik, som du kan streame på din mobil og lytte til med dine lækre JBL Tune Flex-hovedtelefoner hvor som helst og når som helst. Lyt til fængende podcasts, de nyeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Her finder du hele vores udvalg fra JBL