!
Køb JBL Xtreme 2 til kun 199,-
Få en velkomstrabat på i alt 1.300 kr., hvis du flytter dit mobilnummer til YouSee, eller opretter et nyt. Det eneste du skal gøre er at bruge rabatkoden JBL.

Tilbuddet gælder ved oprettelse af nyt abonnement med nyt nummer, eller ved flyt af eksisterende nummer fra anden operatør. Gælder til og med 25. februar 2023 eller så længe lager haves. Forudsætter 6 mdr. binding.
Alt tilbehør

Rabat: 1.100 kr
JBLXtreme 2

Pris 1.499,- Pris med Mobil 50 GB og rabat 399,-

JBL Xtreme 2 Gun Metal

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Gun Metal

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Gun Metal

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 50 GB209 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • Få den fulde 5G-oplevelse med en 5G-mobil
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • Få den fulde 5G-oplevelse med en 5G-mobil
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

Betal pr./md.209 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen1.499 kr.
 • Rabat-1.100 kr.
 • Pris i alt399 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.653 kr.

Bygget til at overleve festen

JBL Xtreme 2 er IPX7-certificeret, hvilket betyder, at du kan tabe den i vandet eller lade Bluetooth-højttaleren stå ude i regnen, uden den tager skade. Batteriet har op til 15 timers musikafspilning på én opladning – du går kold før Xtreme 2! Batteriet er på 10000 mAh, så du kan lade din mobil op og stadig have strøm nok til nattens musikalske udfoldelser. Højttaleren er desuden beklædt med slidstærkt stof og gummi, der kan tåle nogle knubs.
Bygget til at overleve festen

Hold forbindelsen med omverdenen

Du kan tilslutte to smartphones eller tablets til JBL Xtreme 2, og derudover kan du modtage opkald blot med ét tryk på opkaldsknappen. Xtreme 2 fungerer nemlig også som en højttalertelefon, som du kan føre klokkeklare samtaler gennem, da den reducerer støj og ekko.
Hold forbindelsen med omverdenen

Oplev en anderledes lyddimension med JBL Connect+

Hvad siger du til at forbinde flere JBL-højttalere med din Xtreme 2 og smartphone? Du kan tilslutte flere end hundrede Bluetooth-højttalere, der understøtter JBL Connect+ og få et lydbillede, der fuldkommen omslutter dig og giver dig en flerdimensionel lyd.
Oplev en anderledes lyddimension med JBL Connect+
!
Bemærk:
Ved køb af JBL Xtreme 2 på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Xtreme 2 fra JBL

Bliv blæst bagover af den fyldige og kraftfulde lyd, som JBL Xtreme 2 leverer. Du og vennerne får svært ved at holde dansegenet i ro, når I først skruer op for Bluetooth-højttaleren – uanset om det er på stranden, i stuen eller i skoven.

JBL Xtreme 2 er designet til at give jer den ultimative partylyd. Den trådløse højttaler består af to basenheder, to diskanthøjttalere og to effektenheder. Effekten er til at mærke i form af solid bas og formidabel klang, der får selv de stiveste ben til at bevæge sig til de pulserende rytmer.

Højttaleren kan tåle regnen og en tur i vandet, da den er vandtæt. Du kan hænge den op i træet eller have den hængende på skulderen takket være den praktiske strop, så musikken følger med dig overalt. Og med 15 timer på én opladning har du masser af strøm til fest og fede stunder hele dagen igennem, ligesom powerbank-funktionen gør, at du kan oplade din mobil på farten, så du kan blive ved med at streame dine yndlingshits fra youSee Musik.

Skal I virkelig få gang i festen, kan I tilslutte flere end 100 højttalere, som understøtter JBL Connect+, til din mobil eller tablet. Prøv blot at tilslutte nogle enkelte højttalere og oplev den atmosfæriske og omsluttende lyd, der løfter festhumøret til nye højder. Du må ikke gå glip af JBL Xtreme 2. Bestil den hos youSee i dag, og vi dækker forsendelsen af din festglade højttaler.

Hvorfor købe JBL Xtreme 2 gennem youSee?

Foruden den skarpe pris på JBL Xtreme 2, får du også fri fragt og et mobilabonnement med fri adgang til tjenester som youSee Musik og Danmarks bedste 5G-netværk. Prisen på afhænger af det mobilabonnement, du vælger, når du køber Bluetooth-højttaleren i vores webshop.

Masser af fordele med youSee mobilabonnement

Når du køber JBL Xtreme 2 hos youSee, får du også et mobilabonnement med et utal af fordele, som er inkluderede i prisen. Du får adgang til den nyeste musik og podcasts, som du kan streame på din nye Bluetooth-højttaler på ferien i udlandet uden ekstraregninger.

Danmarks bedste mobilnetværk

Med youSee får dig adgang til Danmarks bedste 5G-mobilnetværk, der dækker hele landet, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse fra nord til syd. Du kan surfe på nettet, sende SMSer og streame musik på landets bedste mobilnetværk.

Roaming World

Gå på nettet, ring og stream din yndlingsmusik i 48 lande over hele verden med din mobil. Brug ikke rejsen på at lede efter Wi-Fi forbindelser. Vi dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med youSee Musik, kan du streame musik overalt og på alle tider af døgnet. Gå på opdagelse i podcasts, de bedste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet. Lyt til over 75 millioner musiknumre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Her finder du hele vores udvalg fra JBL