Alt tilbehør

Rabat: 1.250 kr
JBLXtreme 3

Pris 2.499,- Pris med Mobil 50 GB og rabat 1.249,-

JBL Xtreme 3 Sort

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Sort

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Sort

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 50 GB209 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • Få den fulde 5G-oplevelse med en 5G-mobil
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • Få den fulde 5G-oplevelse med en 5G-mobil
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

 • Mobil 30 GB

  179 kr./md.

Betal pr./md.209 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen2.499 kr.
 • Rabat-1.250 kr.
 • Pris i alt1.249 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 2.503 kr.

JBL Original Pro får gang i festen!

Xtreme 3 udnytter JBL Original Pro-lydteknologi, og sammen med højttalerens fire dynamiske enheder og to JBL Bass Radiators, får I en dyb og fyldig bas, som sætter fut i festen, uanset hvor I måtte være. Højttaleren vejer under to kilo, så du nemt kan have den med under armen.
JBL Original Pro får gang i festen!

Gå ikke ned på strøm!

JBL Xtreme 3 er Bluetooth-højttaler og powerbank i én og samme løsning. Li-ion-polymer batteriet er på hele 36,3 Wh, svarende til 5000 mAh, og det betyder op 15 timers festlig musikafspilning på én opladning. Eller du kan oplade din smartphone ved at tilslutte den højttaleren med USB-kablet. Batteriet er stort nok til at give nogle timers strøm til din smartphone og stadig afspille musik i flere timer. Fire timers opladning og batteriet i din JBL Xtreme 3 er atter på 100%.
Gå ikke ned på strøm!

Dobbelt op med PartyBoost

Skal du have ekstra heftig stereooplevelse? PartyBoost-funktionen gør, at du kan tilslutte enhver JBL Bluetooth-højttaler, der understøtter PartyBoost, med din JBL Xtreme 3. Har en af dine venner også en JBL PartyBoost-kompatibel højttaler, kan I tilslutte dem begge på din telefon og få en altomsluttende stereolyd.
Dobbelt op med PartyBoost
!
Bemærk:
Ved køb af JBL Xtreme 3 på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Xtreme 3 fra JBL

JBL Xtreme 3 er en handy og hårdfør Bluetooth-højttaler, du nemt kan have med under armen, når du vil skabe en feststemning omkring lejrbålet ude i skoven, på stranden, i baghaven eller indendørs. Vælg din heftigste playliste på youSee Musik og få gang i dine danse moves med Xtreme 3, der er indbegrebet af højttaler.

JBL Xtreme 3 er nemlig udstyret med fire dynamiske enhed og to passive basenheder, der formår at spille den festglade forsamling op, så selv de stiveste hofter bliver transformeret til rytmiske vidundere, der bare ikke kan stå stille.

Batterilevetiden er på hele 15 timer, så du kan holde festen kørende natten igennem, og hvis din mobil er tæt på at løbe tør for strøm, kan du hooke den op til JBL Xtreme 3, der også fungerer som powerbank. I kan desuden tilslutte to mobiler eller tablets til JBL Xtreme 3 via Bluetooth, så både du og dine venner kan være aftenens DJ.

Højttaleren er IP67-certificeret, så du kan placere den i den fugtige skovbund eller i sandet på stranden, ligesom Xtreme 3 kan overleve heftige regnskyl af drinks eller regnvand. Bestil festens midtpunkt i dag og youSee giver dig forsendelsen gratis.

JBL Xtreme 3 streamer musik fra din mobil,
der er spækket med fortrinlige youSee-abonnementsfordele

Når du bestiller JBL Xtreme 3 her hos youSee, giver vi dig forsendelsen gratis, ligesom vi udstyrer dig med et mobilabonnement, der er spækket med fordele såsom youSee Musik og Roaming World. Dermed kan du lytte til dine favoritkunstnere på din svedige Bluetooth-højttaler herhjemme som i udlandet.

Prisen på JBL Xtreme 3 varierer ud fra mobilabonnementet, du vælger, når du bestiller højttaleren her på siden. Kig dig omkring og opdag abonnementet, der matcher dine behov for, hvordan du vil bruge din nye, trådløse højttaler sammen med din mobil.

Opdag de mange fordele du får med dit youSee-mobilabonnement

YouSee giver dig et mobilabonnement med en lang række fordele sammen med din JBL Xtreme 3. Du får adgang til youSee Musik, hvor du kan streame musik i Hi-Fi-kvalitet og holde gang i festen. Du får også Roaming World med i prisen, så kan du streame løs, mens du er i udlandet, uden det kræver et særligt abonnement eller koster ekstra.

Det bedste mobilnetværk i Danmark

Takket være TDC NETs landsdækkende mobilnetværk, får du en stabil og pålidelig forbindelse, uanset om du befinder dig i byen eller på stranden. Tag JBL Xtreme 3 med dig rundt i hele landet og stream musik via Danmarks bedste mobilnetværk.

Roaming World til dig, der elsker at rejse

Brug din mobil og det lokale mobilnetværk i 48 lande, uden det koster dig ekstra. Du kan trygt ringe hjem, sende SMS’er eller gå på nettet uden ekstraomkostninger. Bare nyd din rejse uden at bekymre dig om mobilregningen. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik er inkluderet i abonnementet

Med youSee Musik har du adgang til flere end 75 millioner numre med din mobil. Stream dine favoritnumre hvor som helst og når som helst. Lyt til spændende podcasts, de nyeste numre og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Her finder du hele vores udvalg fra JBL