!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 1.234 kr
MotorolaEdge 40 Pro

Månedlig pris med YouSee Mobil 80 over 24 mdr. 230,-

Motorola Edge 40 Pro Interstellar Black 256 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

256 GB - Interstellar Black

Vælg størrelse - 256 GB

Vælg farve - Interstellar Black

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.230 kr./md.

Betal pr./md.449 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen6.755 kr.
 • Rabat-1.234 kr.
 • Pris i alt5.521 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 6.835 kr.

Tre kameraer, der får dig til at se fantastisk ud

Når du fotograferer eller filmer med Motorola Edge 40 Pro 5G, sker det med et hovedkamera på 50 megapixels, et vidvinkelkamera på 50 megapixels og et portrætkamera på 12 megapixels. Og det betyder? Du kan tage overvældende flotte landskabsbilleder med dig i centrum, hvor detaljerigdom og skarphed er i fokus – om det er dig, klipperne eller dagslyset over dalen. Derudover er Motorola Edge 40 Pro 5G udstyret med evnen til at optage i 8K og slowmotion, så du kan forevige selv den mindste detalje og den mindste bevægelse.
Tre kameraer, der får dig til at se fantastisk ud

Overvældende hastigheder

Du har taget dine billeder og vil gerne tjekke dem ud, før de bliver delt. POLED-skærmen gengiver op til én milliard farver, og den har en opdateringshastighed på 165 billeder i sekundet og hele 12GB RAM. Om du nyder dit indhold eller streamer, får du en gudeskøn oplevelse. Når du er klar til at dele dine minder, sker det også med overvældende hastighed, når du uploader via Wi-Fi 6 eller på YouSees 5G-netværk.
Overvældende hastigheder

Masser af strøm på ingen tid

Du får et batteri, der snildt overlever dagen, og når det er tid til at finde opladeren frem, tager det blot seks minutter, før godt halvdelen af batteriet er ladet op.
Masser af strøm på ingen tid

Motorola Edge 40 Pro skaber smukke billeder. YouSee skaber smukke fordele. Og giver dig fri fragt

Når du bestiller Motorola Edge 40 Pro 5G her hos YouSee, giver vi dig forsendelsen gratis, ligesom vi udstyrer dig med et mobilabonnement, der er spækket med fordele såsom YouSee Musik og Roaming World. Dermed kan du lytte til dine favoritkunstnere med din fede musikmobil herhjemme som i udlandet.

Prisen på Motorola Edge 40 Pro 5G varierer ud fra mobilabonnementet, du vælger, når du bestiller mobilen her på siden. Kig dig omkring og opdag abonnementet, der matcher dine behov for, hvordan du vil bruge din nye underholdningsmobil.


Mød mobilen med et utal af fotograferingsmuligheder, som giver dig billeder og videoer i en lækker kvalitet, du kan være stolt af at dele med resten af verden på sociale medier. Og du får et smukt design med en laber skærm, der når helt ud til kanterne på telefonen.

Motorola Edge 40 Pro 5G er udstyret med hele tre højopløsningskameraer på bagsiden, der er udviklet til, at du kan tage alt fra skønne panoramabilleder til yderst præsentable portrætfotos. Du kan optage videoer i helt op til 8K, mens du kan lave slowmotionvideoer, som opfanger selv de mest fantastiske hændelser i dit liv helt ned til den mindste bevægelse. Og det er vel at mærke uanset, hvilket lys du befinder dig i.

Mobilen er bygget til, at du kan skabe nyt indhold overalt. Om du står i vandet ved de smukkeste sandstrande i det tropiske. Eller om du vandrer gennem støvede omgivelser og filmer en stemningsfuld video, så overlever Motorola Edge 40 Pro 5G strabadserne, da din mobiltelefon er IP68-certificeret. Du kan dykke under vandet og tage hurtige billeder eller lade din smartphone blive omhyllet af støv, uden den tager skade. Og med WiFi 6 og den lynhurtige 5G-forbindelse hos YouSee, kan du på ingen tid dele dine vildeste oplevelser med vennerne og følgerne.

Motorola Edge 40 Pro 5G har en POLED-skærm med en høj skærmopløsning, der behagelig at se på. Skærmen formår at skabe skarpe kontraster og en flot, dyb sort, når du streamer video. Med en opdateringshastighed på hele 165Hz flyder billedet bare uden forsinkelser, så du kan nyde dit indhold på bedste vis.

Batteriet er bygget til at kunne holde til din travle og aktive hverdag, og når du endelig får brug for din oplader, kan Motorola Edge 40 Pro 5G komme halvvejs på blot seks minutters opladning takket være TurboPower Charging-funktionen. 

Så hvad venter du på? Køb Motorola Edge 40 Pro 5G hos YouSee i dag, og du vil på ingen tid blive udstyret med din nye, fede kameramobil, som kan forevige dine oplevelser i smukkeste billedkvalitet til en yderst favorabel pris.

Bestil din Motorola Edge Pro 5G i dag og vent med betalingen

YouSee har en yderst fordelagtig afdragsordning. Bestil din nye mobil i dag, mens du afdrager over 12 eller 24 måneder - helt rentefrit. Ordningen skjuler ikke ekstraomkostninger med småt. Du afdrager det samme beløb, som hvis du havde betalt din mobil kontant.

Gå på opdagelse i de mange fordele du får med dit mobilabonnement hos YouSee

YouSee giver dig et mobilabonnement med en lang række fordele sammen med din Motorola Edge 40 Pro 5G. Du får adgang til YouSee Musik, hvor du kan streame musik i Hi-Fi-kvalitet. Du får også Roaming World med i prisen, så kan du dele indholdet, du har lavet med din kreatørmobil, på sociale medier eller streame flotte film på din POLED-skærm, mens du er i udlandet, uden det kræver et særligt abonnement eller koster ekstra.

Det bedste mobilnetværk i Danmark

Takket være YouSees landsdækkende mobilnetværk, får du en stabil og pålidelig forbindelse, uanset om du befinder dig i byen eller på landet. Gå på nettet, send SMS’er, upload dine 4K-videoer til YouTube eller stream dine spil på Danmarks bedste mobilnetværk.

Roaming World til dig, der elsker at rejse

Brug din mobil og det lokale mobilnetværk i 48 lande, uden det koster dig ekstra. Du kan trygt ringe hjem, sende SMS’er eller gå på nettet uden ekstraomkostninger. Bare nyd din rejse uden at bekymre dig om mobilregningen. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik er inkluderet i abonnementet

Med YouSee Musik har du adgang til flere end 75 millioner numre med din mobil. På med dine høretelefoner og stream dine favoritnumre hvor som helst og når som helst. Lyt til spændende podcasts, de nyeste numre og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Masser af telefoner fra Motorola til salg til gode priser

Vi har et stort udvalg af Motorola mobiler til salg i webshoppen til rigtig gode priser. Du får altid fri fragt og et mobilabonnement spækket med fordele, når du bestiller din nye telefon hos os. Se vores udvalg her: