Motorola Edge+256 GB Grå

 • Rabat: 798 kr.
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

MotorolaEdge+256 GB Grå

Rabat: 798 kr.
300 kr./md.24 mdr.

5G Ready.

Fri levering med PostNord inden for 2-3 hverdage eller afhentning i en af vores butikker.

Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Nu med ny skarp pris!
Altid fri data i DK

299 kr./md.

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 65 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Motorola Edge+ har vundet masser af priser

Mobil.nu - 84/100
Meremobil.dk - 5/6
Motorola Edge+ har vundet masser af priser

Køb Motorola Edge+ med abonnement og fri fragt

Køb Motorola Edge+ med abonnement og fri fragt. Det er nemt og hurtigt at bestille her i webshoppen, og vi sender din nye telefon inden for få hverdage.

Du får masser af lækre fordele, når du bestiller din nye mobil hos os. Læs meget mere om Motorolas flagskibstelefon her på siden.

Specifikationer

 • Klar til fremtidens 5G-netværk
 • Fantastisk skærmbillede med 6,7 tommer Fuld HD+ OLED-display
 • Tre bagkameraer på telefonen med den højeste opløsning til dato
 • 25 megapixel kamera på forsiden
 • Den hurtigste processor nogensinde
 • Brugervenlig og intelligent med Android fra Google
 • Op til to dages batterilevetid
 • Hurtig og trådløs opladning
 • Trådløs strømdeling
 • Fantastisk lyd med stereohøjttalere
 • Jackstik til høretelefoner
 • Fingeraftrykslæser i skærmen
 • 256 GB intern hukommelse
 • Vandafvisende design

Få meget mere at vide om alle specs og features længere nede på siden.

Pris - køb Motorola Edge+ hos YouSee til en god pris

Du får Motorola Edge+ til en rigtig god pris hos YouSee, når du køber telefonen med abonnement her i webshoppen.

Prisen afhænger af, hvilket abonnement du vælger, når du bestiller.

Vælg abonnement her på siden og se din pris på Motorola Edge+.

Køb online på afbetaling

Du bestemmer selv, om du vil betale hele beløbet for din nye telefon med det samme eller dele regningen op i mindre bidder.

Hos os kan du købe din nye mobil på afbetaling over 12 eller 24 måneder. Og det er rentefrit, så du betaler samme pris for din telefon, som hvis du betaler hele beløbet på en gang.

Masser af fordele med vores mobilabonnementer

Læs om alle vores fordele her og se alle de fordele du får som medlem af YouSee-familien med et mobilabonnement til en rigtig god pris.

Det får du:

 • Danmarks bedste 4G-netværk
 • Telefoni i udlandet med roaming i 36 lande i Europa
 • YouSee Musik med over 60 millioner musiknumre

Du kommer på Danmarks bedste 4G-forbindelsen. Så kan du surfe online på en hurtig og stabil forbindelse. Og telefonsamtalen falder ikke ud - heller ikke i toget eller i sommerhuset.

Brug mobilen på rejsen med roaming i 36 lande i Europa. Så kan du ringe, sende beskeder og bruge internettet direkte fra mobilen, når du rejser. Del feriebillederne direkte fra strandstolen, find vej på storbyferien med GPS og meget mere.

Og med YouSee Musik kan du lytte til al den musik, du vil. Her er over 60 millioner musiknumre indenfor enhver genre og fra ethvert årti. Du kan afspille musikken via AirPlay, CarPlay, Chromecast og Bluetooth i høj hi-fi-kvalitet.

Lancering og release i Danmark

Motorola lancerede den nye Edge+ i april 2020. Ved deres lanceringsevent annoncerede de alle specifikationer og features på den nye flagskibstelefon.

Motorola Edge+ havde officiel release-dato den 14. maj 2020, hvor den kom til salg på det danske marked. Og du kan selvfølgelig købe Motorola Edge+ her i webshoppen til en god pris.

Motorola Edge+ anmeldelse og test

Du får nogle af markedets bedste specifikationer. Fx får du et kamera med den bedste opløsning på markedet, op til 2 dages batterilevetid, en af de hurtigste processorer til dato, et skærmbillede i topkvalitet og meget mere.

Motrola Edge+ er også 5G Ready og kan gå på det nye 5G-netværk, så snart det bliver klar i Danmark. Så er du sikret fremtidens teknologi.

Sammenlign - Motorola Edge+ vs Motorola Edge

Er du i tvivl, om du skal vælge Motorola Edge+ eller Motorola Edge? Her kan du læse om, hvordan de to mobiltelefoner adskiller sig fra hinanden.

Motorola Edge er en billigere smartphone end Edge+. Til gengæld får du ikke helt så gode specifikationer på den mindre Edge-model.

Fx er Motorola Edge ikke lige så kraftfuld med en mindre processor og færre RAM. Kameraet er heller ikke lige så godt, og du må undvære ekstra funktioner som trådløs opladning og trådløs strømdeling.

Læs mere om Motorola Edge.

5G Ready

Motorola Edge+ er klar til fremtidens 5G-netværk, som er lige på trapperne til at blive rullet ud i Danmark.

Det betyder, at du er klar til at surfe på fremtiden 5G-forbindelse, som er endnu hurtigere og mere stabilt end 4G-nettet.

Indtil 5G-nettet er klar i Danmark kommer du helt automatisk på 4G-forbindelsen. Og skulle 4G-forbindelsen svigte, kommer du på 3G- og 2G-forbindelsen - præcis som du kender det på din nuværende mobil.

Endeløst skærmbillede med Endless Edge-skærm

Du får en lækker 6,7 tommer OLED-skærm med et klart og skarpt skærmbillede i Fuld HD+-opløsning, der strækker sig over hele telefonens forside.

Flotte farver med HDR10+

Skærmen har HDR10+ og viser et klart og dynamisk skærmbillede med en milliard farvenuancer.

90Hz Refresh Rate giver flydende navigation

Skærmbilledet følger med, når du navigerer rundt på telefonens skærm. Så får du et mere flydende skærmbillede, når du scroller op og ned og skifter mellem apps og programmer.

Fingeraftrykslæser i skærmen

Du kan nemt, hurtigt og sikkert låse skærmen op ved at lægge fingeren på den sensor, der sidder på forsiden i selve touch-skærmen.

Højeste kameraopløsning på markedet

Bagkameraet på Motorola Edge+ har tre kameralinser på 108 + 16 + 8 megapixel og har dermed en af de højeste pixelopløsninger på markedet kun overgået af Samsung Galaxy S20 Ultra.

Telefonens hovedkamera er designet til at tage de bedste billeder på en smartphone, og du får fuldstændig enestående billeder og videoer med virkelighedstro farver og høje kontrastforhold i al slags belysning.

Kamera-specs

 • 108 megapixel hovedkamera
 • 16 megapixel kamera
 • 8 megapixel kamera
 • Portrætfunktion
 • Ultravidvinkel til billeder af landskaber
 • Macro Vision for klare billeder af motiver tæt på
 • High Resolution optisk zoom
 • Night Vision for klare billeder i lav belysning
 • 6K videooptagelse for videoer i biograflignende kvalitet
 • Avanceret videostabilisator

25 megapixel front-kamera

På forsiden af telefonen får du et 25 megapixel kamera. Så står du altid knivskarpt på dine selfies, og når du ringer til venner og familie med video.

Den hurtigste processor i verden

Med Qualcomm Snapdragon 865-processoren og 12 GB RAM får du en smartphone, der kan følge med, når tingene skal gå hurtigt.

Ja, faktisk er Snapdragon 865-processoren den hurtigste i verden. Og det betyder, at telefonen har masser af kraft, så du kan åbne og navigerer i apps, spil og programmer lynhurtigt - uanset hvor meget du har åbent på telefonen.

Telefonen reagerer med det samme, når du trykker på ikonerne på skærmen, og du kan skifte lynhurtigt mellem åbne apps og programmer.

Brugervenlig og intelligent

Med Android 10 fra Google får du høj sikkerhed, nem navigation og en brugerflade, der tilpasser sig dine mobilvaner.

Det betyder, at det bliver meget nemmere at bruge din telefon i hverdagen. Telefonen har apps og programmer klar til dig, når du skal bruge dem.

Med Android 10 er det så nemt som ingenting at navigerer rundt, og du lærer lynhurtigt alle de nemme genveje at kende.

Og du behøver ikke bekymre dig, når du surfer på nettet og bruger apps og programmer. Android 10 holder din personlige data bag lås og slå. Og så har apps og programmer, der kører i baggrunden, ikke adgang til hverken kamera eller mikrofon.

Du får også en ren brugerflade uden alt for mange forudinstallerede applikationer og programmer, der ligger og roder, og du aldrig bruger.

Du kan også personliggøre telefonen, så den passer lige til dig. Du kan helt selv bestemme, hvordan apps og programmer skal ligge på skærmen. Og du kan selv designe skærmen med forskellige farver og ikoner.

Op til to dages batterilevetid

Du får op til to dages batterilevetid med markedets største batteri i en 5G-telefon. Det store 5000 mAh-batteri giver dig strøm på mobilen i op til to dage.

Hurtig og trådløs opladning

Du kan oplade din telefon lynhurtigt med Motorolas hurtigoplader. Og du kan også slippe for kabler og ledninger med trådløs opladning.

Trådløs strømdeling

Med Wireless Power Sharing bliver du dagens helt i skysovs, når dine venners mobiltelefoner løber tør for strøm. Du kan nemlige andre trådløse enheder direkte fra mobilens store batteri.

Og du kan også oplade trådløse høretelefoner, Bluetooth højttalere og andre trådløse enheder, der er kompatible med trådløs strømdeling.

Prisvindende lyd med dual-stereohøjttalere

Du får fuldstændig fantastisk lyd med de kraftfulde højttalere fra Waves. Højttalerne kan spille højere end på nogen andre smartphones på markedet med klar og altomsluttende lydkvalitet.

3,5 mm jackstik til høretelefoner

Du får det klassiske jackstik til høretelefoner. Så behøver du ikke bruge en adapter, når du skal koble dine høretelefoner i telefonen ligesom på mange andre af markedets telefoner.

256 GB hukommelse

Telefonen har et stort lager, hvor du kan gemme billeder, videoer, apps, spil, programmer og alt det, du ellers gemmer på din mobil.

Vandafvisende design

Mobilen har et vandtæt design, som holder vand væk. Så her skal du ikke bekymre dig, hvis du spilder på telefonen. Og du kan sagtens tage den med ud i regnen.

Unboxing - se hvad du får med i pakken

 • Motorola Edge+
 • Headset
 • Oplader
 • USB-C-kabel
 • Værktøj til at indsætte simkort
 • Manual

Se alle vores telefoner fra Motorola

Vi har et udvalg af telefoner fra Motorola til salg i webshoppen. Her kan du se en liste over alle de mobiler, vi har på lager lige nu. Klik på telefonerne for at læse mere om pris og specifikationer.