!
Det er desværre ikke muligt at vælge nyt nummer ved bestilling.
Det er desværre ikke muligt at vælge nyt nummer ved bestilling. Det er dog fortsat muligt at flytte nummer.
Vi arbejder på højtryk for at løse problemet.

Køb din nye Motorola hos YouSee i dag

Bestil din nye Motorola mobiltelefon i dag med et billigt mobilabonnement fra YouSee netop nu.

6 af 60 resultater

Køb din Motorola billigt med abonnement fra YouSee og få fri levering

Køb din nye smartphone fra Motorola med fri fragt og levering lige til døren inden for få hverdage. Hos os kan du hurtigt og nemt købe de bedste Motorola telefoner til lave priser online.

Mobilabonnementer spækket med fordele

Med et af vores abonnementer får du glæde af et hav af helt unikke fordele - f.eks. kan du surfe online på vores lynhurtige 5G-netværk, som er kåret til Danmarks bedste mobilnetværk.

Du får også roaming i 36 lande i Europa, så du kan ringe, sende beskeder og gå på nettet på rejsen. Så kan du fx dele feriebilleder og finde vej på bilferien via GPS - alt sammen direkte fra mobilen.

Og med YouSee Musik kan du frit lytte til al den musik, du vil. Vi har over 75 millioner musiknumre at vælge mellem - så her finder du noget for enhver smag. Og du kan afspille via AirPlay, CarPlay, Chromecast og Bluetooth.

Køb mobiler fra Motorola på afbetaling

Køber du et abonnement til 199 kr./md. eller derover, kan du selv bestemme, om du vil betale din nye smartphone med det samme eller dele regningen op i mindre bidder. Når du køber din Motorola på afbetaling over 12 eller 24. måneder, betaler du præcis samme pris for din nye telefon, som hvis du betaler hele beløbet med det samme - så det er altså helt uden renter.

Hvis du er ny hos YouSee, sender vi dig selvfølgelig et nyt simkort og sørger for at flytte dit nummer fra dit gamle selskab til os.

I vores webshop kører vi også løbende tilbud på vores populære modeller - så hold øjnene åbne efter vores gode tilbud på mobiltelefoner fra Motorola her i webshoppen.

Motorola Moto G8 Power - en billig mobil med et stort batteri

Med Motorola Moto G8 Power får du vilde specifikationer til en lav pris. Motorola Moto G8 Power er en billig smartphone fra 2020 med op til tre dages batterilevetid. Derudover får du også et imponerende kamera med fire kameralinser og et klart skærmbillede med flotte farver i Fuld HD+-kvalitet.

Med Qualcomm Snapdragon 655-processor, 4 GB RAM og Android 10 er Motorola Moto G8 Power en kraftfuld telefon med en intelligent og intuitiv brugerflade. Så her kan du kører alle de helt store apps og programmer.

Du smarte og brugbare features som fx det klassiske 3,5 mm jackstik til høretelefoner, hurtigopladning, fingeraftrykslæser på bagsiden af mobilen og et vandtæt design i flotte farver og meget mere.

Motorola: Innovativt design med smarte løsninger bragt i sofistikeret udseende

De populære mobiltelefoner fra Motorola er kendt verden over. Motorola står bag en lang række populære Android-smartphones, der især er kendt for deres innovative design og lækre skærm- og kamerateknologi. Alt sammen pakket ind i et elegant og stilfuldt design.

Siden 2002 har Motorola sendt innovative smartphones spækket med smarte specifikationer og innovativt teknologisk design ud til hele verden. Med en Motorola i hånden får du en kraftfuld og intelligent smartphone med banebrydende kameraer, et godt skærmbillede og et batteri, der holder hele dagen på en opladning. Ja, nogle gange endda længere.

Anmeldelse og test - derfor skal din nye mobil være en Motorola

Mobilmarkedets eksperter giver mobiltelefonerne fra Motorola stående klapsalver og rosende anmeldelser.

Det er bl.a. telefonernes lange batterilevetid, robuste og brugervenlige design, kraftfulde og intelligente processorer, imponerende kameraer og flotte skærmbilleder til meget lave priser, der fanger anmeldernes opmærksomhed.

Du skal vælge en smartphone fra Motorola, hvis du gerne vil have en billig smartphone med specifikationer og et design, der giver konkurrenter som Apple, Samsung, Huawei, OnePlus og Sony kamp til stregen.

Historien om Motorola - fra verdenshistoriske walkie talkies og radioer til smartphones i verdensklasse

Motorola har spillet en særlig rolle i verdenshistorien og været med på elektronik fronten ved nogle af verdens største begivenheder - f.eks. 2. verdenskrig og månelandingen i 1969.

Motorola blev grundlagt i 1928 i den amerikanske stat Illinois. I de tidlige år beskæftigede Motorola sig primært med billige radioer til biler.

I 1940 stod firmaet bag den første håndholdte walkie talkie. Producentens walkie talkie-teknologi blev faktisk også brugt under 2. verdenskrig og var en vigtig kilde til kommunikation mellem De Allierede.

Motorola har bidraget ved mange store verdenshistoriske begivenheder. Det var f.eks. gennem en motorola-forbindelse, at Neil Armstrong i 1969 sagde de ikoniske ord: “one small step for a man, one giant leap for mankind,” da han landede på månen.

I 2011 blev firmaet købt af Google, og senere, I 2014, blev firmaet igen opkøbt. Denne gang af Lenovo, som foruden smart TV og en lang række andre elektroniske produkter, står bag de velkendte og ikoniske bærbare computere, walkie talkies, babyalarmer og smart watches.

De mange mobiltelefoner fra Motorola har været ultra populære, og da Lenovo købte firmaet i 2014 var det til dels for at få bedre fæste på mobilmarkedet. De ikoniske og innovative mobil modeller fra Motorola var altså dét som Lenovo blev så tiltrukket af.

Du kan måske huske den populære Motorola Razr fra 2004? Den ikoniske klaptelefon var meget populær over hele verden, og mange vil huske telefonen for dens unikke design. Siden dengang har Motorola udviklet sig til en af de helt store spillere på markedet, når det kommer til at udvikle billige smartphones med innovativt design og vilde specifikationer.

2002: Motorola’s smartphone-eventyr begynder

I 2002 bød Motorola deres første Android 2.0 smartphone velkommen i familien. Dette var en Motorola Droid, og denne telefon kom på markedet i Danmark og resten af verden i de følgende år. Siden dengang har Motorola produceret billige smartphones med innovative and smarte funktioner. Og nu får du telefoner med imponerende kameraer og skærmteknologi, lang batterilevetid, fingeraftrykslæserer, dual-sim og mange flere features.