Alle mobiltelefoner

Rabat: 656 kr
MotorolaMoto G71 5G

Pris 2.355,- Pris med Mobil 50 GB og rabat 1.699,-

Motorola Moto G71 5G Iron Black 128 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Iron Black

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Iron Black

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 50 GB209 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

 • Mobil 30 GB

  179 kr./md.

Betal pr./md.209 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen2.355 kr.
 • Rabat-656 kr.
 • Pris i alt1.699 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 2.953 kr.

Stilrent, vandafvisende design

Motorola G71 5G har et smukt, stilrent design, som er beskyttet mod både spild og stænk. Den vandafvisende smartphone ser lige så lækker ud, som den mærkes. Udforsk de flotte farver, her på siden og vælg den der passer bedst til dig.
Og med My UX gør det det muligt, at tilpasse dine underholdnings indstillinger og er med til, at skabe dit helt eget look, som du selv vælger.
Stilrent, vandafvisende design

Lang batterilevetid og TurboPower-opladning

Med TurboPower 30, kan du oplade din Motorola G71 5G på bare få minutter og holde fornøjelsen i gang med det kraftfulde 5000mAh-batteri. Med Motorola G71 5G kan du holde batteriet i gang, i op til 30 timer. Så kan du sagtens gå hele dagen, uden at oplade din mobil.
Lang batterilevetid og TurboPower-opladning

Lynhurtig 5G-hastighed

Med mobilens superhurtige 5G-hastighed kan du downloade film, serier og store filer på bare få sekunder, helt uden forsinkelser. Motorola G71 5G har den nye Qualcomm Snapdragon 695-processor, som gør det muligt, at scrolle på diverse sociale medier, uploade fotos, tage selfies mm. med fuld kraft.
Lynhurtig 5G-hastighed

Motorola Moto G71 5G - Lynhurtig TurboPower opladning og kraftfuldt batteri

Motorola Moto G71 5G har det bedste display på en Android og kan oplades på bare få minutter med TurboPower opladning. Tag imponerende billeder og videoer med mobilens triple kamerasystem og surf på nettet med 5G. Læs mere om mobilen herunder.

Enestående 6,4” Max Vision OLED-skærm

Læn dig tilbage og se alle dine yndlingsserier, -film og -spil på mobilens strålende skærm med naturtro farver. Skærmen danner mørkere sorte farver og skarpere kontraster, så du får den bedst mulige skærm oplevelse. Med Full HD+ får du en helt bemærkelsesværdig opløsning, der fremhæver alle detaljerne.

Imponerende 50 MP triple kamerasystem

Med Motorola Moto G71 5G kan du fange øjeblikket fra enhver vinkel og i ethvert lys, lige fra ultrabred til ultratæt. Kameraet leverer tydelige optagelser, hver eneste gang og får dine motiver til at stå klart og tydeligt i alle situationer. Det er uanset om, det er vidvinkel eller nærbillede, så er billedet altid knivskarpt.

Unikke og fede kamera funktioner

Delt skærm

Vha. delt skærm kan du udvide dine fotograf muligheder, så du får to visninger, som gør det muligt at optage med både bag kameraet og frontkameraet på helt samme tid.

Videoforskønnelse

Med videoforskønnelse reducerer kameraet automatisk rynker og evt. skønhedsfejl, mens du optager. Så bliver dit og dine venners ansigter vist fra sin bedste side.

Portrætfokus

Portræt Fokus gør det muligt, at justere dit fokus, så du kan få et professionelt udseende, ved blot at tilføje baggrundsslør.

Cinemagraph

Omdan dine billeder til bevægelse. Denne funktion sammenfletter video og foto, som resulterer i, at én del af dit billede bevæger sig, mens resten står helt stille.

Nattesyn

Med Nattesyn kan du få fremhævet alle detaljerne, når du tager et billede i mørke. Alle dine billeder ville blive lyse og skarpe, selv når der er meget svag belysning.

128 GB indbygget lagerplads

Med en Motorola Moto G71 5G løber du aldrig tør for plads til apps, film, sange, billeder og spil med masser af lagerplads.

Køb Motorola Moto G71 5G til en god pris hos YouSee

Køb Motorola Moto G71 5G til en god pris hos YouSee med fri fragt og et mobilabonnement med masser af fordele. Prisen på Motorola Moto G71 5G varierer efter, hvilket mobilabonnement du vælger, når du bestiller online. Vælg det abonnement der passer bedst til dig og se den skarpeste pris på Motorola Moto G71 5G.

Betal din smartphone på afbetaling uden renter

Bestil din Motorola Moto G71 5G i dag og betal den enten over 12 eller 24 måneder på rentefri afbetaling helt uden renter. Du betaler præcis det samme beløb for mobilen, som hvis du betaler hele beløbet med det samme.

YouSee abonnement - spækket med fordele

Ved køb af en Motorola Moto G71 5G hos YouSee, får du et mobilabonnement fyldt med fordele med i prisen.

Danmarks bedste mobilnetværk

Med YouSee får du et mobilnetværk, der dækker i hele Danmark, så du altid ville have god forbindelse. Du får muligheden for at gå på nettet, sende beskeder, streame tv-serier og game med det bedste og mest stabile mobilnetværk i Danmark med hurtige hastigheder.

Roaming i 48 lande i verden

Du kan gå på nettet, ringe og sende beskeder i 48 lande i verden direkte fra dit mobilnetværk, så slippe du for at finde frem til Wi-Fi forbindelser på din rejse. Vi dækker bl.a. i Thailand, USA, Grønland, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med YouSee Musik kan du lytte dagligt til musik. Du kan lytte til musik, podcast og radio i HI-FI kvalitet. Her kan du lytte til over 75 millioner musiknumre, som du kan afspille via Apple Carplay, Airplay, Chromecast og Bluetooth.

Køb flere telefoner fra Motorola hos YouSee

Find en lang række mobiler fra Motorola her i webshoppen - alle sammen til rigtig gode priser.

Du får altid fri fragt og et mobilabonnement til en god pris med masser af lækre fordele.