Motorola

Moto G73 5G

1.999 kr.
Rabat
556 kr.
Med YouSee Mobil Fri

Bygget til underholdning

Motorola Moto G73 5G har den nyeste udgave af Android, hvilket giver dig adgang til de nyeste og bedste apps. Mobilen er designet til, at du kan streame film eller spille tunge spil i et flydende billede, da skærmen kører med 120 Hz. Du får godt med lagerplads til apps og billeder. Du kan desuden indsætte et hukommelseskort på op til 1 TB, hvormed du aldrig går ned på lagerplads

50 MP-kamera med Ultra Pixel-teknologi

Motorola Moto G73 5G har et 50 MP-hovedkamera, som kan tage billeder i selv ringe belyst miljø. Mobilen er desuden spækket med kamerateknologier, som HDR og AR Stickers, der giver dig mulighed for at tage superflotte og underholdende billeder. Og du kan sætte en mindre hær af mennesker ind foran kameraet, da det understøtter vidvinkel-fotografier, hvor alle kommer med.

Kraftfuld processor

Bag skærmen kører den nyeste udgave af Android-styresystemet, der arbejder sammen med den kraftfulde processor, så alt hvad du foretager dig på Moto G73 5G bevarer flowet. FHD+ skærmen leverer 120 billeder i sekundet, hvormed videoer, store spil og serier bare flyder som en drøm omgivet af Dolby Atmos lyd – især når du streamer via youSee's 5G-mobilnet.

Motorola Moto G73 5G

Samler fede teknologier i din mobil

Du får en 5G-mobil med ydeevnen i orden, ligesom du kan tage smukke billeder med 50 megapixel-kameraet. Motorola Moto G73 5G er desuden udstyret med et batteri, der har masser af power til underholdningen og fotograferingen af dagens spændende oplevelser.

Hovedkameraet foreviger dine mindeværdige stunder, uanset om det er dårligt belyste lokaler eller i strålende solskin. Takket være Ultra Pixel-teknologien bliver dine billeder lækre og skarpe at se på. Moto G73 5G er vandafvisende, så du selv i regnvejret kan knipse løs.

Mobilens store batteri giver dig strøm nok til et par dages tid, mens TurboPower 30-opladningsteknologien sikrer dig flere timers strøm på få minutter, og du er hurtigt videre. Køb Motorola Moto G73 5G til en fordelagtig pris hos YouSee i dag, og vi kvitterer med gratis levering samt et væld af abonnementsfordele.

YouSee samler fede fordele i dit abonnement

Når du bestiller Motorola Moto G73 5G her hos YouSee, giver vi dig forsendelsen gratis, ligesom vi udstyrer dig med et mobilabonnement, der er fyldt med fordele såsom YouSee Musik og Roaming World. Så kan du både lytte til dine favoritkunstnere med din fede musikmobil herhjemme og i udlandet.

Prisen på Motorola Moto G73 5G varierer ud fra det mobilabonnement, du vælger, når du bestiller mobilen her på siden.

Gå på opdagelse i de mange fordele du får med dit mobilabonnement hos YouSee

YouSee giver dig et mobilabonnement med en lang række fordele sammen med din Motorola Moto G73 5G. Du får adgang til YouSee Musik, hvor du kan streame musik i Hi-Fi-kvalitet. Du får også Roaming World med i prisen, så kan du dele indholdet, du har lavet med din kameramobil på sociale medier eller streame flotte film på din FHD+ skærm, mens du er i udlandet, uden det kræver et særligt abonnement eller koster ekstra.

Det bedste mobilnet i Danmark

Takket være TDC NETs landsdækkende mobilnetværk, får du en stabil og pålidelig forbindelse, uanset om du befinder dig i byen eller på landet. Gå på nettet, send sms’er, upload dine videoer til Tik Tok eller spil dine spil på Danmarks bedste mobilnet.

Roaming World til dig, der elsker at rejse

Brug din mobil og det lokale mobilnet i 48 lande, uden det koster dig ekstra. Du kan trygt ringe hjem, sende sms’er eller gå på nettet uden ekstraomkostninger. Bare nyd din rejse uden at bekymre dig om mobilregningen. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik er inkluderet i abonnementet

Med YouSee Musik har du adgang til mere end 100 millioner numre med din mobil. Stream dine favoritnumre hvor som helst og når som helst. Lyt til spændende podcasts, de nyeste numre og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du desuden kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Specifikationer
Skærmtype
LCD, 20
Skærmstørrelse
6,5"
Opdateringsfrekvens
120 Hz
Batteristørrelse
5000 mAh
Opladning
TurboPower 30-opladning
RAM
8 GB
Hukommelse
256 GB (microSD op til 1 TB - medfølger ikke)
Hovedkamera
50 MP, f/1.8 bred, Ultra Pixel, PDAF + 8 MP, f/2.2, 118 grader (ultrabredformat), 1.12µm, 118 grader ultrabredvinkel
Frontkamera
16 MP, f/2.5 (bred)
Hovedkamera
1080p 30/60 fps
Frontkamera
1080p 30 fps
Styresystem
Android 13
Processor
MediaTek Dimensity 930 med 2.2 G Hz octa-core CPU
Højttaler
Stereohøjttalere, Dolby Atmos
Bluetooth
5.2 A2DP, LE
NFC
Ja
USB
Type-C 2.0
Vandafvisende
Ja
Vægt
181 g.
Dimensioner
161,42 x 73,84 x 8,29 mm
Sikkerhed
Fingeraftryksskanner og ansigtsgenkendelse
Farver
Midnight Blue
5G
Ja
Wi-Foi
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct
SIM-kort
Single SIM (Nano-SIM) eller Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

Har du nogle spørgsmål?

Det er muligt at ringe til udlandet med alle mobilabonnementer.

Prisen afhænger af, hvilket land man ringer til.

Læs mere om priser til udlandet

Uanset om du er ny kunde eller eksisterende kunde, kan du beholde dit nuværende nummer.

Hvis du er i binding, når du køber et nyt produkt, vil du blive opkrævet for restbindingen på din næste regning.

Nej, der vil være binding på dit mobilabonnement, hvis du køber et produkt hos os. Du vil være bundet i seks måneder på det abonnement, du køber sammen med produktet. Bindingen på mobilabonnementet gælder uanset om købet er lavet kontant eller på afdrag. Bemærk også, at bindingen fornyes, hver gang du køber et nyt produkt på samme nummer.

Den normale leveringstid er 2-3 hverdage.

Der kan være en rabat forbundet med dit nuværende abonnement. Log ind øverst på siden, for at se, om du kan få rabat.

Hvis du vælger at dele din betaling for telefon op i rater over 12 eller 24 mdr. kan det sagtens lade sig gøre.

Yousee samarbejder med Expressbank. Ingen renter eller skjulte omkostninger forbundet med ordningen. Du vil i købet blive sendt igennem til Expressbank hvor du udfylder en låne ansøgning. Expressbank foretager en kreditvurdering og du får svar med det samme, og sender dig til underskrivelse af lån med dit MitID. Når lånet er underskrevet afsluttes din ordre, og vi sender hurtigst mulig dit nye produkt til dig.

Yousee og Expressbank ratebetaling

  • 0 % i stiftelsesomkostning

  • 0 % i debitorrenten

  • 0 % i ÅOP

  • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Det er en forudsætning for tegning af lånet, at du bliver tilmeldt automatisk kortbetaling. Dette tilmeldes nemt i købet, det vil være det samme betalingskort du tilmelder i din ordre, som både vil opkræve abonnement og dine rater fra Expressbank. Bemærk at det ikke er muligt at have mere end 2 aktive låneaftaler.

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige abonnement?

Bliv ringet op eller besøg en af vores butikker