!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 300 kr
Nokia2660 Flip

Kontantpris med YouSee Mobil 80 499,-

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Sort

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Sort

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen799 kr.
 • Rabat-300 kr.
 • Pris i alt499 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.813 kr.

Catch you on the flip side!

Nokia 2660 Flip lader dig slippe for alverdens bimlen og bamlen, som moderne smartphones udsætter dig for. Åbn telefonen for at ringe, skrive SMS’er, tage et billede eller lytte til radioen. Simpelt og ligetil.

Din ven i nøden

Nokia 2660 Flip lader dig indkode navn og nummer på fem nødkontakter, som du kan ringe til, hvis uheldet er ude. Med den særlige nødknap i siden skal du ikke en gang åbne din mobil for at ringe til dine nødkontakter.

Tænk ikke på batteriet

Glæd dig over en lang batterilevetid så du slipper for at have din Nokia 2660 Flip i opladeren dagligt. Den kan klare sig i flere dage på én opladning.


Flip fra Nokia

Stå af smartphone-ræset med Nokia 2660 Flip. Denne mobiltelefon er et rent blast from the past, hvor du ikke skulle være på sociale medier hele tiden eller forholde dig til et væld af apps, der konstant sendte dig meddelelser. Genoplev denne tid med Nokias hyldest til den klassiske klaptelefon.

Med Nokia 2660 Flip kan du ringe, sende SMS’er, tage billeder, lytte til FM-radio og bruge mobilen som lommelygte. Alt det praktiske og essentielle plus lang batterilevetid.

Klaptelefonen understøtter sågar en nødopkaldsfunktion, hvor du med en separat knap kan ringe til op til fem forskellige nødkontakter, uden du skal folde mobilen ud. Du kan også lytte til radioen med høretelefoner og høreapparat – eller blot slå højttaleren til.

Brugervenligheden er desuden i top, da Nokia 2660 Flip har store knapper, så du nemt kan indtaste nummeret, du vil ringe til, ligesom det er nemt at læse beskeder på den store skærm.

Køb din Nokia 2660 Flip hos youSee i dag og genoplev, hvor let og simpelt mobillivet kan være – helt uden dikkedarer.

Køb Nokia 2660 Flip hos YouSee til yderst favorable penge

Når du køber Nokia 2660 Flip hos YouSee, er det til fornuftige penge og med fri fragt. Derudover får du mobilabonnement, der er spækket med fordele. Prisen på Nokia 2660 Flip afhænger af, hvilket mobilabonnement du vælger, når du bestiller klaptelefonen i vores webshop.

Bestil din klaptelefon på afbetaling helt uden renter

YouSee giver dig muligheden for at bestille din Nokia 2660 Flip og betale den over 12 eller 24 måneder helt rentefrit. Det betyder, at du betaler samme beløb for mobilen, som hvis du betaler hele beløbet med det samme – her er ingen skjulte omkostninger.

YouSee-mobilabonnement med et væld af fordele

Når du køber en Nokia 2660 Flip hos YouSee, får du også et mobilabonnement med et væld af fordele inkluderet i prisen.

Danmarks bedste mobilnet

Med YouSee får du adgang til et pålideligt mobilnet, der dækker hele landet, så du altid er sikret en stabil og tilregnelig forbindelse, uanset hvor du måtte befinde dig i nord, syd, øst eller vest. Du kan ringe, sende SMS´er og sende billedbeskeder på Danmarks bedste mobilnet.

Roaming World

Tag din Nokia 2660 Flip med til udlandet, hvor du kvit og frit kan ringe eller sende beskeder på det lokale mobilnet. YouSee har aftaler i 48 lande over hele verden, så du automatisk kobler dig på det lokale mobilnet, når du skal ringe hjem. Vi dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande. Alt dette er en del af dit YouSee-abonnemet.

YouSee Musik

Med YouSee Musik i ørerne, kan du streame musik hvor som helst og når som helst. Gå på opdagelse i podcasts, de fedeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet. Lyt til over 100 millioner musiknumre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.