!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 500 kr
NokiaG42 5G

Kontantpris med YouSee Mobil 80 1.499,-

Nokia G42 5G Eunor Grey

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Eunor Grey

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Eunor Grey

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen1.999 kr.
 • Rabat-500 kr.
 • Pris i alt1.499 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 2.813 kr.

Tænk grønt, tænk Nokia G42 5G

Bagsiden af Nokia G42 5G er lavet af 65 % genanvendte materialer for at skåne miljø og klima. Og det er uden, at Nokia går på kompromis med kvalitet eller robusthed, hvorfor producenten tilbyder hele tre års garanti.

QuickFix det selv

Uheld sker. Du taber mobilen, så skærmen revner, eller USB-porten bliver bøjet. Nokia har designet G42 5G til, at du selv kan udskifte essentielle dele. Takket være QuickFix kræver det hverken doktorgrad i elektronik eller flere timer, før din mobil er god som ny.

50MP-kamera med kunstig intelligens

Hovedkameraet er skabt til at forevige dine stjernestunder på smukkeste vis. Foruden 50MP-sensoren anvender kameraet også kunstig intelligens til at forbedre billedkvaliteten, så du får lækre portrætbilleder – også om natten.Nyt fra Nokia G-serien

Nokia G42 5G er til dig, der tænker på miljøet, robusthed, genanvendelse og ikke mindst lækkert mobilkamera. Nøgleordet er her omtanke.  

Nokia G42 5G efterlader et minimalt miljøaftryk og et maksimalt indtryk, når det kommer til at tage smukke og skarpe billeder – selv i nattens mulm og mørke. Takket være Nokias avancerede kamerateknologi, der anvender kunstig intelligens, kan du tage portrætbilleder i så høj kvalitet, at vennerne bliver grønne af misundelse.

Apropos grøn, bagsiden af Nokia G42 5G består af 65 % genanvendte materialer af hensyn til miljøet. Derudover er mobilen bygget til at blive brugt igen og igen – også selvom uheldet måtte være ude. Nokia G42 5G har en robust ramme med evnen til at modstå strabadserne, mens skærmen er beskyttet af det solide Corning Gorilla Glass 3. Endelig er mobilen IP52-certificeret, så den afviser både støv og regnvejr. Nokia står inde for sine produkter, hvorfor du får hele tre års garanti på din Nokia G42 5G.

Skulle du komme til at ødelægge skærmen eller bøje opladningsporten, kan du takket være QuickFix selv skifte essentielle dele ud. Nokia G42 5G er bygget til, at det skal være nemt at fikse uheld, så du slipper for at skulle investere i en helt ny smartphone - eller betale for dyre reparationer. Selv batteriet kan udskiftes.

Batteriet i Nokia G42 5G holder op til tre dage på én opladning, og den understøtter hurtigopladning, så du er videre på ingen tid. Selv efter 800 opladninger, hvilket svarer til fire års almen brug, bevarer batteriet 80 % af kapaciteten. Tænk miljøvenligt og køb din Nokia G42 5G hos YouSee i dag, og vi betaler for forsendelsen.

Køb din miljøvenlige mobil hos YouSee til budgetvenlig pris

Når du køber Nokia G42 5G hos YouSee, er det til en lav pris med gratis forsendelse og et mobilabonnement, der er proppet med fordele. Prisen på Nokia G42 5G afhænger af, hvilket mobilabonnement du vælger, når du bestiller mobilen i vores webshop.

Køb din Nokia G42 5G på afbetaling og uden renter

YouSee giver dig muligheden for at bestille din Nokia G42 5G og betale den over 12 eller 24 måneder. Du betaler samme beløb for mobilen, som hvis du betaler hele beløbet med det samme. Ingen fiduser, ingen renter.

YouSee-mobilabonnement med et væld af fordele

Køb Nokia G42 5G hos YouSee og du får et mobilabonnement med et væld af fordele med i købet.

Danmarks bedste mobilnet

Med YouSee får du adgang til et mobilnet, der dækker hele Danmark, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse, uanset om du er på stranden og surfer på internettet, eller du er i byen og besvarer opkald. Gå på nettet, send SMS´er, stream og spil på Danmarks bedste mobilnet.

Roaming World

Du kan gå på nettet, ringe og sende beskeder i 48 lande over hele verden på det lokale mobilnet, så du slipper for at finde forskellige Wi-Fi forbindelser under din rejse. Vi dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med YouSee Musik i ørerne, kan du streame musik hvor som helst og når som helst. Gå på opdagelse i podcasts, de fedeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet. Lyt til over 75 millioner musiknumre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.