Alle mobiltelefoner

Rabat: 1.374 kr
NokiaX30 5G

Pris 4.255,- Pris med Mobil 50 GB og rabat 2.881,-

Månedlig pris over 24 mdr. 120,-

Nokia X30 5G Cloudy Blue 256 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

256 GB - Cloudy Blue

Vælg størrelse - 256 GB

Vælg farve - Cloudy Blue

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 50 GB209 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

 • Mobil 30 GB

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.120 kr./md.

Betal pr./md.329 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen4.255 kr.
 • Rabat-1.374 kr.
 • Pris i alt2.881 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 4.135 kr.

Tænk på miljøet, tænk Nokia X30 5G

Når du køber denne mobil, planter Nokia 20 træer for dig. Derudover består Nokia X30 5G af 65 % genbrugsplast og 100 % genanvendt aluminium, hvilket gør denne model til Nokias med miljøvenlige model til dato – uden at gå på kompromis med ydeevnen.
Tænk på miljøet, tænk Nokia X30 5G

6,43” skærm af Corning Gorilla Glass Victus

AMOLED-skærmen er beklædt med en særdeles hårdfør glastype, hvis formål er at beskytte din mobil, mens PureDisplay-teknologien giver dig klare farver og et flydende billede med 90 Hz-opdateringshastighed.
6,43” skærm af Corning Gorilla Glass Victus

50 MP-kamera med formidabel fototeknologi

Hovedkameraet bliver understøttet af Capture Fusion, Night Selfie og Dark Vision, så du kan tage flotte og stemningsfulde billeder, der fanger din omgivelser og placerer dig i centrum. Du får skarpe billeder med en fantastisk detaljegrad, som giver dine fotografier en levende fornemmelse, uanset om du fotograferer om dagen eller efter solnedgang.
50 MP-kamera med formidabel fototeknologi

Nokia X30 5G - miljøvenlig smartphone

Nokia X30 5G er til dig, der gerne vil have en fed mobil med lang levetid, mens du har omtanke for miljøet og fremtidige generationer. Din kommende miljøvenlige smartphone består blandt andet af 100 % genanvendt aluminium og 65 % genbrugsplastik – uden den går på kompromis med ydeevne eller robusthed. Og når du køber Nokia X30 5G, er du med til at plante træer, som bidrager til en grønnere

Den bedste fotograferingsoplevelse

Mobilen efterlader et minimalt miljøaftryk og et maksimalt indtryk, når det kommer til at tage smukke og stemningsfulde billeder – også om natten. Nokia X30 5G har et 50 MP PureView-kamera med optisk billedstabilisering, som leverer flotte fotografier i vidvinkel og en ufattelig skarphed, selv i mørke omgivelser. Du vil takke dig selv for at have købt Nokia X30 5G hos youSee, fordi du foreviger dine bedste aftenøjeblikke i så høj en kvalitet, at minderne står klart i dit virtuelle fotoalbum.

Den perfekte skærm

Nokia X30 5G er udstyret med en skærm i den perfekte størrelse. Med de 6,43 tommer AMOLED skærm, får du mere jævn visning og bedre farver, så den er perfekt til at browse, streame og scrolle på. Denne smartphone er lavet til at passe godt både i din hånd og lomme.

Smart og robust design

Nokia X30 5G er bygget til at holde. Du får en maratonløber af en mobil, der overlever på den lange bane. Modellen er IP67-certificeret, så du kan have den liggende ved siden af dig på græsset eller på sandstranden, ligesom den tåler, at du tager billeder under vandet i svømmepølen. 6,43”-skærmen består af Corning Gorilla Glass Victus, som overlever en tur i tasken med indhold. Nokia giver dig hele tre års garanti og tre års månedlige sikkerhedsopdateringer, så din mobil er max sikret langt ud i fremtiden.

Langvarig batterilevetid

Selv batteriet er bygget til at holde. Nokia X30 5G holder op til to dage på én opladning, og den understøtter hurtigopladning, så du er videre på ingen tid. Køb din miljøvenlige og langtidsholdbare mobil hos youSee i dag, og vi sender den til dig helt gratis.

Køb Nokia X30 5G hos youSee til en pris, hvor alle kan være med

Når du køber Nokia X30 5G hos youSee, får du en yderst skarp pris sammen med fri fragt og et mobilabonnement, der er spækket med fordele. Prisen på Nokia X30 5G afhænger af, hvilket mobilabonnement du vælger, når du bestiller mobilen i vores webshop.

Betal din mobil på rentefri afbetaling

Split din regning op hos YouSee i flere dele og betal din mobil over 12 eller 24 måneder helt rentefrit. Det betyder, at du betaler den samme pris, som hvis du betaler det fulde beløb med det samme.

Et mobilabonnement spækket med fordele

Køber du en Nokia X30 5G med abonnement, er dette mobilabonnement spækket med masser af fordele inkluderet i prisen.

Danmarks bedste mobilnetværk

I abonnementet får du Danmarks bedste mobilnetværk, hvor du kan streame, ringe og surfe på nettet på en super hurtig og stabil forbindelse. Dermed kan du streame dine yndlingsfilm helt uden afbrydelser og undgå at samtalen ryger, uanset hvor du befinder dig.

Roaming World

Med Roaming World får du muligheden for at bruge din mobil når du er på ferie. Du kan ringe, sende SMS´er og surfe på nettet i 48 lande over hele verden. Del alle dine minder fra din rejse på de forskellige sociale platforme med din vennekreds og familie.

YouSee Musik

Med i abonnementet, får du musik streamingtjenesten YouSee Musik. Her kan du lytte til over 75 millioner numre fra alle de store kunstnere. Tag din musik med dig på farten og oplev top Hi-fi kvalitet via Chromecast, Apple Carplay, Bluetooth og Airplay.