!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 800 kr
PlantronicsVoyager 5200

Kontantpris med YouSee Mobil 80 99,-

Plantronics Voyager 5200

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Sort

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Sort

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen899 kr.
 • Rabat-800 kr.
 • Pris i alt99 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.413 kr.
!
Bemærk:
Ved køb af en Plantronics Voyager 5200 på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Plantronics Voyager 5200 bluetooth headset med masser af funktioner

Det nye Plantronics Voyager 5200 headset, har stor fokus på mikrofon lyd. Med sin ekstra mikrofon, kan headsettet sortere direkte vindstøj og baggrundsstøj fra.

Ergonomisk og behageligt design

Plantronics Voyager har et lækkert ergonomisk design, som passer til såvel højre som venstre øre. Headsettet vejer kun 20 g, så det er utroligt behageligt at siddende i øret over længere tid.

Brugervenligt headset

De forskellige knapper til besvarelse af opkald, mute, volumen og tænd/sluk er alle placeret intuitivt på headsettet, så du kan nemt tilgå de forskellige funktioner. Stemmebeskeder fortæller dig hvem der ringer, resterende batteritid, om headsettet er muted og hvilken enhed du er forbundet med.

Smart Sensor teknologi

Smart sensor besvarer dine opkald, når du tager headsettet på eller du kan vælge at besvare det vha. stemmestyring. Du har også muligheden for at aktivere Siri, Google Now eller Cortana med blot et enkelt klik på en udvalgt knap på headsettet. Der medfølger et mikro-USB kabel, som du kan bruge til at forbinde dit headset med din PC. Vha. af dette kan du tilpasse Plantronics Voyager 5200 funktioner helt efter dine egne behov. Det er går super nemt og hurtigt.

Foretag opkald uden baggrundsstøj

Plantronics Voyager 5200 er det perfekte bluetooth headset til dig, som arbejder i støjfyldte miljøer. Dette headset er et af markedets bedste, når det gælder headset til udendørsbrug. Vha. af de fire mikrofoner og seks lag WindSmart technology sikrer headsettet, at vindstøj omkring dig sorteres fra og du går klart igennem til modtageren. Arbejder du på kontoret og har en hverdag med mange telefonmøder? Så er Plantronics Voyager 500 også super anvendeligt til det travle liv på kontoret.

Følg med i headsettets batteristatus

Er Voyager 5200 tilsluttet til din smartphone via bluetooth, har du muligheden for at hele tiden følge med i batteri-statussen på din mobil. Så kan du altid holde øje med, hvor meget strøm du har tilbage på dit bluetooth headset.

Købes inkl. mobilabonnement og med masser af fordele

Når du bestiller en Plantronics Voyager 5200 på yousee.dk, bestiller du samtidig også et mobilabonnement. Vi har et bredt udvalg af varierede mobilabonnementer til gode priser spækket med fordele, som eks. YouSee Musik med over 100 millioner musiknumre, så du kan streame masser af musik.
Vores fordele:
 • YouSee Musik med over 75 millioner af musiknumre
 • Danmarks bedste mobilnetværk
 • Roaming i 36 lande i Europa