Samsung Galaxy A21s32 GB Sort

Samsung Galaxy A21s 32 GB Sort bagside
 • Rabat: 500 kr.

SamsungGalaxy A21s32 GB Sort

Rabat: 500 kr.
1.299 kr.

Fri levering med PostNord inden for 2-3 hverdage eller afhentning i en af vores butikker.

Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Oplev 5G-hastigheder

Fri + 30 GB

199 kr./md.

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 65 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Køb Samsung Galaxy A21s billigt med abonnement og fri fragt

Køb den prisvenlige Samsung Galaxy A21s her i webshoppen med abonnement og fri levering.

Det er nemt og hurtigt at bestille online. Og vi sender telefonen til dig indenfor få hverdage.

Specifikationer

 • 6,5 tommer HD+ Infinity-display
 • Bagkamera med fire linser på 48 + 8 + 2 + 2 megapixel
 • 13 megapixel front-kamera
 • Lang batterilevetid med 5000 mAh-batteri
 • Hurtigopladning
 • Kraftfuld og hurtig med Octa Core Exynos 850-processor og 3 GB RAM
 • Intuitiv brugerflade med Android fra Google
 • Indbygget sikkerhed med Samsung Knox
 • Omsluttende lyd med Dolby Atmos-indstilling
 • Jackstik til høretelefoner
 • Fingeraftrykssensor på bagsiden
 • Ansigtsgenkendelse
 • Op til 512 GB hukommelse med mikroSD-kort
 • Stilrent design med 3D-glans

Få flere oplysninger om alle specifikationer og features på Samsung Galaxy A21s længere nede på siden.

Pris

Samsung Galaxy A21s er en prisvenlig smartphone, som du kan købe online billigt hos YouSee.

Prisen afhænger af, hvilket abonnement du vælger, når du bestiller din nye telefon.

Vælg det abonnement du vil have med til dine nye mobil her på siden og se din pris på Samsung Galaxy A21s.

Få et mobilabonnement spækket med fordele

Når du køber din mobil hos os bliver du en del af YouSee-familien med et mobilabonnement spækket med masser af fordele - alt sammen til en rigtig god pris. Læs mere om vores fordele her.

 • Danmarks bedste 4G-netværk
 • Telefoni i udlandet med roaming i 36 lande i Europa
 • YouSee Musik med over 65 millioner musiknumre

Hos os surfer, ringer og sender du beskeder på Danmarks bedste 4G-netværk med en hurtig og stabil forbindelse. Og forbindelsen dækker i hele Danmark - også på togturen og i sommerhuset.

Du kan også gå på nettet, ringe og sende beskeder direkte fra mobilnetværket når du er ude at rejse. Så kan du fx finde vej på bilferien via GPS eller dele feriebilleder på sociale medier direkte fra strandstolen.

Du får også YouSee Musik, hvor du kan lytte til alt det musik, du vil. Vi har over 65 millioner musiknumre at vælge mellem inden for enhver genre og fra ethvert årti. Du får lyd i høj hi-fi-kvalitet, og du kan afspille via AirPlay, CarPlay, Chromecast og Bluetooth.

Lanceringsdato og release i Danmark

Samsung lancerede Galaxy A21s den 15. maj 2020, hvor de løftede sløret for alle specifikationer og features på den nye smartphone i Galaxy A-serien.

Den officielle release-dato var den 2. juni 2020, hvor telefonen kom på det danske marked. Lige nu kan du bestille Galaxy A21s her i webshoppen til en rigtig god pris.

Anmeldelse og test

Mobilmarkedets tech-eksperter er alle enige. Samsung Galaxy A21s er perfekt til dig, der vil have en billig smartphone men ikke vil gå på kompromis med kvalitet.

Med Galaxy A21s får du et professionelt kamera, det ikoniske Samsung Infinity-display og et batteri, der holder længe.

Læs mere om hvorfor Samsung Galaxy A21s skal være din nye telefon her på siden.

Fantastisk skærmbillede

Oplev Samsungs signatur Infinity-skærm med et fantastisk skærmbillede med klare farver og høj HD+-opløsning. Skærmen strækker sig over hele telefonens forside. Og med 20:9 skærmformatet er skærmen også perfekt til gaming.

Professionelt kamera

Du får imponerende billeder med det professionelle kamera på bagsiden af telefonen med fire kameralinser på 48 + 8 + 2 + 2 megapixel. Både dag og nat.

Du får skarpe og detaljerede billeder med virkelighedstro farver og høje kontrastforhold. Og med vidvinkel kan du få det hele med på billedet - alt fra store landskaber til hele bybilledet. Og med makrolinsen kan du zoome helt ind på dit motiv.

Ultra skarpe selfies

Med 13 megapixel kamera på forsiden af telefonen står du altid knivskarpt på dine selfies. Og du kan endda tage flotte og professionelle portrætbilleder af dig selv med Live Focus-funktionen, som slører baggrunden og stiller skarpt på dit ansigt.

Kamera-specs

 • 48 megapixel hovedlinse
 • 8 megapixel ultravidvinkellinse
 • 2 megapixel makrolinse
 • 2 megapixel dybdelinse
 • Live Focus for portrætbilleder
 • Fuld HD-videooptagelse
 • 8 x digitalt zoom
 • Autofokus
 • Flash

Stort batteri

Galaxy A21s er udstyret med et stort 5000 mAh-batteri, der giver dig masser strøm. Så kan du streame løs, spille spil og surfe på nettet hele dagen uden at bekymre dig, om at telefonen løber tør for strøm.

Batteriet kan holde op til 23 timers surfing på nettet, 21 timers videoafspilning, 54 timers tale eller 109 timers lydafspilning.

Hurtigopladning

Med Samsungs 15W hurtigoplader kan du oplade batteriet lynhurtigt, når det løber tør for strøm. Sæt opladeren til og på 30 minutter kan du oplade telefonen fra 0 - 50 %.

Kraftfuld og hurtig processor

Med den kraftfulde Octa Core Exynos 850-processor og 3 GB RAM kan du uden problemer køre de helt store apps og programmer på telefonen.

Telefonen reagerer lige med det samme, når du trykker på skærmen og du kan have flere apps og programmer åbne på samme tid - helt uden at mobilen mister fart.

Intuitiv brugerflade med nem navigation

Det populære styresystem Android fra Google giver dig en en brugervenlig telefon, hvor du nemt kan navigerer rundt på telefonens skærm.

Android lærer dine mobilvaner at kende og er altid et skridt foran og har apps og programmer klar, lige når du skal bruge dem.

Du får også nem navigation med genveje, der er nemme at lære og gør det nemt og hurtigt at navigerer rundt på skærmen.

Sikkerheden er også top - Android krypterer din data sikkert, når du surfer på nettet. Og så kan apps og programmer, der står åbne i baggrunden, ikke få adgang til mobilens mikrofon eller kamera.

Samsung Knox holder din smartphone sikker

Samsung Knox beskytter dine følsomme oplysninger, så du ikke behøver at bekymre dig, når du går på nettet og bruger apps og programmer på mobilen.

Fantastisk Dolby Atmos-lyd

Du får fuldstændig fantastisk og altomsluttende lyd fra telefonens højttalere med Dolby Atmos-indstillingen. Perfekt når du spiller spil, ser film, serier eller høre musik.

Jackstik

Du får det klassiske 3,5 mm jackstik input til høretelefoner på mobilen. Så modsat mange andre smartphones på markedet behøver du ikke en adapter, når du skal tilslutte dine høretelefoner til Samsung Galaxy A21s.

Fingeraftrykssensor på bagsiden

Du kan nemt og hurtigt låse skærmen op med fingeraftrykssensoren på bagsiden af telefonen. Du lægger blot fingeren på scanneren og på et splitsekund er du klar til at ringe, sende beskeder, gå på nettet og meget mere.

Ansigtsgenkendelse

Du kan vælge at bruge ansigtsgenkendelse til at låse skærmen op. Med ansigtsgenkendelse skal du bare holde telefonen frem foran dig, og så låser skærmen helt automatisk op.

Op til 512 GB hukommelse

Du får helt automatisk 32 GB intern lagerplads på telefonen til billeder, videoer, apps og programmer.

Mangler du plads kan du nemt opgradere hukommelsen helt op til 512 GB med et mikroSD-kort som separat tilbehør til din mobiltelefon.

Stilfuldt design i 3D-glans

Galaxy A21s er en stilfuld telefon i en elegant sort farve med 3D-glans. Og med afrundede kanter er telefonen også nem at betjene med en hånd.

Længere oppe på siden kan du se billeder af Samsung Galaxy A21s.

Unboxing - se hvad du får med i pakken

 • Samsung Galaxy A21s
 • Hurtigoplader
 • Høretelefoner
 • USB adapter
 • Mikro-USB adapter
 • Manual (dansk)

Samsung Galaxy A21s vs A51

Hvad er forskellen mellem Samsung Galaxy A21s og A51? Her kan du læse mere om, hvad der adskiller de to prisvenlige modeller fra Samsung fra hinanden.

Samsung Galaxy A51 er en dyrere smartphone med bedre funktioner og features til dig, der forventer lidt mere af din smartphone. Her får du et bedre skærmbillede, bedre bagkamera med højere opløsning, større front-kamera og en større hukommelse. Og så er Galaxy A51 også mindre og vejer ikke så meget som Galaxy A21s. Til gengæld betaler du mere for Galaxy A51.

Læs mere om Samsung Galaxy A51

Se alle vores telefoner fra Samsung

I webshoppen har vi altid et stort udvalg af mobiltelefoner fra Samsung i alle prisklasser. Vi har både de nyeste flagskibsmodeller med markedets førende teknologi og billige modeller med færre avancerede specifikationer.

Klik på hver model for at læse mere om pris og specs.