Samsung Galaxy A50128 GB Sort

Køb den prisvenlige Samsung Galaxy A50 hos YouSee
  • Mobilrabat: 2.300 kr.
  • Kommer snart
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

SamsungGalaxy A50128 GB Sort

Mobilrabat: 2.300 kr.
Kommer snart
699 kr.

Mellemklassemobil i flagskibsklassen

!
Bestil nu og få leveret så snart vi har telefonen på lager.
Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Heraf 10 GB Roaming Europa
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 60 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Galaxy A50 - "A for anbefalelsesværdig"

Læs anmeldelsen her.

Køb Samsung Galaxy A50 til en rigtig god pris

Bestil Samsung Galaxy A50 i dag i vores webshop med fri fragt og et mobilabonnement fyldt med unikke fordele. Med Galaxy A50 har Samsung lanceret en prisvenlig smartphone med mobilmarkedets bedste specifikationer og features. Læs meget mere om Samsung Galaxy A50 her på siden.

Vores mobilabonnementer giver dig fantastiske fordele

Når du køber Samsung Galaxy A50, får du meget mere en blot ny telefon og et mobilabonnement. Som en del af YouSee-familien får du nemlig også adgang til en lang række helt fantastiske fordele.

Med vores mobilabonnementer kommer du på Danmarks bedste 4G-netværk. Så falder samtalen ikke ud, når du sidder i toget. Og du kan surfe på nettet, uden at forbindelsen hakker.

Og så får du roaming i 36 lande i Europa, så du kan bruge dit mobilabonnement, når du rejser. Og med vores helt egen musiktjeneste YouSee Musik kan du frit lytte til alt den musik, du vil. Her er over 30 millioner musiknumre, så du er helt sikker på, at finde noget for enhver smag - hvad end du er til hip hop, pop, rock, R'n'B eller noget helt andet.

Pris - hvad koster Samsung Galaxy A50?

Prisen på Samsung Galaxy A50 varierer alt efter, hvilket abonnement du vælger, når du bestiller din nye smartphone. Men uanset hvilket abonnement du vælger, kan du være helt sikker på, at du altid får Samsung Galaxy A50 én af markedes bedste priser.

Læs mere om prisen på Galaxy A50, her på siden.

Lancering af Samsung Galaxy A50 lover godt - læs kort om specifikationer og nyheder her

Samsung Galaxy A50 er en billig smartphone med et imponerende triple-kamera, en kraftfuld processor og stort batteri, der giver rigtig lang batterilevetid.

Du får også hurtigopladning og en fingeraftrykssensor foran på den store 6,4 tommer Super AMOLED infinity-skærm, ligesom på Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+.

Samsung Galaxy A50 er den perfekt til dig, der vil have en billig telefon med et udvalg af de bedste og mest populære high-end-specifikationer, som du kender fra mobilmarkedets flagskibsmodeller.

Se også vores udvalg af de nyeste high-end-smartphones fra Samsung - Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ og Samsung Galaxy S10e.

Strålende anmeldelser af Samsung Galaxy A50

Tech-eksperterne omtaler Galaxy A50 som en mellemklasses smartphone til en lav pris med alle de mest populære specifikationer, du normalt forbinder med en high-end-smartphone.

Hermed giver Samsung virkelig konkurrenterne kamp til stregen i 2019 med lancering og release af både flagskibstelefoner i Galaxy S10-serien og en mellemklassesmobil i Galaxy A-serien.

Telefonen får særligt ros for det imponerende triple-kamera, den flotte touch-skærm og det store batteri, der holder telefonen kørende hele dagen.

Og eksperterne giver også en stjerne i bogen for telefonens fingeraftrykssensor, som sidder på telefonens front, samt et front-kamera med features, der gør dine selfies endnu skarpere.

Imponerende og intelligent triple-kamera

Kameraet bag på Galaxy A50 har hele tre kameralinser og et designet med en lang række intelligente kamera-features. Foruden standard kamerafunktioner som fx LED flash og zoom-funktion, er Galaxy A50s bagkamera designet, så du får billeder, der repræsenterer virkeligheden som det menneskelige øje opfatter det.

Med high-end-features og tre kameralinser får du her et kamera, der måler sig niveauet på Samsung Galaxy S10 og Samsung Galaxy S10+ - men til en meget billigere pris.

Vidvinkel og dybesensor giver knivskarpe billeder

De tre kameralinser arbejder sammen for at give dig knivskarpe billeder med 123 graders vidvinkel og dybdefokus - selv i svagt lys.

Kunstig intelligens hjælper dig med at tage det bedste billede

Det imponerende bagkamera er udstyret med intelligente AI-features, der hjælper dig med at tage det bedst mulige billede. Kameraet optimerer billeder ved at analysere motivet og baggrunden og forbedrer billedet med hjælp fra intelligente features som Flaw Detection og Scene-Optimizer.

Fang hverdagens vigtigste øjeblikke på video

Det store bagkamera med hele tre kameralinser kan du være stenstikker på, at dine videoer står skarpt. Så kan du fange livets vigtigste øjeblikke på video i tårnhøj kvalitet fyldt med detaljer og flotte farver.

25 megapixel front-kamera med Selfie Focus

Front-kameraet har en høj opløsning og kommer med Selfie Focus og intelligent lysstyring, der gør alle de billeder, du tager med front-kameraet, ultra skarpe.

6,4 tommer Super AMOLED Fuld HD infinity-skærm

Du får et helt enestående skærmbillede på Galaxy A50. Det store infinity-display giver et skarpt skærmbillede med flotte og velbalancerede farver.

Og infinty-designet uden de hårde kanter gør, at det føles som om billedet aldrig stopper men fortsætter ud i det uendelige.

Fingeraftrykssensor på forsiden af Galaxy A50

Der er godt nyt til dig, der savner at kunne låse din smartphone op med dit fingeraftryk fra forsiden af telefonen.

Ligesom på mange andre high-end-smartphones på markedet gør Galaxy A50 sig populær med sin fingeraftrykslæser på selve touch-skærmen. Så for at låse mobilen op skal du blot lægge fingeren på touch-skærmens sensor.

Så her får du altså det bedste fra to verdener: et stort display, der næsten fylder hele forsiden af mobilen og fingeraftrykssensor på forsiden af telefonen.

Med lille kameraåbning fylder skærmen 91,6 %

Alt er ren skærm på forsiden af Samsung Galaxy A50. Her er næsten ingen plads spildt på store kanter i top og bund. Og kameraåbningen fylder næsten ingenting i toppen af skærmen.

Hav flere apps og programmer åbne på samme tid

Det er nemt at multitaske på den store 6,4 tommer infinity-skærm. Så kan du fx læse nyhederne samtidig med at holde øje med, om den email du venter på lander i indbakken.

Længere tid mellem opladningerne med det store 4000 mAh-batteri

Det store 4000 mAh-batteri gør, at er der på Galaxy A50 længere tid mellem opladningerne end på de fleste andre smartphones på markedet.

Og med den intelligente strømbesparende feature, kan telefonen holde strøm i endnu længere tid. Du kan nemlig sætte Samsung Galaxy A50 i en særlig strømbesparende tilstand, så du er kørende hele dagen på en enkelt opladning.

3-2-1 og et fuldt batteri med hurtigopladning

Det tager ikke lang tid at oplade Samsung Galaxy A50 med hurtigopladning fra Samsung. Så selv hvis du har travlt og skal ud af døren og ikke lige har fået opladt telefonen i løbet af natten, kan Samsung Galaxy A50 godt nå at oplade, så du ikke skal rende rundt med en telefon, der er gået ud hele dagen.

Stor intern hukommelse på 128 GB

Samsung Galaxy A50 kommer med et stort internt lager på 128 GB. Så her har du masser af plads til billeder, musik, videoer, apps, programmer, spil og alt, hvad du ellers gemmer på din telefon.

Op til 512 GB lagerplads til microSD-kort

Har du brug for mere end 128 GB intern hukommelse?

Det er ikke noget problem. Du kan nemlig få helt op til 512 GB lagerplads med et microSD-kort, som tilbehør til Samsung Galaxy A50.

Exynos 9610 chipset løfter dine billeder til et helt nyt niveau

Med intelligent teknologi tager Exynos 9610-processoren dine billeder og videoer til et helt nyt niveau.

Nye algoritmer og tekniske forbedringer gør, at kameraet er blevet endnu bedre til at få det perfekte billede og den perfekte video i kassen.

Med Exynos 9610-processoren er kameraet også blevet meget bedre til at genkende ansigter og motiver, så kameraet altid fokuserer på det vigtigste i billedet.

Oplev det populære og brugervenlige Android-operativsystem

Google Android er en velkendt favorit på markedet og enhver brugeranmeldelse af Android-styresystemet vidner om, at Googles operativsystem er et af markedets allerbedste styresystemer til dato til mobiltelefoner og tablets.

Mange af markedets mobiltelefoner er udstyret med Android - fx sværger producenter som fx Huawei, OnePlus og Nokia til det brugervenlige operativsystem.

Google Android kommer også jævnligt med nye systemopdateringer, der gør, at din mobil hele tiden er opdateret ift. sikkerhed, nem og hurtig navigation og meget mere.

Og bliver Android hele tiden mere og mere intelligent og tilpasser sig helt automatisk dine smartphone-vaner, så det bliver endnu nemmere for dig, at navigere rundt på telefonen.

Og så sørger Android også for at spare på batteriet ved fx at lukke ned for de apps og programmer, der kører i baggrunden, og som du alligevel ikke bruger.

Et eksklusivt og slankt design i flotte farver

Samsung Galaxy A50 kommer i et elegant design i 3D-glas. Og med bløde kanter passer mobilen perfekt i hånden.

Du bestemmer helt selv, om du vil have Galaxy A50 i sort eller hvid (Kommer snart).

Det får du med, når du køber Samsung Galaxy A50

Her kan du se en oversigt over, hvad du får med, når du køber Samsung Galaxy A50:

  • Headset
  • Oplader
  • USB C-kabel
  • Værktøj til hurtigt og nemt at indsætte simkort
  • Brugermanual

Sammenlign Samsung Galaxy A50 vs Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy A50 er en billig mobil, hvor du får lidt færre specifikationer og features. Dem du får er til gengæld i samme kategori, som på markedets allerstørste high-end-telefoner.

Fx får får du triple-kamera, fingeraftrykssensor på touch-skærmen på både Galaxy A50 og Galaxy S10. På Galaxy S10 får du til gengæld mulighed for at trådløs opladning, IP68-klassificering, der sikrer mod vand og støv og trådløs strømdeling, så du kan oplade andre enheder direkte fra din smartphone.

Samsung Galaxy S10 har en stærkere processor og flere GB RAM. Det vil sige, at Galaxy S10 er en hurtigere mobil med mere kapacitet til at køre de helt store apps og programmer.

Designmæssigt ligner de to telefoner hinanden. I forhold til størrelsesforhold ligger de to mobiltelefoner tæt op ad hinanden. Forskellen på de to mobiler er, at front-kameraet er placeret i et lille hak i toppen af skærmen på Galaxy A50, mens front-kameraet på Galaxy S10 sidder som et hul i skærmen øverst i højre hjørne.

Se vores store udvalg af Samsung-telefoner i webshoppen

Vi har altid et bredt udvalg af Samsung-telefoner i forskellige prisklasser i vores online butik.

Vi har alle de nyeste telefoner fra Samsung - fx de tre Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ og Samsung Galaxy S10e fra 2019.

Og vi har også nogle af de største flagskibsmodeller i Note-serien - fx Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10+ og Samsung Galaxy Note 9.

Du kan også finde en lang række prisvenlige modeller som Samsung Galaxy A80, Samsung Galaxy A40, Samsung Galaxy A20e og Samsung Galaxy XCover 4s.

Det er nemt og hurtigt at bestille Samsung-telefoner i vores webshop, og du får selvfølgelig fri fragt og et mobilabonnement med en masse fordele.

Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: